Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >407
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - p407 zenon far ???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

p407 zenon far ???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 00:56
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Orjinalini yazan: eipeksen eipeksen Yazdı:

yok arkadaşım var elektrikçi o yapacak..
takan kişiye ayrı bir hattan elektirik çekip koldan gelen elektiriktende tetikleme alıp sistemi bu şekilde kurmasını söyleyin.Yok mok der çünkü daha zor bir iş.Millet alışmış orjinal koldan gelen elektiriği direk bağlayıp kolayca geçmeye.Bu hataya düşmeyin.WinkSonra beyin yanar,kol yanar ne gerek var riske girmenin.Wink

elektrikçi arkadaşıma dediğin gibi solesem anlar dimi..ben pek bişi anlayamadım..?
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 00:58

yok arkadaşım var elektrikçi o yapacak..
takan kişiye ayrı bir hattan elektirik çekip koldan gelen elektiriktende tetikleme alıp sistemi bu şekilde kurmasını söyleyin.Yok mok der çünkü daha zor bir iş.Millet alışmış orjinal koldan gelen elektiriği direk bağlayıp kolayca geçmeye.Bu hataya düşmeyin.WinkSonra beyin yanar,kol yanar ne gerek var riske girmenin.Wink

elektrikçi arkadaşıma dediğin gibi solesem anlar dimi..ben pek bişi anlayamadım..?
aynen böyle desen anlar abi.Birde anlamazsa şunu da söyle:Başka bir hat çekip far kolundan gelen elektirikten tetikleme alıp röleli sistem kuracakmışsın.Wink
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 02:47
peki takılması kolay mı ? dedin ya bana sende taka bilirsin diye.bilgiler içinde teşekkürler.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 09:10

peki takılması kolay mı ? dedin ya bana sende taka bilirsin diye.bilgiler içinde teşekkürler.
biraz elektirik bilgin varsa sende takabilirsin abim ama uğraşmaya değmez.Bir elektirikçiye10-15 liraya taktırırsın.hem işi bir bilenin yapması daha iyi olur.Wink
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 22:32

biraz elektirik bilgin varsa sende takabilirsin abim ama uğraşmaya değmez.Bir elektirikçiye10-15 liraya taktırırsın.hem işi bir bilenin yapması daha iyi olur.Wink
eywalla saolasın bilgiler için. ozaman ben photon marka xenonu alayım.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 22:34

eywalla saolasın bilgiler için. ozaman ben photon marka xenonu alayım.
alırda dediğim şekilde bağlatırsan %95-98 arası sıkıntı yaşamazsın inşAllah.Biz teşekkür ederiz abim.Wink

Düzenleyen yavuz25 - 15 Ocak 2012 Saat 22:35
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 13:57
bir şey daha aklıma geldi birde philipsinde xenonu var o da photon gibi mi farkı var mı?
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 16:24
Abi önemli olan bağlantı şekli.Arabaya zarar vermez eğer doğru bağlanırsa.Wink
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 01:18
eywalla saolasın tekrardan.
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 01:13
biraz zaman alması kaydı ile sonunda xenon taktırdım peugeot 407 ime. photon marka taktırdım.ama şöle sıkıntı çıktı orta uzun gölge yaptı sağ ve sol farda bunun nedeni nedir? ikincisi otomatik farlarım yanıyor sonra güneş çıkınca sönüyor.södükten 5 sn sonra patmış far uyarısı bildirimi veriyor ? neden nedir ? sıkıntı yapar mı aracıma zarar verir mi? yardım ederseniz seviinirim?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 02:19
Çok elektronik araçlara servis dışı oem ürünler kullanmayın. Hatta ampül değiştirirken çift olarak değiştirmeye gayret edin.

406larda xenonlar çok sıkınıtı çıkarıyordu. Silecek motoruu yakan mı beyne kalıcı zarar veren mi artık neler neler duyduk.

Işığın dağılmaması;  mercek(varsa) oynamış, ampül tam oturmamış, far ayarsız ve ya xenon setin o tarafında sıkıntı olabilir.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 10:36
Bsı ya gebe kalmak zorunda degılsınız akuden cekın hat röleyle kontrol edın bsı sadece röleyi tetiklesin olsun bitsin.
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2012 Saat 12:50
Orjinalini yazan: ScHerZo ScHerZo Yazdı:

Çok elektronik araçlara servis dışı oem ürünler kullanmayın. Hatta ampül değiştirirken çift olarak değiştirmeye gayret edin.

406larda xenonlar çok sıkınıtı çıkarıyordu. Silecek motoruu yakan mı beyne kalıcı zarar veren mi artık neler neler duyduk.

Işığın dağılmaması;  mercek(varsa) oynamış, ampül tam oturmamış, far ayarsız ve ya xenon setin o tarafında sıkıntı olabilir.

O arızaların sebebi, xenon balastının frekans yayması ve beyine zarar vermesinden kaynaklanıyor. Eğer balastı beyinden uzak bir yere koyarsanız sorun olmaz ya da dijital balastlılardan takarsanız sorun olmaz.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2012 Saat 00:35

biraz zaman alması kaydı ile sonunda xenon taktırdım peugeot 407 ime. photon marka taktırdım.ama şöle sıkıntı çıktı orta uzun gölge yaptı sağ ve sol farda bunun nedeni nedir? ikincisi otomatik farlarım yanıyor sonra güneş çıkınca sönüyor.södükten 5 sn sonra patmış far uyarısı bildirimi veriyor ? neden nedir ? sıkıntı yapar mı aracıma zarar verir mi? yardım ederseniz seviinirim?

Sonuç olarak photon marka xenon ,balastı digital.zaten montajı yaptığımızda balastı beyinden uzak tuttuk digital balast olmasına rağmen.acaba bu sorunu yaşayan başka 407 var mı bizim forumda ?
Yukarı Dön
eipeksen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eipeksen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 01:20
kimse yaşamamış bu sıkıntıyı anlaşılan.. :S

Yukarı Dön
harica Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 22:01
Sevgili eipeksen, 3 sayfalim form u basran sona okudum son bolum de senin zenon taktirmak isteyip srastirma yapdigin ve hatta en son taktirdigin ve senin de malesef sorun yasadigin bolum var. Sana bisey olmaz diye akil ve taktik verenler son 6 aydir buraya hic ugramamislar galiba. Bdnde 10 gun once 2006 407 comfort aldim, ilk isim zenon takmakti ama ustam garanti veremiyor, biraz arastirdim tamemin olan yok bisey olmaz diye. Bende kalitelisinden beyaz ampul taktim kisa uzun ve sislere. Birde led gunduz fari takti ustam ve iarklarimida turuncuta takin bi renkte olan ampul yaotik cokkk da iyi oldu. Tavsiye ederim 407 cilere. Foto yikleniyorsa yakinda yuklerim. Saygilar.
Yukarı Dön
harica Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 22:05
İphone dan yazdigim icin bazi kelimelerde sacma harfler var. Yattigim yerden yazdim aceleyle, bakmamisimda geriye, kusura bakmayin. Saygilar.
Yukarı Dön
harica Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 Saat 23:26
Merhaba arkaslar, zenon konusunda zaten cok karisik olan kafami, bir kac gun once aksesuar uzerine yeni is yeri acan bi usta daha da karistirdi. Ben baglarim hic biseyde olmaz dedi. Takimi 100 tl lik bi zenon adini sormadim ne diye. Aklimdaydi 2 gundur bugun goturdum takti. Bu aksam hic bi aksilik yoktu 8000 k bi zenon aydinlatma gayet iyi arabanin gorunusunu hic sormayin cokkkkk yakisti. Musait bi zamanda foto da paylasicam. Eger bi sorun olursa burdan yazicam, bilgi vericem size.
Yukarı Dön
harica Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 Saat 23:29
100 tl kisalar, 100 de sisler : 200 tl toplam.
Yukarı Dön
harica Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı harica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 11:31
Birkac gundur girip de yazamadim. Benim zenonlar 4. Aksam nanay oldu. Aracin kapisini acip iceri binerken silicekler otomatik midunda calismaya basladi ve bir daha da durmadi. Pazar aksamiydi takan elemani aradim saat 9 da dukkani acip her yolu denedi ama silecek durmadi aractan kapiyi kapat farketmiyo durmak yok caliyor. Hemen soktuk yine durmadi silecegin beynini sokup ist da bi yere gonderdiler allahtan beyin yanmamis. Beyne reset atip geri yolladilar suan suan sorun yok. Akli olan 407 ye sonradan zenon taktirmasin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 elektrik sorunu son mesaja git 374 1 Enesberk
konu icon Peugeot 307 Automatic gear fault son mesaja git 113 0 ardas06
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 4719 1 Arifolgunn
konu icon 5008 sürüş esnasında devir düşüşü son mesaja git 15218 1 Caglayan
konu icon Peugeot 308 T9 (MOTOR ARIZASI) son mesaja git 3145 2 tayfux
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 751 0 wallcan07
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 164 0 wallcan07
konu icon Yeni Aldığım 406 da V kayışı kopma sorunu son mesaja git 1230 0 UmutBB
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 1428 0 Sayokan
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 5036 1 Esat46
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 1817 1 pejodoktoru61
konu icon Klima sorunu son mesaja git 1404 0 Emrei
konu icon Peugeot 2008- Allure 2024 - Torpido aydınlatma yok son mesaja git 280 0 alibaba12
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 5649 3 Deniz009
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 316 0 Esat46
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 29261 21 Doğancan
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 4978 1 tlgylmz308
konu icon Ankaradan Sezgin son mesaja git 3768 15 Ucemcskn
konu icon Peugeot 2008 Aracım gaza basınca arıza yakması son mesaja git 392 0 Aliyeşil
konu icon Koltuk Isıtma son mesaja git 6443 2 Ucemcskn
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
wallcan07 2
Enesberk 2
Esat46 2
pejodoktoru61 1
Sayokan 1
Atmaca1653 1
mete3838 1
UmutBB 1
ibalogy 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English