![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1516171819 31> |
Yazar | ||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet aykut abı zatii daha once konusmusuz da senınle sana sası nosunu atıyorum abı semalardan bı bakalım.Turan abıyle bır zaman once yazısmıstır sonucta elektronık oldugu ıcın sansa denemek ıstıyorum artık.Gıden beyın olsun belcıkadan ucuza gonderırler :D dımı :P
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Tamam yarin sabah bakalim bu ise.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Aracinin RPO numarasi lazim. Su linkte biraz bilgi vermistim zamaninda: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17696&PID=304555&title=pp2000-iin-obd-ii-kablo-yardm#304555 Bu arada, Turan mutlaka bahsetmistir. Bu yapacagin islem oldukca riskli bir islem ve olasi bir yanlista (Allah korusun) duzeltilmesi bayagi bir masrafli olacaktir. Tum bu riskleri goz onune alabiliyorsan bu ise giris derim. Olursada tadindan yenmez orasida ayri konu ![]() |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Tamam abı aksam verırım bu bılgılerıde.sagolasın.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
Fatih ne yaptin vaz mi gectin? ![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
drmmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
konyada ramazan usta varmış kendisine nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
kaan ve HRMNKY nickli arkadaşlarla iletişime geçersen yardımcı olurlar
|
||
![]() |
||
drmmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
bu iki arkadas mesajlarıma yanıt vermiyor baska yardımcı olabilecek var mı acaba?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yarın HRMNKY ile görüşüp geri dönerim sana |
||
![]() |
||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
Bende ulaşamıyorum o iki arkadaşa ve ramazan ustaya.. yardımcı olursunuz |
||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
||
![]() |
||
|
Konya Ramazan ustanın telefonu : 0 544 286 3852
|
||
![]() |
||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
Teşekkürler serco çok yardimseversiniz
|
||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
||
![]() |
||
slck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
arkadaşlar ben şuan inşallah bir 304 alma arefesindeyim (2003-2004-2005) ve aldığımda ilk iş cc olacak ancak almadan araç takıp takılmayacağını anlamak istiyorum. Cahilliğimi bağışlayın konuyu baştan okudum şimdi ilk olarak araç gaz teli olmayan yani elektronik olmalı bundan sonra ise fren müşüründen 4 kablo geçmeli yanlışım varsa düzeltin. Peki gaz pedalının elektrikli olup olmadığını ben kendim nasıl anlarım kaputu açıp nereye bakacam ??? ve fren müşürünü nasıl bulacam frenin hemen üstüne mi bakacam nereye bakacam bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...
|
||
307 alma adayı :)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
slck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
307 alma adayı :)
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
cruise control takma işini muğla ve ya ilçelerinde yapabilen bir servis bilen var mı?
|
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
|
Yukarıdaki arkadaş marmariste taktırmış. |
||
![]() |
||
|
Unutmadan yukarıda eklediğim resimlere göre fren müşürünü ve gaz pedalını kontrol edin, fren müşürü 2 kablolu veya gaz pedalı telli ise hiç uğraşmayın olmaz.
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
bugün muğlada bir özel servise gittim. elini pedallara sokup birşeyler kurcalayan usta buna cc olmaz dedi :(
|
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1516171819 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |