![]() |
|
307 far temizlik-angel led değişim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 13:16 |
||||
Farlarım buhar oluyordu ve içi matlaşmıştı. Uzun bir süredir çalışma yapmak istiyordum en sonunda farlarımın içini açmak için fırsat buldum.
açmışken halkaları beyazdan sarıyı çevireyim dedim hadi uğraşmıştım derken hsnsnl kardeşimin farlarını
beğenince sinyalleri park a bağladım. ![]() Farları söktükten sonra içini açmak için farın sıcak suya koyulması, fırına atılması veya ısı tabancasıyla kenarlarından ısıtılması gibi bazı yöntemler okudum ancak işlem yapmadan kastırıp falçatayla bant silikon tarzı maddeyi keserek rahatça açtık(zorlanılırsa sıcak su mantıklı olacaktır bana göre) ![]() durum baya vahimmiş içi resmen yosun tutmuş ![]() ![]() sonra temizlemeye başladım fakat camsille olcak gibi değildi. kireç sökücüyü bir fırça ile siyah zemine ve cam içine uyguladım çok başarılı oldu ![]() ardından silikonla iyice kapattım farları hatta park ledlerinin olduğu yuvaları hava deliklerinden ikişer tane bırakarak silikonladım. angel ledlerinin sarısını bulamadığımdan kendim mantar led kullanarak günışığına çevirdim. ![]() çift duylu park lambası ile de parkları sinyallere bağladım. hızımı alamayıp linkteki gibi http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13780&title=lpg-de-benzin-ibresi-dmesi-sorunu-ucuz-zm benzin ibresine el attım ama sonuç vermedi nedendir bilmiyorum. Tüm işlemler sonucunda bu ortaya çıktı. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Temizlik imandandır
![]() |
|||||
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|||||
![]() |
|||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
keşke watt değeri yüksek warm light ılık beyaz led kullanıp görüntüyü daha da ön plana çıkarsaydınız..
elinize sağlık güzel çalışma olsun.
|
|||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||||
![]() |
|||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||||
![]()
söker yaparız birdaha
![]() |
|||||
![]() |
|||||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||||
ooo güzel görünüyor...
|
|||||
![]() |
|||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||
Vayyy cok guzel olmus. Yenisinden daha guzel
![]() |
|||||
![]() |
|||||
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
||||
Arkadaşlar kısa far yanmıyor, nasıl değiştiriliyor acaba.
Klavuzda anlatıldığı gibi çevir aç bi kapak göremedim ben aracımda.
|
|||||
![]() |
|||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||||
Vaayy arkadas mukemmel olmus gercekten.keske bu hamaratlı eller istanbuldada olsa yapsak İmpact istye gelmiyor musun sen ya :)))) gel bi yemek yiyelim cay ıçelım kardesım ya :)))))
|
|||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||||
![]() |
|||||
||||
sağolasın kardeşim
![]() |
|||||
![]() |
|||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||||
eyvallah kardesım allah razı olsun..gercekten cok guzel olmus allah kaza bela vermesın..
|
|||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||||
![]() |
|||||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||||
Benim de far temizlemem lazım, ama farın kapağını açamıyorum, nasıl yapabiliirm acaba?
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
eline sağlık dostum, harika duruyor..
![]() |
|||||
![]() |
|||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||||
hocam sende ızmırdesın bende, ocakta vizeye gırcem mecbur sokucez angelları bu arada benım angellarada bos oldugun zaman el atsak:)
|
|||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
bu farlar bir harika dostum :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abi zaten nazar değdi ledler bozuldu biliyorsun benimde tepem attı söktüm hepsini fırsatım olsa daha güçlü ledler kullanacağım daha güzel olacak
teşekkürler..
hasan hallederiz kardeşim sıkıntı olmaz.. ama vizede niye söküyorsun ben sökmeden girdim sadece xenon ampulu değiştir sarı yap..
|
|||||
![]() |
|||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||||
oda olabılır farları degıstırsek yetıcek ama temızlemek gerekıyor benımkınıde baya kotu oldu.. temızledıkten sonra goruntu olarak baya farketmıste, farlarda farklılık var mı.. benım aydınlatma bakımından pek memnun degılım acıkcası, temızledıkten sonra duzelır mı |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||||
Yılan olmuş.....
|
|||||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||||
![]() |
|||||
||||
walla düzelmiyor kardeşim hala kötü benim eğer dışardan matlaşma varsa onuda hallederiz
|
|||||
![]() |
|||||
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
kıskanıyorum göksel gibi :)
|
|||||
peugeot 307,2003 XT
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kit olarak marka ve kevin olarakta 8000k mı kullanıyorsun..
|
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |