|
(Fotolar 4. syf) Ankara Buluşması !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | ||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Garip bi ders o. Kimisine kolay geliyor kimisine cok zor. Mantigini yakalaybilmek gerekiyor sanirim. Insallah iyi bir not alirsin. Hic birsey yapamazsan PT'nin amblemini ciz sinav kagidina |
||
cgty86
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bulusma olacakmı arkadaslar güncel mi ?
|
||
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
||
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olcak işallah :)
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Neden olmasin.
|
||
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi bekliyoruz ilk defa katılacam vakitlice olursa
|
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ali,canım kardeşim hatta gardaşım;ben sana böyle bir buluşma yapalım demiştim hatırlarsan ama benimde Ankara'da olduğum bir zamanda demiştim.neyse sağlık olsun kardeşim.siz gezin dolaşın eğlenin pejoculara'da bu yakışır zaten.saygılar.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür edeirm abi. Sen gel buluşma kolay Arkadaşlar ilk mesaj günceli !!!!!! |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi Angaralılar güzel bi buluşma bekliyoruz sizden...
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
up up up
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
azerilerden bi kurtulayım ordayım ali ben varım
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
günün ilk günceli
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
arkadaşlar cumartesi 15.00 bana da uyar ismi orkun dediğiniz gibi park sıkıntısı olmayan resim çekebileceğimiz bir yer olursa çok güzel olur.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara da kimse buluşmak istemiyor anlaşılan
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali bence sen mekanı ve saati belirle müsait olan gelir, 2-3 kişide olsa vazgeçme
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vazgeçecek bişi yok abi . Zorunlu değilki isteyen gelir isteyen gelmez. Mekan konusunda katılacak arkadaşların fikrini almak önemli. Herkes aynı yerden gelmiyor Ankara çok büyük. Orta noktayı bulursak herkese kolay olur. Saati de 15.00 dedim öğlene kadar çalışan olur uyuyan olur diye. cuma yorgun oluyorinsanlar pazarda ailesi ile oluyor cumartesi en uygun gün. |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara'nın merkezi ulaşımı kolay bir yerini belirle herkese yakın yer bulmak zor, ilk mesaja direk yer ve zaman bilgilerini yaz imkanı olan arkadaşlar katılırlar zaten
Ek: Ankara büyük diyorsun ama İstanbul'da öyle, benim evim buluşma yerine gidiş geliş 100 km'idi hadımköyden gelen arkadaşlar vardı, yaklaşık 130 km gidiş geliş Düzenleyen Serco05 - 28 Kasım 2012 Saat 02:25 |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
arkadaşlar etlikteki metro nun park alanı büyük orada olabilir mi?yada sizin düşündüğünüz bir yer var mı?şöyle bir kaç yer ismi yazıp bir anket açsanız iyi olur. cuma günü yer ve gelecekleri kesinleştiririz
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi sizinkinin yeri belliydi gelip gelmemek kişi insiyatifine bırakıldı. Düğün konvoyu yaptık bir gün 150km yaptık :D Pejocu bir abiye
Ben metronun üst sokağında oturuyorum. Metro-antares park imkanı çok. Hatta antaresin zemin katı bomboş oluyor ama ibrahim abi sincandan gelecek ona zor olur diye düşünüyorum. Jack67 ismail gelicem dedi dikmende oturuyor. Çoğunluk yenimahalle-keçiören olursa düşünülebilir. Ama iki üç kişiyiz |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
up up up
|
||
offchu
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali hocam ben gelebilirim saati uyar bana ancak nerede olacak buluşma ona göre gelme durumum farklılık gösterebilir. Eryaman da ikamet ediyorum.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |