![]() |
|
Hangi MPV arac? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 07:39 |
Listedeki araclarin hepsi dizel. Hp degerlerine pek bakmayin cunku uc asagi bes yukari her aracin ayni gucteki motor secenekleri var. Siz olsaniz anketteki MPV (multi-purpose vehicle) tipindeki araclardan hangisini secerdiniz ve mumkunse neden?
Bu araclarin bildiginiz goze carpan ozellikleri varsa yazarsaniz cok makbule gecer. Simdiden tesekkurler. Not: Anket carsamba gunu kendini imha edecektir ![]() Düzenleyen koliva - 24 Kasım 2012 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankette ford s max dedim dizayn açısından çok hoşuma gidiyor 1 yıl toyota verso kullanma olanağım oldu 2.2 d4d performans açısından ,sorunsuzluk açısından süper.50.000 km yaptık yağ bakımından başka bişey yaptırmadık 2 seçenek işaretleme hakkım olsa diğerinede verso derdim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aykut Bey ankette peugeot göremedim, oy kullanımyorum
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
TOURAN varsa diğerlerine ihtiyaç yoktur bence
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araç alırken önceliğim yaygınlık ve yedek parça durumudur.
Türkiye koşullarında en uygun araç (seçenekelr arasında) Ford dur. Arkadaşın C-Maxını kullandım. ilk defa 1.6 tdci araç kullandım. benim 1.4 hdi resmen ölüymüş diyebilrim. S-max 1.8 daha güçlü ve atik olacaktır. Geçen şu arka sürgülü kapılı b-max e baktım içi hacmi dar olmuş. Kim hangi amaçla kullanır onu merak ediyorum. Tabi Touran da içlerinde en iyilerden ama türkiye de harab edilecek araç değil. Ben acırım. Belki duruma göre scenic de alınabilir. Takdir Aykut abinin :D |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Is degisikliginden dolayi foruma pek giremiyorum simdilik. Sabah actigim konuya ancak simdi bakabiliyorum
![]() Serkan, Peugeot koymayi dusundum ama bu listedekilerin Peugeot 5008'e kiyasla onde olacaklarini dusundum ama yanildigimi youtube'ta review'ini izledikten sonra anladim. Simdi ekliyorum Peugeot 5008'i. Zafira'yi cikarttim listeden ![]() Acikcasi su Touran'in nesini begendiniz onu anlayamadim ![]() Salih, Kia Carens hic gormedim. Bir showroom'a gidersem yakindan inceleyeyim. Tesekkur ederim. Düzenleyen koliva - 24 Kasım 2012 Saat 09:12 |
|
![]() |
|
Evet var. Eskisi cok tipsiz ama bu fena durmuyor. Mart 2013'te satisa sunulacakmis. Resimleri su sekilde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 24 Kasım 2012 Saat 10:01 |
|
![]() |
|
Distan cok guzel ama ici sanki o kadar degil./ Ozellikle direksiyon kismi cok daha guzel ve dolgun olabilirdi. |
|
![]() |
|
Listeye ekleme yapilamiyor. Ancak birisini degistirebiliyorsunuz ki bu durumda ben Verso'yu cikarttim Kia Carens'i koydum. Aslinda Verso iyiydi bana kalirsa. Turkiye'de sadece benzinlisi oldugundan herhalde kimse kullanmiyor. Burada dizeli de var. |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Anketimi geri almak istiyorum KİA'yı seçicem :D gerçekten çok güzel görünümü varmış
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Hangisine vermistin ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
C4 Picasso, scenic yerine nedersin?
![]() |
|
![]() |
|
Cik. Gostergelerin konsolunda olmasi hosuma gitmiyor. Birde Ford'un Grand C-Max'i var. Surgulu kapisi ilk gozume carpan artisi. Cocuk indirip bindirirken cok ise yarar. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
3008 derim. crossover iyidir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Sürgülü kapı konusunda haklısın, avm otoparklarında yarım kapı çocuğu koltuğuna oturtmaktan bel fıtığı oldum.
|
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Bursadayken avmlerin birinde Ford b-max diye bi aracın tanıtımını yapıyordu. Arka kapı sürgülü ve ön kapı ile arka kapı arasında direk yok, yani iki kapıyı açınca kocaman bir hareket alanına sahip. Bi bakın derim gayet tatmin edici ve değişik bi araba olmuş...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
http://www.ajansotomobil.com/ford/yenilikler/ford_bmax_concept_436.html
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Duymustum bunu. Degisik bisey olmus. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
kardes sen sen ol sakin haa 5008 e bulasma ben 1.5 senedir kullaniyorum
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |