Hangi MPV arac?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25752
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 01:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Hangi MPV arac?
Mesajı Yazan: koliva
Konu: Hangi MPV arac?
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2012 Saat 07:39
Listedeki araclarin hepsi dizel. Hp degerlerine pek bakmayin cunku uc asagi bes yukari her aracin ayni gucteki motor secenekleri var. Siz olsaniz anketteki MPV (multi-purpose vehicle) tipindeki araclardan hangisini secerdiniz ve mumkunse neden?
Bu araclarin bildiginiz goze carpan ozellikleri varsa yazarsaniz cok makbule gecer.
Simdiden tesekkurler.
Not: Anket carsamba gunu kendini imha edecektir 
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2012 Saat 09:34
ankette ford s max dedim dizayn açısından çok hoşuma gidiyor 1 yıl toyota verso kullanma olanağım oldu 2.2 d4d performans açısından ,sorunsuzluk açısından süper.50.000 km yaptık yağ bakımından başka bişey yaptırmadık 2 seçenek işaretleme hakkım olsa diğerinede verso derdim .
------------- 307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2012 Saat 13:01
Aykut Bey ankette peugeot göremedim, oy kullanımyorum şaka bi yana c-max'in tasarımı benimde çok hoşuma gidiyor
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2012 Saat 13:01
TOURAN varsa diğerlerine ihtiyaç yoktur bence
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2012 Saat 13:55
Araç alırken önceliğim yaygınlık ve yedek parça durumudur.
Türkiye koşullarında en uygun araç (seçenekelr arasında) Ford dur. Arkadaşın C-Maxını kullandım. ilk defa 1.6 tdci araç kullandım. benim 1.4 hdi resmen ölüymüş diyebilrim. S-max 1.8 daha güçlü ve atik olacaktır.
Geçen şu arka sürgülü kapılı b-max e baktım içi hacmi dar olmuş. Kim hangi amaçla kullanır onu merak ediyorum.
Tabi Touran da içlerinde en iyilerden ama türkiye de harab edilecek araç değil. Ben acırım. Belki duruma göre scenic de alınabilir. Takdir Aykut abinin :D
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 09:08
Is degisikliginden dolayi foruma pek giremiyorum simdilik. Sabah actigim konuya ancak simdi bakabiliyorum 
Serkan,
Peugeot koymayi dusundum ama bu listedekilerin Peugeot 5008'e kiyasla
onde olacaklarini dusundum ama yanildigimi youtube'ta review'ini izledikten sonra anladim. Simdi ekliyorum Peugeot 5008'i. Zafira'yi cikarttim listeden 
Acikcasi su Touran'in nesini begendiniz onu anlayamadim Motor olayini bir kenara birakirsak bana hic oyle ahim sahim bir ozelligi yok gibi geldi. Aydinlatabilirseniz sevinirim.
Salih, Kia Carens hic gormedim. Bir showroom'a gidersem yakindan inceleyeyim. Tesekkur ederim.
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 09:58
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 10:05
307 bursa Yazdı:
işte bu ya böyle güzel bi makineyi neden burda satışa sunmazlar anlamış değilim :(eskiden bu tarz araçlar burda yaygın değildi ama bu aralar bu tarz araçlar sıklıkla tercih edilir oldu zamanla bununda pazarda iyi bir yer edineceğine eminim |
Distan cok guzel ama ici sanki o kadar degil./ Ozellikle direksiyon kismi cok daha guzel ve dolgun olabilirdi.
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 10:18
307 bursa Yazdı:
karar sizin ama yukarıdaki listede olması gereken bir araç bence saygılar :) |
Listeye ekleme yapilamiyor. Ancak birisini degistirebiliyorsunuz ki bu durumda ben Verso'yu cikarttim Kia Carens'i koydum. Aslinda Verso iyiydi bana kalirsa. Turkiye'de sadece benzinlisi oldugundan herhalde kimse kullanmiyor. Burada dizeli de var.
|
Mesajı Yazan: Quiksilver_106
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 11:49
Anketimi geri almak istiyorum KİA'yı seçicem :D gerçekten çok güzel görünümü varmış
------------- MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR 106-Quiksilver
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 11:54
Quiksilver_106 Yazdı:
Anketimi geri almak istiyorum KİA'yı seçicem :D gerçekten çok güzel görünümü varmış |
Hangisine vermistin 
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 11:54
C4 Picasso, scenic yerine nedersin? 
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 12:00
Serco05 Yazdı:
C4 Picasso, scenic yerine nedersin? 
|
Cik. Gostergelerin konsolunda olmasi hosuma gitmiyor. Birde Ford'un Grand C-Max'i var. Surgulu kapisi ilk gozume carpan artisi. Cocuk indirip bindirirken cok ise yarar.
|
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 12:02
3008 derim. crossover iyidir
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 12:05
Sürgülü kapı konusunda haklısın, avm otoparklarında yarım kapı çocuğu koltuğuna oturtmaktan bel fıtığı oldum.
|
Mesajı Yazan: Mami86
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 13:02
Bursadayken avmlerin birinde Ford b-max diye bi aracın tanıtımını yapıyordu. Arka kapı sürgülü ve ön kapı ile arka kapı arasında direk yok, yani iki kapıyı açınca kocaman bir hareket alanına sahip. Bi bakın derim gayet tatmin edici ve değişik bi araba olmuş...
------------- Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir... 206 1.4 hdi x-design (2006)
|
Mesajı Yazan: Mami86
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 13:05
http://www.ajansotomobil.com/ford/yenilikler/ford_bmax_concept_436.html
------------- Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir... 206 1.4 hdi x-design (2006)
|
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2012 Saat 13:25
Mami86 Yazdı:
Bursadayken avmlerin birinde Ford b-max diye bi aracın tanıtımını yapıyordu. Arka kapı sürgülü ve ön kapı ile arka kapı arasında direk yok, yani iki kapıyı açınca kocaman bir hareket alanına sahip. Bi bakın derim gayet tatmin edici ve değişik bi araba olmuş... |
Duymustum bunu. Degisik bisey olmus. Tesekkurler.
|
Mesajı Yazan: osterreich
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2013 Saat 22:57
kardes sen sen ol sakin haa 5008 e bulasma ben 1.5 senedir kullaniyorum
------------- ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP
|
|