![]() |
|
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
:D:D ben ticari hususi olarak sormuştum ama buda bir bakış açısı cevabımı aldım saol :)))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Sürücü koltuğu dışıdna başka bir koltuk daha varsa arabada yolcu taşıyor demektir ![]() Ticari, hususi ile alakası yok. |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Bizim araçlarımız içinde geçerlimi bu hususi otoobiller için orada yolcu taşıyan araçlar diyor ama otobüsler için mi geçerli yoksa bütün araçlarmı bilgisi olan varmı ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
lastiklerin tümümü kışlık mı olacak ?
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
500 tl cezada az değil bide şimdi lastiğe para ver, paylaşım için teşekkürler.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Güzel bir bilgilendirme.
Sonunda insan canını düşünen bir yönetmelik uygulamaya geçecek bakalım. Kışlık lastiklerim karajant üzerinde haftaya takmayı planlıyorum ben de. |
||
![]() |
||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
KIŞ LASTİĞİ TAKMAYAN 500 LİRA CEZA ÖDEYECEK
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, yolcu ve yük taşımada kullanılan araçlara her yılın 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluğu getirdi. Kış lastiğini takmayanlar, tespit edildikleri taktirde 500 TL ceza ödeme durumunda kalacak. Yönetmelik 12 Kasım Pazartesi günü yürürlüğe girecek. |
||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |