![]() |
|
arabam sürekli hararet yapıyor:((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2012 Saat 11:17 |
alalı bir hafta bile olmadı (206 1.4 fever) ekranda sürekli stop yazıyor hararet 130 oluyordu servise verdim yaptılar cumartesi aldım servisten dün yolda kaldım hemde dumanlar cıkarak kendimi sağa zor attım tamirci buldum termostatı değiştirdi eve kadar gider dedi 5 km gidemeden yine dumanlar içinde kaldım şuan yine tamirde cihaza bağlanıyor hiçbiryerde sorun çıkmıyor ama fan çok geç devreye giriyor dada girmiyor bu konuda fikri olan var mı
![]() ![]() ![]() |
|
herkese inat peugeut 206 aldım işte oh olsun :)(aldım günümüde gördüm)
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç kaç model kaç km de daha önce motor yapıldımı ? biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olurum.
|
|
![]() |
|
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2007 model 75000 km de daha önce den kazası var benden önce yani şimdide şanzuman bozuk ondan diyolar ne oldugu bilinmiyor
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
arac otomatık sanzımanmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
evet
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sanzımanın esanjoru tıkanmıs olabılır ondan hararet yapıyo olabılır .sıze ne soyledıler tabıkı tam olarak sanzımandan derken revızyonmu yapılcak sanzıman
|
|
|
|
![]() |
|
açıkcası bayan oldugum için hiç birşey anlamıyorum sorunu bulamıyorlar muşur bozuk değiştir termostattan değiştir ondan degiştir bundan degiştir araba toplamaya döndü şimdi şanzumandan diyorlar oda değişince motoru indircez heralde
|
|
|
|
![]() |
|
sanzımanı acarlarsa en kotu 2500 lıra gıbı bı rakam cıkartılarkı yapan kısıde ısını ıyı bılmelı yoksa yapamaz
|
|
|
|
![]() |
|
parası değilde sorun nerde yaptık deyip veriyolar yolda kalıyorum korkudan arabaya binemeyecem artık |
|
|
|
![]() |
|
aaracın basında durcak ılgılenıcek kımse yokmu cunku ustalara kalsa motoru sıfır takalım derler para kazanmak ıcın :)
|
|
|
|
![]() |
|
ne olacak arabamın hali ben arabamı istiyorum |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Madem anlamıyorsunuz yetkili servise teslim edin aracı.
|
|
![]() |
|
araba serviste zaten sorunu bulamayan servis sanayiye götürecem artık
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Bence şanzumana el atmadan önce sırası ile radyatöre ve ardından devridaim pompasına bir baktırın. Bir ikinci aklıma gelen durumda şanzuman arızası sonucu motora çok yüklenilmek zorunda kalınması. Benzer bir durum manuel vitesli araçlarda debriyaj balatası bitme noktasına geldiğinde araç hız yapmamasına rağmen motor yüksek devirde çalışır ve hararet yapar.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
iyide servis yapamıyor diyorsunuz size teslim ettiğinde yapılmış sayılır ve bunun bi açıklaması gerek..takılan yapılan işlemler garantilidir.sanayiden çıkarken bişey olsa garanti yoktur..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı dert bendede vardı servis dahil ustalar bulamamıştı en son kendim yapmıştım.genleşme kabı ile radyatör arasında ince bi tahliye hortumu var o tıkanmıştı değiştirdim sorun kalmamıştı sizde bir baktırın tahliye hortumuna.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Pejo servisleri genelde mantık yürütmek yerine ezberi tercih ediyorlar, ben 6 aydır pejo kullanıcısıyım yetkili servise 1 kere gittim, birdahada gitmem çok basit bişey, Rolantisi düşük şikayeti ile gittim. Rolanti motoru değişirse düzelir dediler, iyi dedim, kontrol ettilermi etmedilermi bilmem ertesi gün arac tamam dediler gittim kontağı açtım 15bin devir gaz verip bıraktım sorun aynı. olmamış dedim kem küm sökün dedim taktık daha söksek ne yapacaz ses yükseltme saygısızca konuşma karşılıklı atışma derken verdim paralarını ellerine lanet olsun dedim çıktım dostumun dostu bir motor ustası bulduk baktı, etti eyledi kardeşim git tüpün servisine bilgisayarla rölantini yükseltecekler dedi çay ısmarladı para istemedi, sorun düzelti. En iyisi eski esnaf bulmak aracın her aksamı için ayrı ayrı.
bu arada imzaya yarıldım nermin hanım :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
açıkcası aracı önce tanıdık ustaya götürdüm baktı bulamadı sinir oldu aldı arabayı servise götürdü cihaza baglandı arandı tarandı bulunamadı tekrar ustaya geldi her parçası degişti yine aynı sorun çıkmadı bu arada usta kafayı yedi taktı zaten ben bu arabadaki sorunu çözecem diyo sonra başka bir servise gitti onlarda bulamadı hatta servis süreki bizi arıyo sorunu bulursanız bizede mutlaka haber verin diye
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Çok ilginç, kazası büyükmüydü acaba kalıcı hasar bırakmış olabilir. burada yorum yapan arkadaşların tavsiyelerini sordunuzmu ustalara bakmışlar mı diye?
mesela berk arkadaşın dediği şanzımanın eşanjörüne bakmışlarmı ozcan arkadaşımızın dediği radyatöre ve ardından devridaim pompasına bakmışlarmı yada baskı balata varmıdır bilmem ama baskı balata sıyırıp devri yüksek kullanılmasına neden olur ona baktınızmı? diye sorun buraya verilen cevabı yazın ki arkadaşlarla yardımcı olalım. peugeot alınmaz diyen tanıdıklarınızın hepsi pejo kurbanımıdır acaba neden öyle demişler. mesela Peugeot 206 hararet sorunu Yaklaşık 9.810 sonuç bulundu mazda 3 hararet sorunu Yaklaşık 21.900 sonuç bulundu Toyota corolla hararet sorunu Yaklaşık 15.500 sonuç bulundu Opel astra hararet sorunu Yaklaşık 13.700 sonuç bulundu Reno megan hararet sorunu - Yaklaşık 10.900 sonuç bulundu bir kaç markada aynı hatayı aradım gogılda buyrun sizde deneyin. fark bariz ordata
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |