Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - otoyedekparcaburada Firmasından uzak duralım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

otoyedekparcaburada Firmasından uzak duralım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: otoyedekparcaburada Firmasından uzak duralım
    Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 12:15
Merhabalar. Bir yedek parça firması ile yaşadığım sıkıntıyı burada belirtebilir miyim? Diğer üyelerimiz de uzak dursunlar çünkü google da oldukça yaygın bir site.

Düzenleyen yenice - 06 Eylül 2012 Saat 16:17
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 12:27
Bir gorelim bakalim Smile
Ancak bastan soyleyeyim haksiz durumda olan siz olacaksiniz Smile

Düzenleyen koliva - 06 Eylül 2012 Saat 12:27
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 14:00
Firma adı: otoyedekparcaburada
Site adresi: http://www.otoyedekparcaburada.com/
Bulunduğu il: mersin

Ramazan bayramı haftasında tamponu değiştirmem gerekti. Pazartesi günü bu yedekparça sitesine ulaştım ve şu şekilde bir durumum var dedim:

Bugün pazartesi, cuma günü mesailer son çünkü cumartesi arife dedim. ( cuma günü bayram için yola çıkacağımı da söyledim ). tampon sipariş etmek istiyorum ama bugün kargoya verebileceksiniz sipariş vereceğim dedim. çünkü salı ya da çarşamba bana ulaşacak, astar işlemi boyama işlemi kuruma süresi falan en geç cumaya kadar ancak takılır dedim.

Bunu firmaya defalarca söyledim, bakın tekrar söylüyorum böyle bir sıkıntım var, bugün kargoya vereceksiniz sipariş vericem yoksa işime yaramaz dedim. hiç söylemediysem 3 kere söyledim sipariş vermeden önce.

Stok durumuna bakalım dediler. ben sonra iletişim bilgilerinde firmanın mersinde olduğunu gördüm. zaten kısa süre sonra beni stokta var diye aradılar hemen ilk fırsatta mersinden mi çıkarılacak kargo dedim, 3 güne ancak gelir yine işime gelmez dedim. hayır efendim kargonuz ya ankara ya da istanbul depomuzdan çıkacak, yani yarın elinizde olacak diye onayladı. ben tekrar dedim kesin mi bakın cuma günü yola çıkacağım eğer mersinden gelirse yetişmez dedim. yok efendim yarın elinizde dedi.

Neyse salı günü ben bu firmayı aradım. kargo takibi için. bana dediler perşembe günü arayın. dedim öyle şey mi olur dün kargoya verdiniz, ben kargoyu aradım bana gelen birşey yok ve gelecek olanlarda da yok dedim. Neyse farklı biri aldı telefonu, kargonuz mersinden verilecek dedi. zaten günlerden salı, o saatten sonra mersinden gelecek kargo cumaya ancak gelir, kesinlikle işime yaramaz. iptal edin siparişi dedim bu defa da kargoya verdik edemeyiz dediler telefon çat kapandı.

Ertesi gün firmayı tekrar aradım, ben size şöyle bir durumum var diye defalarca söyleyip sonra sipariş vermedim mi dedim? "yani tamam da öyle oldu işte" diye bir yanıt aldım. kargoyu teslim almayacağımı ve iade edeceğimi söyledim. bunun üzerine de böyle bir iade söz konusu olamaz dedi ve telefonu yine çat kapattılar.

cuma günü benim kargo geldi :) ben ne zaman onu boyatıp takıp yola çıkıcam. zaten o gün ben diğer sipariş verdiğim firmadan gelen tamponu boyattım taktırdım sisleri taktırdım akşamında yola çıktım.

Sonra ben bu firmayı 3 gün boyunca farklı saatlerde aradım günde en az 10 kere. hiç birinde telefon açılmadı. aklıma farklı numaradan aramak geldi ve telefon 1 çalışta açıldı :) neden telefonlarıma cevap vermiyorsunuz diyince "çalışıyoruz boş durmuyoruz heralde" şeklinde yine laubali bir yanıt aldım :) kolay gelsin dedim ve kargonuz bugün elime ulaştı, iade olacağını söyledim ve teslim dahi almadım dedim. yine bana öyle bir iade olamaz dedi ve telefon çat kapandı :)

Ben tampondan umudu kestim 100 lira gitti dedim. birkaç gün önce tekrar aradım. adamlar tamponu teslim almışlar ne haberimiz var ne bilgi verdiler. bu tampon aracınıza olmamıştı değil mi dediler, ben de bozuntuya vermedim evet olmamıştı dedim :) neyse hesap numaramı aldılar 5 gün içerisinde hesaba geçer dediler. 1 hafta oldu bir hareket yok dün tekrar aradım, meğer 5 değil 45 günmüş :) ayıp dedim ya. tek kelime ile ayıp.

Ben bu sis farı olayında önce bir firmadan sis farı aldım yanlış çıktı. geri yolladım 2 güne iadesini aldım. sonra farklı bir firmadan istedim biri kırık geldi aradım geri yolladım iadesini aldım. böyle bir iade olmaz demek ne demek?

Ben ilk baştan daha şartımı belirtmişim. hadi o şartlar olmadı tamam eyvallah dedik, benim teslim almadığım bir ürünün iadesini bana nasıl yapmazsınız? ne açıp kullandık ne açıp baktık. kargodan teslim bile almadık. onu da geçtim laubali laubali konuşmalar, telefonuma yanıt vermemeler.

Sizce ben hangi konuda haksızım ?

Düzenleyen yenice - 06 Eylül 2012 Saat 16:15
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 14:23
Tam sopalıklarmış valla senide es geçmemek lazım sabırlıymıssın :))) Bence baskaları yanmasın derım bılgımız olsun.tekrar gecmıs olsun.Piyasada gercekten bunlardan bolca hadsiz var..
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 14:39
Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

Tam sopalıklarmış valla senide es geçmemek lazım sabırlıymıssın :))) Bence baskaları yanmasın derım bılgımız olsun.tekrar gecmıs olsun.Piyasada gercekten bunlardan bolca hadsiz var..

O yüzden önce forum yetkililerimiz bu konu için okey verirlerse ben yazıyı biraz daha düzenli hazırlarım ve forumda sabitlersek kimsenin canı yanmasın. ve oldukça da googleda yaygın bir site olmuşlar.

Şuan piyasada birçok yedek parça firması var ve çoğu iadeyi anında alıyor. hadi biz tamponu alsak zarar versek neyse. teslim bile almadık. hadi adamlar sonra tamam dediler nasıl oldu ben de anlamadım, hesap numaramı verdim 45 gün sonra geçecekmiş hesaba. böyle bir rezillik olur mu ya 45 günde ne iadesi yapıyorsun. sonuçta çift taraflı memnuniyet işidir alışveriş. biz olmadık bi yere çattık işte lanet olsun.

bayram haftası olmasa ben cumayı beklerdim o tamponu takardım problem değil. ama cuma günü yola çıkıcam, tamponun önü delik diye tampon da hemen gelecek diye araba sanayide tamponsuz yatıyor. son gün tamponu tekrar takıp delikli delikli mi gidelim yola.

Düzenleyen yenice - 06 Eylül 2012 Saat 14:41
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 15:53
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

O yüzden önce forum yetkililerimiz bu konu için okey verirlerse ben yazıyı biraz daha düzenli hazırlarım ve forumda sabitlersek kimsenin canı yanmasın. ve oldukça da googleda yaygın bir site olmuşlar.

Şuan piyasada birçok yedek parça firması var ve çoğu iadeyi anında alıyor. hadi biz tamponu alsak zarar versek neyse. teslim bile almadık. hadi adamlar sonra tamam dediler nasıl oldu ben de anlamadım, hesap numaramı verdim 45 gün sonra geçecekmiş hesaba. böyle bir rezillik olur mu ya 45 günde ne iadesi yapıyorsun. sonuçta çift taraflı memnuniyet işidir alışveriş. biz olmadık bi yere çattık işte lanet olsun.

bayram haftası olmasa ben cumayı beklerdim o tamponu takardım problem değil. ama cuma günü yola çıkıcam, tamponun önü delik diye tampon da hemen gelecek diye araba sanayide tamponsuz yatıyor. son gün tamponu tekrar takıp delikli delikli mi gidelim yola.

Sitenin ismini verebilirsiniz sorun yok. Simdiye kadar pek cok benzer baslik acildi. Hatta nerenin LPG'si benzini daha iyi  basliklari da var ki hemen hemen ayni durum. Burada hassas olunmasi gereken bir nokta var o da karsi tarafa esit sartlarda soz hakkinin verilebilmesi. Kendileri bu haklarini kullanirlar ya da kullanmazlar bizim bilecegimiz is degil, bize dusen kendilerini boyle bir yazidan haberdar etmektir. Karar sizin.
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 16:14
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Sitenin ismini verebilirsiniz sorun yok. Simdiye kadar pek cok benzer baslik acildi. Hatta nerenin LPG'si benzini daha iyi  basliklari da var ki hemen hemen ayni durum. Burada hassas olunmasi gereken bir nokta var o da karsi tarafa esit sartlarda soz hakkinin verilebilmesi. Kendileri bu haklarini kullanirlar ya da kullanmazlar bizim bilecegimiz is degil, bize dusen kendilerini boyle bir yazidan haberdar etmektir. Karar sizin.

Yukarıdaki yazımda eksik var yanlış yok sayın koliva.

İlk olarak ben o gün kargoya verilmek şartı ile sipariş vereceğimi söylüyorum, özel bir durum var çünkü bayram haftasına giriyoruz. yoksa yine sorun değil 1 hafta da beklerim.
Daha sonra kargo bilgisi tamamen fiyasko. istanbul ya da ankaradan verilecekti sözde. ve ben bir gün sonra siz hani ankara ya da istanbuldan verecektiniz kargoyu dediğim zaman "ama onu biz bilemeyiz ki nerden verecekler" diye yanıt alıyorum. sanki bu iş çocuk oyuncağı. ya da resmen dalga geçiyorlar insanlarla.
Telefonlarıma cevap verilmiyor.
iade kabul edilmiyor.
neden telefonlarıma cevap vermiyorsunuz dediğimde " çalışıyoruz biz boş durmuyoruz " şeklinde hitap ediliyor.
İade en son kabul edildi. daha doğrusu bu kadar olay yaşanmışken hiç bişey olmamış gibi bu tampon araca mı uymamıştı dediler evet dedim geçtim tekrardan eski konuları açmadım.
İade için hesap numarası aldılar 5 gün içinde geçer hesabınıza paranız dediler. 1 hafta geçti hesaba gelen para yok. Tekrar aradım 5 değil 45 dedi çat telefonu kapadı.
Ben ne zaman parayı ödedim, ondan sonraki tüm aramalarımda telefon her seferinde suratıma kapandı, bir o kadar da cevap verilmedi.

Firma adı: otoyedekparcaburada
Site adresi: http://www.otoyedekparcaburada.com/
Bulunduğu il: mersin

uzak durun arkadaşlar. sonrasında iade değişim vs gibi bir durum olursa hiç ilgi alaka beklemeyin. telefonlarınız açılmaz, telefonlarınız yüzünüze kapanır, hele bir de iade edecek olursanız 45 gün beklersiniz. hatta iade karambole kabul edilirse. çünkü ilk görüştüğüm kişi kabul etmemişti. sonrasında farklı biri açtı telefonu, 45 gün sonra biz size ulaşırız dedi çat kapadı. şuan iadenin kabulü de kesin değil zaten.
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 20:06
Bu firma ile bir iki işim oldu. online destekleri var. tuhaf tuhaf konusmalar. bir çift far alıcaktim. 5 tane online destekleri var 5 kişiden birisi bile doğru düzgün ilgilenmiyor. Adamlara soru soruyorum soru işareti koyuyorum cümleye, bana diyor bu soru işareti ne anlama geliyor? adam sordugum soru ile ilgilenmiyor, yazdiğim yazidaki soru işaretine takmiş kafayi. Bende telefonla aradim  sordum stokta yokmuş, stokta var yaziyordu,  stokta yok sanki firca atar gibi cevap veriyorlar. yoksa yok nabalım yani, . 2 cümlelik birşeyi online destekten cevapliyamiyormusunuz? bir parça alacağiniz zaman hemen telefona cıkıyorlar, malzemeyi aldiktan sonra bir sıkıntı olursa ara babam araa. Belki birisi cikar telefona..  Telefonada bir bayan cıktı sanki arkadaşi ile konusuyor.  laubali laubali. Çikmacilar bile bu firmalardan iyi hizmet veriyorlar.

Düzenleyen xpyhre - 09 Ekim 2012 Saat 02:27
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 20:45
Ramazan kardes ben senin tarafindayim yanlis anladin saniyorum beni Smile
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 20:49
Orjinalini yazan: xpyhre xpyhre Yazdı:

Bu firma ile bir iki işim oldu. online destekleri var. tuhaf tuhaf konusmalar. bir çift far alıcaktim. 5 tane online destekleri var 5 kişiden birisi bile doğru düzgün ilgilenmiyor. Adamlara soru soruyorum soru işareti koyuyorum cümleye, bana diyor bu soru işareti ne anlama geliyor? adam sordugum soru ile ilgilenmiyor, yazdiğim yazidaki soru işaretine takmiş kafayi. Bende telefonla aradim  sordum stokta yokmuş, stokta var yaziyordu, be kardeşim niye uğraştiriyorsunuz stokta yok ise. 2 cümlelik birşeyi online destekten cevapliyamiyormusunuz? bir parça alacağiniz zaman hemen telefona cıkıyorlar, malzemeyi aldiktan sonra bir sıkıntı olursa ara babam araa. Belki birisi cikar telefona..  Telefonada bir bayan cıktı sanki arkadaşi ile konusuyor.  laubali laubali. Çikmacilar bile bu firmalardan iyi hizmet veriyorlar.

Aynen hocam, ödemeyi yapınca iş bitiyor ve laubali konuşmalar suratına telefon kapatmalar başlıyor.

Stok olayı hadi normal çünkü yüzlerce parça var. zaten sitede olsa bile telefonla stok sormak daha iyi oluyor o konuda biraz da iş bize düşüyor.

Sorununuz olduğunda telefonlara çıkmayıp, farklı telefondan arayınca tık açan bir firma.

Sizin de dediğiniz gibi çok laubali konuşuyorlar. en azından düzgün bir üslüp ile iade almadığını anlatarsın ve telefonu suratına kapatmak yerine yine düzgün bir üslup ile kapatırsın ki biz de eyvallah deriz. yarın tekrar arayacağım. kaç gün kalmış bakalım bizim iadeye :)
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 20:52
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Ramazan kardes ben senin tarafindayim yanlis anladin saniyorum beni Smile

Yok yanlış anlamadım :) ama yukarıda sayın koliva yazdım diye sanırım tepki gibi olmuş :)  bu olayın daha anlatmadığım eksikleri var, anlattıklarımda da yanlış tek kelime yok demek istedim ;)
Yukarı Dön
AydinBeyol Açılır Kutu Gör
P.T. TEAM
P.T. TEAM
Simge
GALERİ SORUMLUSU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AydinBeyol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 22:18
uyarın için saolasın. allah ıslah eylesin böyle kişileri ne diyeyim.
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 11:41
Arkadaşlar konuda belirttiğim durumu http://mersin.sanayi.gov.tr/PeopleDetails.aspx?dataID=142
sayfasındaki stmmersinil@sanayi.gov.tr mail adresine yazmıştım 16 Ağustos'da.

Bugün bilgilendirme maili attılar şu şekilde:

16.08.2012 tarihli e-postanıza binaen İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü denetim elemanlarınca, 06.09.2012 tarihinde gidilmiş olup, Firma ürünün bedelinin tarafınıza ödenmesini kabul etmiştir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Telefonlarıma cevap vermeyen ve geri ödeme 45 gün sonra deyip telefonu çat kapadan firma geri ödemeyi yaptı :) hatta üzerine bir de beni aradı ödemeyi yaptık "Ramazan Bey" dedi :)

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 12:29
Harika. Adalet yerini buldu Smile
Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 10:29
En iyisi imkanınız varsa sanayiden görerek parça almak.
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
Yukarı Dön
feline Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 13:47
tebrikler hepimize örnek olması gereken şekilde davrandığın için de teşekkürler
hiçbirimiz hakkımızı yedirmeyelim ki herkes işini doğru dürüst yapsın 
ülke olarak büyüyüp modernleşelim
yüzbinlerce eğitimli insan işsiz gezerken bu firmalarda eğitimsiz,laubali şekilde konuşup ,davranan ve malesef hala oralarda çalışan insanlara sinir oluyorum..

206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 440 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15741 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1055 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8810 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 539 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8841 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25512 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97783 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15010 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1830 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6286 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3732 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10347 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63848 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muzo 1
Nazif Kılıç 1
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English