|
307 ANAHTAR KUTUSU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 09:05 |
Günaydın arkadaşlar.307 için boş anahtar kutusunu nereden bulabilirim acaba?
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
ssertbakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Üstad orjinali zor ama anahtarcıların bir çoğunda boş kap satılıyor . İnternettede var ama anahtarı taktırmak için gene bir anahtarcıya gitmek zorundasın. Kıllık yapabiliyorlar. 30 tl civarında ücreti var eskisinin içerisindekileri yeni kutuya aktarıyorlar. ama orjinali gibi olmuyor. Ben değiştirmek zorunda kaldım. Görünüş aynı ama mekanizma biraz farklı. Yan sanayilerde kapatırken de açma butonuna basmak gerekiyor. Yapmadığın zaman boşa çıkıp hızlı açılma özelliğini kaybediyor. Ama üzülme sorun değil kapağı açıp içindeki yayı sola doğru 1 tur çeviriyorsun düzeliyor . Bir iki seferden sonra alışıyorsun.( Arabayı eşin kullanmıyorsa sorun . Benim eşim pek dikkat etmiyorda)
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkes günaydın arkadaşlar.konu kirliliği olmasın diye tekrar konu açmak istemedim onun için buraya yazıyorum. internetten verdiğim siparişle aracımın anahtar kutusunu değiştirdim yalnız bugun marş basmasına rağmen araba çalışmadı neden olabilir?
|
|
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncell
|
|
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hocam immobilizer varmıydı anahtarınızda onu da taşıdınız mı beraberinde?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İmmobilizer dediğin içinde ki çipli entegreyse ewet.
|
|
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Yok hocam, benim bildiğim devre şeklinde olmaz immobilizer, köşede bir yerde küçücük silindir şeklinde bir şey olacak cam gibi görünür. Çipli devre dediğiniz sadece açma kapa için sinyal üretir. Eski kutuyu atmadıysanız (inş.) dikkatlice inceleyin. Gerekirse foto koyun bizde bakalım. İnş sorun hallolur.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok atmadım ama içini değiştirirken hiç öyle bişey görmedim.tam olarak neresinde tarif edebilirmisin?
|
|
|
|
tellotello
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hocam anahtarınızın şeklini bilmediğim için direkt bir yorum yapamayacağım fakat bende anahtarı açınca çipli devrenin yanında silinidir şeklinde; çipin oturması için yer var çevresi ayrılmış sol üst köşede ise immobilizer için bir yer var.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anahtariniz bu olmayabilir ama yeri aynidir. Transponder Chip yazan yer immoblizer chipinin oldugu yerdir. Mahmut Bey'in dedigi gibi anahtari acinca sol ust kosede bulunur. Bu bilgilerle anahtarinizi acarsaniz kolaylikla bulabilirsiniz.
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim açıklayıcı oldu tşk.ufak ama önemli bir ayrıntıymış.inş ben açarken farketmeden düşmemiştir.
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok oyle kolay dusmez. Yuvasina iyice yerlestirilmistir. Hatta cikarirken hafif zorluk bile cekebilirsiniz. |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bi resimde benden olsun, daire içindeki mıknatısa benzeyen zımbırtı :))
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |