![]() |
|
Stop etme:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
gastauskas87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2016 Saat 14:28 |
önerin nedir :d
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 ayak kullanmaya devam rolanti görevini ayağım artık tam görüyor:)
|
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
gastauskas87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
![]() ![]() ![]() ![]() |
:)
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
bişey gitmedi ama stop etmeside düzelmedi :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
pek bişey gıtmemıs . bunu bugun ustaaya da sölim benım tahmınım rölantı motoru ve dedıgınız gıbı gaz ayarı dır .
|
|
![]() |
|
rolanti motoru 150 tl m.marelli marka. atiker sıralı sistem gaz ayarı ve filtre değişimi 50 tl
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
masraf olarak ne gıttı
|
|
![]() |
|
benim 106 da aynı sorun vardı rolanti motoru değişti gaz ayarı yapıldı filtreler değişti stop etmesi düzelmedi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
fark etmıyor ilk kalkış da yapıyor. yolda seri gidiyor araç ama devrıne bakdıgım da gaza yuklenıyorum ibra 2 ile 3 arasına gelmesını beklıyom cok zor gelıyor .
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle hoşgeldin bu stop sorununu motor soğukken mi yapıyor. ilk çalıştırmada
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
arkadaşlar merhaba ..
2 GÜN ÖNCE 2000 model peugeot 206 benzın lpg lı arac aldım araç temiz çok şukur bakımları da yenı ( fren debrıyaj trıger yağ vs ) fakat dün ayak mı alışamadı bılmıyorum ama gazdan ayagımı cektıgım gıbı stop edıyordu . bir kez de muzık kkontrolu ıcın aracı calısdırdım ama kalkıs yapmadım hemen ve gaza da hıc basmadım sadece debrıyaj ve anıden durdu . bır dıger sekılde gerıye vıtesı alırken yarım debrıyaj yapıom gaza basmadım stop ettı gaza basınca sorun yok .. tuplu de ılerken cok az vardı gaz teklıyordu ve bır kac kez kalkıs yaptım stop ettı zorlandım . acaba ayak alışmadıgından mı yoksa bu anlattıklarımdan yola çıkarak bır yol gosterebılırmısınız . DÜN AKŞAM bir test yapım dedim gaza yüklensem de devir 2000 - 3000 arasına gelmıyordu 2 vites de hemde . önerileriniz nedir ? |
|
![]() |
|
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Arkadaşlar merhabalar öncelkle 99 model 306 sahibiyim arabamda gazla ilgili hiç bi şikayet yok ama benzinde iken hareret 92 derece oldumu araba stop ediyor bidaha benzinde çalışmıyor . 10 dk beklerse soguduktan sonra çalısıyor yine 92 -95 dereece oldumu stop ediyor .lpg de denersem çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok ama benzinde 92 derece oldumu stop ediyor 90derece 1 fan kadeesi devreye giriyor 92-95 derece oldumu stop ediyor. 3gündür elektrikçi onu sok bunu sök değiştr. yalama oldu yaaa varmı böle sorunu olan yardım edecek arkadaş. 0Paylaş ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Ariza dogru kodlu rolanti motoru ile giderilmistir. Emegi gecen herkeze sonsuz tesekkurler.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Merhaba arkadaşlar. Şuan için araçta herhangi bir problem bulunmamaktadır.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Hocam cok tesekkur ederim desteginiz icin suan icin hala bir problem gozukmemekte eskiye nazaran cekis daha bi iyi arac daha bi seri
|
|
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
hadi geçmiş olsun dostum
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Arkadaşlar hepinize tekrar merhabalar. Aracı bugün pejo özel servisine götürdüm ve pc ye bağlandı. Araçta hatayı tam hatırlamıyorum ancak gaz kelebeğinin sol tarafında yer alan bir sensör var map sensörü mü ne:) onun değişmesi gerektiği söylendi ve değişti ancak sorun çözülmedi. Usta ısrarla sorun rolanti motorunda ancak rolanti motorunu yeni değiştirmişsiniz dedi. Rolanti motorunu kontrol ettiğinde aracımla uyumlu olan rolanti motorunun takılmadığını ve değişmesi gerektiğini, rolanti motorunun yayının dağıldığını, bu dağılmadan dolayı rolantide sorun olduğunu bildirdi. Rolanti motorunun araca göre kodu oluyormuş. Biz ezbere aldık taktık:) Boğaz kelebeği detaylı bir şekilde temizlendi. Şuan için problem yok gibi gözüksede yarını ve sonraki günleri bekleyeceğim. Çünkü biz her ne kadar yanlış rolanti motorunu yanlış taksakta ilk etapta düzelmişti ertesi gün arıza tekrarlanmıştı. Durumu sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Evet yağ dediğiniz marka. Bilgisayara bağlatmak sanırım şu durumda yapılabilecek en mantıklı şey. Sonuçları sizlerle aşama aşama paylaşacağım. 1.aşama rolanti motorunu kendimiz değiştirk. Ertesi gün aynı sorunlar devam etti. Umarım 2.aşamada sonuçlanır.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Fatih pejoya gittiğimde aracı pc ye bağladığımızda çok hata alırız tesisatla oynanmış ve lpg var dedi. Az çok anlayan bir arkadaşım araç vitese geçtiğinde boğuluyo boğaz kelebeğini temizlet dedi. Tamirciyi aradım tarif ettim rolanti motorunu değiştirdiğimizi söyledim rolanti ayarı yapılması gerekli dedi. Ya da hava sensöründe problem vardır getir bakalım salı günü dedi. Yarın başka bir ustaya salı günüde o ustaya gideceğim. Bakalım sonuç ne olacak. İnşallah boğaz kelebeği arızalı değildir. Çok masraflı olduğu bir gerçek. :(
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |