![]() |
|
"KLİMA GAZI/iptal edilen hortum" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 Saat 21:35 |
arkadaşlar klima sogutmuyordu. bugün elektrikçiye gittim kaçak tespiti yaptık. hemen hava basılan yerden kaçak yapıyor. hemen girişten hortumu kestiler civatayı hortuma sokarak orayı iptal ettiler. Diğer hortumun yeterli olacağını söylediler. sonra bastılar gazı sorunsuz calısıyor. Sorum şu
1 - o hortumun iptal edilmesi mantıklımı ? veya zararlımı 2 - 60 lira fazlamı ? 3 - kaloriferin o hortumla alakası olabilir mi ? 4 - hortum girişinde hava basılan civata türü o demir parçasını kestikten sonra orda kaldı. para eder birşeymi o ? ;)
Düzenleyen rhcpeppers - 10 Temmuz 2012 Saat 23:34 |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
60 tl çok değil bizim burda sadece gazı 70 liraya basıyorlar
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende geçen ay gaz için 60 tl ödedim.
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlı gittim 70 indirimli olarak söyledi 60 dedim zorlamayla.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |