![]() |
|
BU ''XS'' Yİ ALIYIMMI?? YARDIMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok 2001 lerın hepsı 110 luk değil hatta neredeyse hepsi 90 lık.
Benim daha 2 ay oldu 3 dahamı arıycam o zaman =)) beni anladığınıza sevindim =)
|
|
olduğu kadar, olmadığı kader...
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Sende benim gibi cok takintili arac ariyorsun bende beyaz olsun sunrooflu olsun ve 4 kapi olsun diye tam 5 ay aradim ankaraya ucak bileti almaya giderken yolda arabayi durdurup aldim:) insallah sanada bulucaz bende arastiriyorum
Artik:) |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
İzmirdeki arac 2001 degilmi 2001 lerin hepsi 110 luk olmuyormu?
Düzenleyen ozaannn - 28 Haziran 2012 Saat 22:32 |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
bu arada ewet ankaradakı arabayı daha öncede sormustum cunku sıtede daha derlı toplu 110 luk bşey yok neredeyse =(((
|
|
|
|
![]() |
|
ankaradakının hem rengını pek sevmedım hem kaputta gunes yanığı var, mugladakı arkadasla konustum o arabayı cok beğenmıstım. bı camurluk sokulup takılmıs diğeri değişmiş, sağ taraf lokal sol taraf bagaj magaj komple boya, kaput ya değişmiş yada sökulup takılmıs usta emın olamadı dedı bende oha dedım =)))
izmirde devrem var araca baktırmada problem olmaz fakat ben 16v 110 hp lik bı arac arıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
92002170ankarada
87321846muglada Bence ikiside oldukca guzel arabalar |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
İzmirden bildigim bi arac bu araci ben araba almadan once alacaktim eski sahibiyle anlasamadim telden girdigim icin link atamadim kusura bakma ilan no:85190012 eger hosuna giderse buraya gelirsende yardimci olurum o aracin sahibini az cok taniyorum merhaba merhabamiz var hergunde araci goruyorum degiseni yoktu bildigim kadariyla bence gorsellik olarak senin dedigin arabadan daha hos
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Sanirim sen bu araci daha oncede soylemistin resimden bakipta yorum yapiyorum araba aman aman durmuyor ben burdayim demiyor ayrica benzinde binmen mantiklimi senin acindan bilemiyorum lpg taktirsan araba sana 18 e gelecek pek mantikli gelmedi aracida cok begenmedim baska secenek varsa degerlendir bence sahsi fikrim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fiyati-dusurdum-en-son-16-900-91922964/detay
2002 1,6 16V 110 HP 16,500 FİYAT DEĞİŞEN YOK TEK PARÇA BOYA, ORJINAL FAR, STOP EKSOS, TEYBİDE ALICAM. AMAN AMAN Bİ MUZIK SISTEMI YOK. BAGAJDA GÖRUNEN KADARIYLA. SİZ NE DİYORSUNUZ Bİ YARDIMCI OLUN |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |