Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 oto klima kendiliğinden devreden  çıkıyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 oto klima kendiliğinden devreden çıkıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:30

bulunduğum yerde iş bilen birini bulamadım bir ilçede öğretmenim. bakalım tatılde baktıracağım. 

Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 16:40
ne yaptınız arkadaşlar kaliova arkadaşın dediği yere baktırdınız mı?
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 00:09
Orjinalini yazan: albayman albayman Yazdı:

merhaba, bugün ben de benzeri bir problemle karşılaştım. dün muğladan aydına geldim klima açık olarak. soğutma tam randımanlı değildi. yetkili serviste gaz bastırdım, 160 gram gaz varmış, 430 gram daha gaz basıldı. toplam 590gram soğutma gazı oldu araçta.
serviste ve yolda aracı test ettik, sorunsuz soğuttu, üşüdüm içinde. fakat 1 saat sonra evden çıktım, klima hava üflüyor fakat soğutma yapmıyor. 10 saniye yapıyor ama sonra kompresör fıs diye bi sesle duruyor. soğutma olmuyor. ayrıca klimayı off durumuna getirsemde aracın motor soğutma fanı önde harıl harıl çalışmaya devam ediyor. motorun sıcaklığı hiç farketmeden fan çalışmaya devam ediyor. pazartesi tekrar yetkili servise...
arkadaşlar servisteki klima makinesi içindeki gazı tam çekemeyip içinde bırakınca fazla gaz basılmış. fazla gaz da sistembe basıncı ve sıcaklığı artırmış. gaz tamamen çekildi ve 550 gram gaz basıldı. şua n sorunsuz çalışıyor fakat yüksek devir fan sık sık devreye giriyor. peugeot ve citröen sahipleri, araçlarınız klima çalıştırrırken fan sık sık yüksek devirde çalışıyor mu?
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 13:11
Geçen hafta gaz basıldı ve klima bobini değişti.. herneyse
Bugün arabamı güneşin altında bıraktım.. çalıştırdım  ilk 2-3 dakika klimayı açtım Dikkatimi çeken nokta  diğer günler gibi GÜÇLÜ SOĞUTMUYORDU..  ve  yaklaşık 3. 4. dakika klima tıııkkk kendisin kesti üflememeye başladı aynı sizin sorun demekki kronik bir sorun... moralim çok bozuk şu an daha  geçen hafta 200 lira masraf yaptım olacak iş değil..  biz arabamıza bu kadar aşıkken bu sorunlar bu  kadar canımızı sıkıyorsa öteki kullanıcılar ne yapsın.. !
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 13:17
Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

Geçen hafta gaz basıldı ve klima bobini değişti.. herneyse
Bugün arabamı güneşin altında bıraktım.. çalıştırdım  ilk 2-3 dakika klimayı açtım Dikkatimi çeken nokta  diğer günler gibi GÜÇLÜ SOĞUTMUYORDU..  ve  yaklaşık 3. 4. dakika klima tıııkkk kendisin kesti üflememeye başladı aynı sizin sorun demekki kronik bir sorun... moralim çok bozuk şu an daha  geçen hafta 200 lira masraf yaptım olacak iş değil..  biz arabamıza bu kadar aşıkken bu sorunlar bu  kadar canımızı sıkıyorsa öteki kullanıcılar ne yapsın.. !
hocam yol bilgisayar göstergesini güneşten koruyun. ben kurulama bezi koyarak koruyorum ve şimdilik sorun yok sen de dene bakalım ne olacak. az soğutma olmamalı.
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 Saat 13:25
hocam yol bilgisayar göstergesini güneşten koruyun. ben kurulama bezi koyarak koruyorum ve şimdilik sorun yok sen de dene bakalım ne olacak. az soğutma olmamalı.[/QUOTE]
yol bilgisayarıyla ilgili değilmiş arkadaşlar, malesef benim sorun da halen devam ediyor. iki gündür sorunu yaşamıyordum, meğerse havalar serinmiş ondan arıza yapmamış. bugün hava çok sıcaktı arabayı güneşte braktım sorun tekrarlandı.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 Saat 14:35
Zannimca butun problemler sistemdeki cok fazla ya da cok az gazdan kaynaklaniyor.
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 Saat 15:05
Orjinalini yazan: deme deme Yazdı:

hocam yol bilgisayar göstergesini güneşten koruyun. ben kurulama bezi koyarak koruyorum ve şimdilik sorun yok sen de dene bakalım ne olacak. az soğutma olmamalı.
yol bilgisayarıyla ilgili değilmiş arkadaşlar, malesef benim sorun da halen devam ediyor. iki gündür sorunu yaşamıyordum, meğerse havalar serinmiş ondan arıza yapmamış. bugün hava çok sıcaktı arabayı güneşte braktım sorun tekrarlandı.

Hocam, Koliva'nın dediği sensör bizde yok. "Orasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum." demiştim.

Bence sen aracının camına GÜNEŞLİK koy. Bir de öyle dene.

Bence sorun motor bölmesinde değil. Sorun şöför mahalinde. Neden derseniz, 

Çünkü, Bu sabah aracımla işe gittim. Giderken trafikte klimayı açtım. Durana kadar da kapatmadım. Gayet güzel çalıştı. Trafik nedeniyle motorun ısınmasından dolayı radyatör fanı dönem dönem devreye girdi ve motoru soğuttu. Motor bu derece ısınmışken klima hiç durmadı. Araç içi fazla soğuduğundan klimayı kısmak zorunda bile kaldım. Ama üflemeyi hiç kesmedi.

Bence, Araç içi çok ısındığı zaman klima sorun çıkartıyor. Dönem, dönem  durduğu için de çalışabilmesi için araç içi ısısını gerekli maximum seviyenin altına çekemiyor. 

Örneğin, 
Atıyorum, klimanın, araç içi 27 derecenin altındayken düzgün çalıştığını farzedelim. Araç içi ısının da 35 derece olduğunu farzedelim. Klimayı ilk açtığımızda klima ısıyı 27 derecenin altına düşüremeden 30 derecede iken  duruyor. Bir süre sonra tekrar çalışıyor; 28 derecede duruyor. Bir süre sonra tekrar çalışıp ısıyı 27'nin altına çekince durmadan çalışmaya devam ediyor. 

Bence bu sorun Şöför mahaliin Güneş altında aşırı ısınmasından kaynaklanıyor.

Bunu test etmenin 2 yöntemi var bana göre. 

1) Ön cama güneşlik koyup aracın yönünü güneye doğru çevirip; güneş altında bekletip ne olduğunu görmek. Hatta camları da biraz aralıklı bırakabiliriz.

2) torpidonun solunda, araç teybinin sağında, konsolun içinde bulunan iç hava sensörünü çıkartıp; aracı tekrar güneş altında bırakabiliriz.
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 Saat 15:24
Orjinalini yazan: Celalll Celalll Yazdı:

Hocam, Koliva'nın dediği sensör bizde yok. "Orasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum." demiştim.

Bence sen aracının camına GÜNEŞLİK koy. Bir de öyle dene.

Bence sorun motor bölmesinde değil. Sorun şöför mahalinde. Neden derseniz, 

Çünkü, Bu sabah aracımla işe gittim. Giderken trafikte klimayı açtım. Durana kadar da kapatmadım. Gayet güzel çalıştı. Trafik nedeniyle motorun ısınmasından dolayı radyatör fanı dönem dönem devreye girdi ve motoru soğuttu. Motor bu derece ısınmışken klima hiç durmadı. Araç içi fazla soğuduğundan klimayı kısmak zorunda bile kaldım. Ama üflemeyi hiç kesmedi.

Bence, Araç içi çok ısındığı zaman klima sorun çıkartıyor. Dönem, dönem  durduğu için de çalışabilmesi için araç içi ısısını gerekli maximum seviyenin altına çekemiyor. 

Örneğin, 
Atıyorum, klimanın, araç içi 27 derecenin altındayken düzgün çalıştığını farzedelim. Araç içi ısının da 35 derece olduğunu farzedelim. Klimayı ilk açtığımızda klima ısıyı 27 derecenin altına düşüremeden 30 derecede iken  duruyor. Bir süre sonra tekrar çalışıyor; 28 derecede duruyor. Bir süre sonra tekrar çalışıp ısıyı 27'nin altına çekince durmadan çalışmaya devam ediyor. 

Bence bu sorun Şöför mahaliin Güneş altında aşırı ısınmasından kaynaklanıyor.

Bunu test etmenin 2 yöntemi var bana göre. 

1) Ön cama güneşlik koyup aracın yönünü güneye doğru çevirip; güneş altında bekletip ne olduğunu görmek. Hatta camları da biraz aralıklı bırakabiliriz.

2) torpidonun solunda, araç teybinin sağında, konsolun içinde bulunan iç hava sensörünü çıkartıp; aracı tekrar güneş altında bırakabiliriz.
kesinlikle katılıyorum hocam üste dün paylaştım sorunu bir arkadaş rezistansı değiştirerek çözmüş. ben çok denedim kesinlikle güneşten kaynaklanıyor. güneşlikte koydum araç içi sıcaksa kesinlikle yapıyor. bende sorun büyük değil en fazla 2 kere yapıyor (30 ar saniye şeklinde) başkada yapmıyor. rezistansı internetten buldum 130 tl diyorlar. ama arızayı tam olarak bilmediğim için sipariş veremiyorum yakınlarda da bu parçayı bulamıyorum
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 22:22
Bu kesinlikle kronik bir sorun. Ama bu kronik sorun klima bakımı yaptırmamaktan kaynaklanıyor da olabilir. Ve hala çözüm bulunmuş değil.
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 22:42

Bu kesinlikle kronik bir sorun. Ama bu kronik sorun klima bakımı yaptırmamaktan kaynaklanıyor da olabilir. Ve hala çözüm bulunmuş değil.

Aracini sicak bir yere park ediyorsun, 2 saat sonra geliyorsun ki icerisi cehennem sicagi olmus. Sonra biniyorsun arabaya ve klimayi aciyorsun. Sonrada bu hadiseler oluyor. Dogru mudur?
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 09:33
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Aracini sicak bir yere park ediyorsun, 2 saat sonra geliyorsun ki icerisi cehennem sicagi olmus. Sonra biniyorsun arabaya ve klimayi aciyorsun. Sonrada bu hadiseler oluyor. Dogru mudur?
aynen öyle. araç gölgede kalsın yapmıyor
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 09:51

Peki hic gaz degisimi yaptirdiniz mi simdiye kadar?

Benim dusuncem su yonde. Aracin klimasi icerisi ne kadar sicak olursa olsun sogutma kapasitesine sahiptir. Sizin aracinizda gaz seviyesi normal olmadigi icin (az ya da fazla) extrem sartlarda gucu yetmiyor. Eger bu yaklasim dogru ise, gazi tamamen bosaltip grami ile dogru sekilde dolum yaptirmak gerek. Gaz basincini olcerek yapilan dolumlar yanlistir. Gaz dolumu agirligina gore dogru yapilir.

Birde sunu deneyin bakalim tutacakmi. Aracin ici cok sicakken, yani bir iki dakika sonra klimanin kendini kapatacagina emin oldugunuz zaman, araca binin camlari yariya indirin ve klimayi acin. Yani camlar kapali sogutmaya devam etmesin. Bakalim buradan bir sonuc cikar mi.
Yukarı Dön
denizkartali06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı denizkartali06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 12:03
degerli koliva ben dediğinizide yapıyorum fakat bir sefere mahsus klima kendini kapatıyor 2.3 dakika sonra tekrar calısıyor bu sefer hiç durmuyor.bende kendimi artık buna alıştırdım.yapacak birsey yok anlasılan...
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 12:12
Orjinalini yazan: denizkartali06 denizkartali06 Yazdı:

degerli koliva ben dediğinizide yapıyorum fakat bir sefere mahsus klima kendini kapatıyor 2.3 dakika sonra tekrar calısıyor bu sefer hiç durmuyor.bende kendimi artık buna alıştırdım.yapacak birsey yok anlasılan...

Soru 1. Aracinda hic gaz degisimi, eklemesi yapildi mi simdiye kadar?
Soru 2. Onceki mesajinizda surekli durup calistigini soylemistiniz? Yukarida dedigimi yapinca mi sadece bir kere duruyor ve sonra daha durmuyor?

Düzenleyen koliva - 24 Haziran 2012 Saat 12:13
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 12:22
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Peki hic gaz degisimi yaptirdiniz mi simdiye kadar?

Benim dusuncem su yonde. Aracin klimasi icerisi ne kadar sicak olursa olsun sogutma kapasitesine sahiptir. Sizin aracinizda gaz seviyesi normal olmadigi icin (az ya da fazla) extrem sartlarda gucu yetmiyor. Eger bu yaklasim dogru ise, gazi tamamen bosaltip grami ile dogru sekilde dolum yaptirmak gerek. Gaz basincini olcerek yapilan dolumlar yanlistir. Gaz dolumu agirligina gore dogru yapilir.

Birde sunu deneyin bakalim tutacakmi. Aracin ici cok sicakken, yani bir iki dakika sonra klimanin kendini kapatacagina emin oldugunuz zaman, araca binin camlari yariya indirin ve klimayi acin. Yani camlar kapali sogutmaya devam etmesin. Bakalim buradan bir sonuc cikar mi.
gaz değişimi yaptım. daha önce azalmıştı. gaz az iken bu sorunu yine yapıyordu. dolum yaptım yine aynı şekilde sorunu tekrarladı. camları yarıya kadar indirmiştim yine yapıyor. kapı açıkken durmuş vaziyette yine yaptı. bence araç içinde bir parça çok ısınıyor, o ısınan parça birden soğuyunca nevri dönüyor. iki kez yapıyor en fazla. (durmalar 30 ar saniye şeklinde)
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 12:34

bende aynı şekilde alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama kapanınca sinirlerim çok bozuluyor. canavar gibi sogutan klimanın yaptığına bak
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 12:37

arabanızın rengini öğrenebilirmiyim. şimdiye kadar bu srun bordo ve siyahta görüldü. sıcak bölgelerde
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 21:47
http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=21402
arkadaşlar fransızca bilen biri varsa yardımcı olabilir mi bu sitede yanılmıyorsam benim sorundan bahsediyor
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 22:36

http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=21402
arkadaşlar fransızca bilen biri varsa yardımcı olabilir mi bu sitede yanılmıyorsam benim sorundan bahsediyor

Guzel link. Denemeye deger.

Problemde klimanin bir kac saniyeligine kendiliginden kapandigi sonradan kendiliginden geri geldigi yaziliyor ki sanki sizinkilerle ayni.

Problemin cozumune yonelik uzun uzadiya aciklama var. Eger icinizden birisi bunu deneyecekse daha detayli tercume etmeye calisiriz. Ancak olayin kilit noktasi surasi deniliyor:

Bu alttaki resim havalandirma motorunun arka kismini soktugunuzde icinden cikan parca. Isaretli yerlerde ise transistorler varmis. Ayni transistorden bulmakta zorluk cekmisler. Bu transistorleri degistirince sorun ortadan kalkmis. Ne dersiniz, deneme ihtimaliniz var mi?

Iste eski transistorler ve yenileri.

Düzenleyen koliva - 24 Haziran 2012 Saat 22:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 711 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6164 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3578 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49284 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 510 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 327 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 549 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4374 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1020 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28793 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3715 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26140 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English