![]() |
|
amartisör yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2012 Saat 02:16 |
Benzer bi sorun bende cikti z rot kolu saglam emindim direksiyon kutusuna
Kadar soktuk kesilmedi sorun ne cikti tahmin edemezsiniz araba esnedikce ses geliyordu sase kollarinin icine tas girmismi bile dusunmeye basladim ona benzer bi sesti 1 haftalik sok tak sonunda motor kulagindan geldigini bulduk oda rastgele cumku kulak saglamdi eminim soktum temizledik ses kesildi aklinizda olsun |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun sag on salincakta cikti
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu tarz bi ses bende de mevcut. Carsamba veya persembe gunu gostermeyi dusunuyorum.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
benim aracımdada kasislere girdiğinde arka tekerlerden ses geliyo eğilip baktığımda sol amortisörün lastiğinin aşşağı düştüğünü gördüm sğ taraftakinin lastiği normal yerinde duruyo sorun ne acaba
|
|
307 307 307
|
|
![]() |
|
vettec123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2012 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vettec123
bugn gittim gösterdim ustaya viraj lastiği ile z rot dedi:) en yakın zamanda değiştireceğim
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z rotunun plastik kısmı zamanla aşınıyor bu ses ondan kaynaklı masraflı değl
götüre yaptır kurtul sesten
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
+1
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Lıkırtı şeklinde ses geliyorsa eğer, z-rotta sorun vardır. Ustanız bakar değişmesi gerekiyor, veya idare eder diyebilir. Sadece değişmezse, o ses kafana takılır, moralin bozulur.. Z-rot tanesi 25 tl arasi. ustayada verirsin işçilik ücreti 50 tl ye iş biter. eğer bahsettiğimiz Z-rot sorunu ise. tabi. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sesin bir videosunu cekme ihtimaliniz var midir? Bahsettiginiz ses bende bir cagrisim uyandirmadi maalesef. |
|
![]() |
|
vettec123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2012 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vettec123
mazur görun pek anlamam böyle şeylerden bu masraflı bir olay mı? çıkırt dediğim metal pul bir birine çarpar ya tef sesi gibi diyeyim böyle biraz gitmesi çok zarar verirmi?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cikirt sesini ben tam cikartamadim ama bu tarz kasisten gecerken olusan ses problemlerinde ilk olarak Z-rotlar ariza verir. Bir ustaya gidince aracinizi lifte kaldiracaktir ve z-rotu elinle saga sola siddetlice sallayip ayni sesin gelip gelmedine bakarak sorunun z-rottan olup olmadigina karar verecektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vettec123
arkadaşlar pegeuot 206 aracımın sağ ön amortisörunden çukurdan geçtiğim zmaan ''çıkırt çıkırt'' ses geliyor amortisör mu patlak yoksa başka bir sorunmu var? değerli cvplarınız bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |