Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 oto klima kendiliğinden devreden  çıkıyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 oto klima kendiliğinden devreden çıkıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 16:39
Orjinalini yazan: Celalll Celalll Yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

Bugün aracı güneşin altına bıraktım. Hava biraz rüzgarlıydı. Ama kaputta ellimi 3 sn. tutamayacağım kadar sıcaklık vardı. Ama daha öncelerinde olduğu kadar ısınmamıştı.

Arabayı çalıştırdım, klimayı açtım. Klima üflüyordu. Fakat aradan 2-3 dk. geçti ve üflemeyi durdurdu. Elimi havalandırma kanallarına tuttum bir soğukluk vardı. Kaputu açtım klima borularıda çok soğuktu.

Bir süre sonra klima tekrar devreye girdi. Bir süre çalıştı. Sonra tekrar üflemeyi durdurdu. Bu dediğim ara süreler. 3-4 dk. dır. 

Dikkatimi çeken arabayı ve klimayı çalştırdıktan sonra Radyatör fanı devreye girdi. 
Demek ki motor güneş altında da önceden ısınmıştı.

Radyatör fanı çalışıyorken; klima üflemeyi durdurdu. Daha sonra radyatör fanı da durdu. Radyatör fanı arasıra çalıştı durdu. Benim aracımda kaput altında izolasyon keçesi yoktur. Ve bu gözlemler araç çalışıyor fakat duruyorken yapıldı.

Sonuç olara düşüncelerim:
-Aracın güneş altında kalması, bu klima hatasıyla %100 ilişkili. (Kendim defalarca test ettim.)
-Basınç sensörüyle veya fazla gazla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü, sürekli devam eden bir hata değil. 
-Hatanın kaynağının, güneş altında motor bölmesinin çok ısınması olduğunu düşünüyorum. Çünkü Aracı çalıştırdıktan kısa bir süre sonra motoru soğutmak için radyatör fanı devreye girdi. Belki de motor bölmesinde sıcaklığın çok olduğunu tespit eden bir ısı sensörü buna neden oluyordur.

Bence bu hatanın nedeni Motor Kaputu altında izolasyon keçesinin olmamasıdır. Bu klima arızasını yaşıyan arkadaşlardan ricam bu keçenin sizin arabanızda olup olmadığını yazar mısınız?

sorun %100 güneşle alakalı bende defalarca denedim gölgede sorun yok .. araba güneşte kalınca yapıyor. benim arabamdada keçe yok. 
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 16:40
Orjinalini yazan: deme deme Yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

Bugün aracı güneşin altına bıraktım. Hava biraz rüzgarlıydı. Ama kaputta ellimi 3 sn. tutamayacağım kadar sıcaklık vardı. Ama daha öncelerinde olduğu kadar ısınmamıştı.

Arabayı çalıştırdım, klimayı açtım. Klima üflüyordu. Fakat aradan 2-3 dk. geçti ve üflemeyi durdurdu. Elimi havalandırma kanallarına tuttum bir soğukluk vardı. Kaputu açtım klima borularıda çok soğuktu.

Bir süre sonra klima tekrar devreye girdi. Bir süre çalıştı. Sonra tekrar üflemeyi durdurdu. Bu dediğim ara süreler. 3-4 dk. dır. 

Dikkatimi çeken arabayı ve klimayı çalştırdıktan sonra Radyatör fanı devreye girdi. 
Demek ki motor güneş altında da önceden ısınmıştı.

Radyatör fanı çalışıyorken; klima üflemeyi durdurdu. Daha sonra radyatör fanı da durdu. Radyatör fanı arasıra çalıştı durdu. Benim aracımda kaput altında izolasyon keçesi yoktur. Ve bu gözlemler araç çalışıyor fakat duruyorken yapıldı.

Sonuç olara düşüncelerim:
-Aracın güneş altında kalması, bu klima hatasıyla %100 ilişkili. (Kendim defalarca test ettim.)
-Basınç sensörüyle veya fazla gazla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü, sürekli devam eden bir hata değil. 
-Hatanın kaynağının, güneş altında motor bölmesinin çok ısınması olduğunu düşünüyorum. Çünkü Aracı çalıştırdıktan kısa bir süre sonra motoru soğutmak için radyatör fanı devreye girdi. Belki de motor bölmesinde sıcaklığın çok olduğunu tespit eden bir ısı sensörü buna neden oluyordur.

Bence bu hatanın nedeni Motor Kaputu altında izolasyon keçesinin olmamasıdır. Bu klima arızasını yaşıyan arkadaşlardan ricam bu keçenin sizin arabanızda olup olmadığını yazar mısınız?

sorun %100 güneşle alakalı bende defalarca denedim gölgede sorun yok .. araba güneşte kalınca yapıyor. benim arabamdada keçe yok. 
bütün 307 lerde bu keçe yok sanırım
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 16:44
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Simdi aklima soyle birsey geldi belki sorunu cozmekte yardimi dokunur. Yol bilgisayarinin hemen arkasinda top gibi bir sensor bulunur. Bu sensorun adi sunload sensordur yani gunes siddeti seviyesini olcen sensor. Bu sensor sayesinde klima ne kadar guclu calismasi gerektigini belirer. Sorununuzla alakali midir bilmiyorum, sadece gunesin altina biraktimmi farki oluyor sozunuze nazaran bilgi vermek istedim.
bugün dediğiniz yere bez koydum üstünede güneşliği koydum.araba güneşte kalmasına rağmen klima sorun çıkarmadı. ama hava biraz serindi sanırım inşallah dediğiniz sensördendir. rezistans çok pahalı bir parça yahu
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 18:03

Ben serviste keçe olan araç gördüm. Şahin peugeot'tan fiyatını sormuştum. Biraz pahalı geldiği için almadım.
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 18:16

Ben serviste keçe olan araç gördüm. Şahin peugeot'tan fiyatını sormuştum. Biraz pahalı geldiği için almadım.
koliva arkadaşın dediği sensöre bir baktır
Yukarı Dön
denizkartali06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı denizkartali06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 19:20
arkadaşlar benim arabamda kaputta koruyucu kece var.aynı anlattığınız sorunu bende yaşıyorum.hava cok sıcakken dediğiniz gibi 3.4 dakika calısıyor sonra duruyor tekrar calısıyor yine duruyor.ne gazımda bir problem var nede klimada.sanırım bu kronik bir sorun..
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 21:17

Hocam bende Koliva arkadaşın dediği sensörden yok. Bu nedenle sorunun o sensör olduğunu düşünmüyorum.

Orjinalini yazan: denizkartali06 denizkartali06 Yazdı:

arkadaşlar benim arabamda kaputta koruyucu kece var.aynı anlattığınız sorunu bende yaşıyorum.hava cok sıcakken dediğiniz gibi 3.4 dakika calısıyor sonra duruyor tekrar calısıyor yine duruyor.ne gazımda bir problem var nede klimada.sanırım bu kronik bir sorun..

Bu arkadaşın dediğine göre sorun Keçe'nin olmaması değilmiş. 

denizkartali06, evet bu klima sorunu 307'lerde kronik bir soruna benziyor. Çünkü bu sayfadaki 3 kişinin 307'sinde de aynı sorun var. Sen aracını birde gölgeye parket bkalım aynı sorunu yaşıyacak mısın?
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 22:20

Hocam bende Koliva arkadaşın dediği sensörden yok. Bu nedenle sorunun o sensör olduğunu düşünmüyorum.

hocam yol bilgisayarının arkasında gri bir şey sanırım bu sensör. sadece o kısmı güneşten koru bakalım ne olacak.
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 10:37
Hocam bende o sensörden yok. Aşağıda resmi var. 

Var da ben bilmiyorsam söyleyin. 

Belki sen ön camına yansıtıcı gölgelik  falan koyduysan aracın içini soğuk tutmuş olabilirsin. Belkide bu işe yaramıştır. "Buda araç içindeki sensörün klimayı durdurduğunu gösterir." diye mantık yürütüyorum. 

Ben o parçayı çıkartıp klimayı çalıştırmıştım. torpidonun solundaki ızgara içindeki parçayı diyorum.
Sorunsuz çalışıyordu. Ama araç gölgedeydi. Tabi o zaman gölgede sorun çıkartmadığını bilmiyordum. Ama bir sonraki denemem o sensörü sökmek ve aracı güneşte bırakmak olacak.
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:03
benim anlamadıgım zaten klıma 307lerde motor fanıyla ufleme yaratıyo bunda bı sorun yokkı gunesle bı alakası yok bende guneste bırakıyodum kıbrısta kece bendede yok otomatık klıma calısıyo anında yuksek devıre gırıyo sogutana kadar ufluyo sonra yavaslıyo kendı kendıne sızın sorununuz bende sensorde felan olmalı bunun keceyle felan bı alakası yok  zaten araba calısmadıkca ıstedıgın kadar sıcakta bırak o motor hıc calısmadıysa ısınmaz  ısınmadıgı halde klımayı calıstır motor fanı gene calısır 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:05

Hocam bende o sensörden yok. Aşağıda resmi var. 

Var da ben bilmiyorsam söyleyin. 

Belki sen ön camına yansıtıcı gölgelik  falan koyduysan aracın içini soğuk tutmuş olabilirsin. Belkide bu işe yaramıştır. "Buda araç içindeki sensörün klimayı durdurduğunu gösterir." diye mantık yürütüyorum. 

Ben o parçayı çıkartıp klimayı çalıştırmıştım. torpidonun solundaki ızgara içindeki parçayı diyorum.
Sorunsuz çalışıyordu. Ama araç gölgedeydi. Tabi o zaman gölgede sorun çıkartmadığını bilmiyordum. Ama bir sonraki denemem o sensörü sökmek ve aracı güneşte bırakmak olacak.
 işte resimdeki  ''n'' şeklinde olan yere bez koydum gün boyu güneşteydi ve yine durmadı maşallah diyeyim. yol bilgisayarının arka kısmına bez koy bakalım inşallah bu şekilde çözeriz
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:06
bide merak ettım kendınız ayar yaptıgınızdada aynı seyı yapıyomu 
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:08
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

benim anlamadıgım zaten klıma 307lerde motor fanıyla ufleme yaratıyo bunda bı sorun yokkı gunesle bı alakası yok bende guneste bırakıyodum kıbrısta kece bendede yok otomatık klıma calısıyo anında yuksek devıre gırıyo sogutana kadar ufluyo sonra yavaslıyo kendı kendıne sızın sorununuz bende sensorde felan olmalı bunun keceyle felan bı alakası yok  zaten araba calısmadıkca ıstedıgın kadar sıcakta bırak o motor hıc calısmadıysa ısınmaz  ısınmadıgı halde klımayı calıstır motor fanı gene calısır 
motor fanı değil kalorifer motorunun üstündeki rezistanstan diyorlar
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:08

bide merak ettım kendınız ayar yaptıgınızdada aynı seyı yapıyomu 
yapıyor
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:12
ozaman senrde termostat rezistansı arızalı kartı sogutmuyo oda devreden cıkarıyo korma amaclı 
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:13
başka bir forumda bir arkadaş bu şekilde çözmüş Arabandaki arızanın aynısı benim arabamda da olmuştu. Fakat benim klimam digital seninki de dijital klima ise sorun büyük ihtimalle klima fanı üzerindeki elektronik kumanda kartı. Bu arıza sanırım bizimki gibi çok sıcak bölgelerde meydana geliyor. Çünkü forum sitelerinde pek rastlayamadım bu arızaya. Servis sadece bu elektronik kartı değiştirmek yerine bu kartın üzerinde bulunduğu klima fanı (genellikle fan sağlamdır) ile birlikte değiştiriyor ve yaklaşık 350-400 TL masraf çıkarıyor. Ben maalesef bunu değiştirtmek zorunda kaldım ama ben yandım başkaları yanmasın diyerek bu foruma üye oldum. Gerçi kartı onarmak biraz zor ama imkansız değil. Çünkü üzerinde mikro direnç ve kondansatörler var yani piyasada sık bulunan şeyler değil ama servisin yaptığı tam bir soygun. Fanda hiçbir arıza olmamasına rağmen onuda değiştiriyorlar. Tabi fan sökülüp yenisi takılınca eskisini inceleme fırsatım oldu ve kartı tamir ettim. Bu işlerden anlayan biri isen sende bir oto elektrikçiye klima fanını söktürtüp üzerindeki elektronik kumanda kartını tamir edebilirsen sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Yada bir çıkmacıdan bu kartı bulabilirsen oda işini görür. Bu söylediklerim manual klima için geçerli değil tekrar hatırlatırım. Eğer kliman manual klima ise onlarda konrol kartı yerine dirençler vardır ki onun masrafı çok daha azdır. Gelişmeleri buraya yazarsan herkes öğrenmiş olur. Saygılar

Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:15

ozaman senrde termostat rezistansı arızalı kartı sogutmuyo oda devreden cıkarıyo korma amaclı 
ama iki gündür yol bilgisayarının arka kısmına bez koyuyorum ve o sorunu yaşamıyorum. bakalım inşallah bu şekilde kurtuluruz.
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:16
dediğim gibi karttan kaynaklı bısey  olabılır 
Yukarı Dön
deme Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deme Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:18

dediğim gibi karttan kaynaklı bısey  olabılır 
 bu kartta kalorifer motorunun üstündeymiş ve komple değişiyorlar servis 450 tl fiyat istiyor. çok para
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 13:21
ama  sorunu cozen kısı tamırının mumkun olabılcegını solemıs bı elektrıkcıye baktır bence olmuyosada cıkma alabılırsın 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 714 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6164 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3578 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49285 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 510 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 327 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 549 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4374 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1020 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28797 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3715 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26140 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English