![]() |
|
İNGİLİCE - TÜRKÇE ÇEVİRİ GEREKİRSE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 14:23 |
Arkadaşlar ana dil seviyesinde ingilizce konuşabiliyorum..Olaki ihtiyacınız olursa konu ne olursa olsun anlayamadığınız, merak ettiğiniz, çözümünü yabancı sitelerdeki ingilizce metinlerde bulduğunuz konularda size o metinleri Türkçe'ye çevirebilirim..Mümkün mertebe fırsat buldukça ki akşamları genelde müsait oluyorum bu konuda sizlere seve seve yardımcı olurum..Asla bir ücret talep etmiyorum aman aklınıza bir şey gelmesin
![]() Bu forumda insanların birbirlerine nasıl el verdiklerini gördüğümden benimde kendimce bir katkım olsun istedim..Sağlıkcakla kalın ve kazasız, keyifli sürüşler dilerim.. Bülent KILIÇ Düzenleyen rugger35 - 18 Haziran 2012 Saat 14:27 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulent, cok guzel bir fikir. Aslina bakarsan ben de cogu zaman pek cok bilgi icin yurt disi sitelerine basvuruyorum ve cogunlukla aradigimi oralarda bulabiliyorum. Bu sayede senin de kendini araclarda cikabilecek sorunlar ve cozumleri konusunda cok gelistirebilecegine inaniyorum.
Düzenleyen koliva - 18 Haziran 2012 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Aykut kesinlikle doğru..Bu banada çok faydalı olacak, hemde arkadaşların işi kolaylaşır..Gerekirse böyle bir başlık açın ben orada da çalışabilirim sorun değil..Böylece arkadaşlar ne zaman isteseler ulaşabilirler..
Düzenleyen rugger35 - 18 Haziran 2012 Saat 16:19 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
tebrik ederim kardeş..çok düşünceli bir davranış.daha dün akşam bir sayfalık bir çeviri için 20tl yatırdım bir çevirmene.eminim bir çok arkadaşımıza hayrın dokunacaktır
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Biliyorum insanlar çok kıvranabiliyor bazen, helede büyük şehirde olmadıklarında iyice sıkıntı olabiliyor..bi hayır duasına paha biçilmez
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |