![]() |
|
Peugeot 307 hız sabitleyici yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 15:40 |
Arkadaşlar merhaba aracım 1.6hdi premıum 110 hp aracımın beyni bocsh 16+ c34 üzerinde yazan.Kol aldım yarın elimde olur malum buralarda bu işten anlayan yok ama bir arkadaşım beyin tamiriyle uğraşıyor bakalım yaparız herhalde diyor.Başlamadan sizden bu konuyla ilgili montaj hariç aktif etme hususunda resimli yada anlatım olarak yardım istiyorum.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Montajdan once fren musurunu kontrol etmelisiniz. Fren musurunuz kac kablolu ve kaci dolu?
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliva kardeşim fren müşürüne baktım 4 adet kablo bağlı üzerinde benim arac full olanı sanruf dahi var ama hız sabitleyici yok sadece.Montajı kendim yapacağım ama aktif etme konusunda yardımcı olursan sevinirim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Montajini yapmakta pek birsey yok. Direksiyona alttan baktiginda iki adet alyan vida goreceksin. Onlari sokunce alt kapagi cikacaktir. Sonra sinyal kolunun altinda hiz sabitleyicinin yerini goreceksin. Orjinalinde baska bir plastik ile kapatilmistir. Kolayca o parcayi yerinden alip hiz sabitleyici kolu takacaksin. Cikarttigin plastik kapakta hiz sabitleyicinin yeri kesilmemistir. Bir falcata ya da bicak ile yuvasini acacaksin. Sonrada plastik kapagi yerine geri takacaksin. Bunun haricinde hersey PP2000 ile yapilacak. O kismida herhalde bahsettigin arkadasin yapacaktir. Kendisinde PP2000 oldugundan emin misin? |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aktif etmeye PP2000 ile bağlantı şart. Eğer elinizde varsa gerisine aykut(koliva) abi yardım edecektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
arkadaşım pp2000 kullanmıyor.Onun kullandığı farklı bir proğram tüm araçlar için olandan hangi aracı markasını secersen onun modeli cıkıyor.Valla oda böyle bişey olduğunu bilmiyor.Benim söylememle bakalım yaparız inşallah diyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu arada ne olur ne olmaz die ben pp2000 proğramının netten çektim.
|
|
![]() |
|
Evet PP2000 olmadan olmaz. Diger cihazlar sadece hata kodlarini okumaya ve ufak tefek seyler yapmaya yariyor. PP2000 ile araciniz ile ilgili yazilim atmak haricinde (yetkili servis iseniz onu da yapabilirsiniz) herseyi yapabilirsiniz. Ayrica madem netten indirilebiliyor neden buna bu kadar para istiyorlar hic dusundunuz mu ![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Sadece pp2000 programı yetmez o programı calistirabilecegin obd kablosu ve arcla bağlantı kuracak cihazda lazım kardeşim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Koliva kardeşim pp2000 dün gece indirdim toplam 3.5 gb büyüklüğünde eğer pp2000 ile acarsam hangi komutları takip etmeliyim resimli olarak yardımcı olabilirmisiniz.Elinizde mevcutsa eğer resim atabilirmisiniz. Hatta vistaya kurulmadı xp ye kuruldu proğramın açılışında pejo amplemi geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
obd kablosu arkadaşın kullandığı kablo uyarsa onunla bağlanacağız bakalım hayırlısı.Bu arada kargomda gelmiş yarın alacağım.
|
|
![]() |
|
Sanirim yukaridaki mesajimda anlatamadim. Su cihaz var mi elinizde? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
arkadaşta buna benzer bi cihaz var ama üzerinde böyle bir amplem yok :(
|
|
![]() |
|
Her halukarda donup dolasip gelecek oldugun nokta PP2000 ![]() Arkadasinda yoksa ya bir servise gideceksin ya da kendine bir tane PP2000 alacaksin ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Aynen haklısın koliva kardeşşim.Bugün cihazı aldım kendim montajını yaptım arkadaşın yanına gittim bağladık cihaza lakin cc ile ilgili hiçbir menüyü acmıyor bu cihaz. kayseriden bir citroen servisi ile konuştum bizde lexia diye proğram var getir aracı deneyelim olursa yaparız dediler ama siz ne diyorsunuz olurmu ? Boşuna 150 km yol yapmayım olmayacaksa.?
|
|
![]() |
|
Saniyorum kullandiginiz cihaz PP2000 degil. PP2000 harici olmaz bu kesin, o yuzden israr etme ![]() Lexia, citroen araclar icin uretilmis bir yazilimdir. Yani Lexia'nin kullandigi cihaz ile bizim kullandigimiz cihaz ayni ve yukaridaki resimdeki cihaz. Herhalde Lexia'si olan servisin PP2000 icin olan yazilimi da vardir diye dusunuyorum. Eger varsa yapabilirler. 150 kilometrenin degip degmeyecegini bilmiyorum cunku ustalarin yetenek-sizlik-lerini bilmiyorum ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Napalım Hayırlısı olsun diyelim.Ama bu ayın 22 nde ankaraya gideceğim bildiğiniz bir yer varsa sölerseniz memnun olurum.Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Ben Turkiye'de yasamadigimdan bir bilgi veremeyecegim. Ankara'li arkadaslar yardimci olurlar herhalde. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Ankaralı arkadaşlar help please!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Evet arkadaşlar sonunda bende cruize controllu oldum.Hemde 5 dakika sürmedi. :))) İnşallah olmayanlarında olur.Ama süper bişey onu söyleyim.Herkesede tavsiye ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |