Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 otomatik, hidrolik ve Km göstergesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 otomatik, hidrolik ve Km göstergesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sedat Yıldırım Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 otomatik, hidrolik ve Km göstergesi
    Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 00:37
Selamunaleykum.
Değerli arkadaşlar,ben %60 engelli bir kardeşinizm.
Aracıma İst Şirinevler'de Kerem oto'da Atiker marka tüp taktırdım,
ustaya helal olsun,çok memnunum,bunu öncelikle belirtmek istedim.
2002 model otomatik vites 206 aracımdaki durum hakkında bilgi almak istiyorum.
Mutlaka bu konularda tecrübesi olan arkadaşlarımız vardır sanıyorum.
1- Ben aracımı bir yıl önce aldım,aldığım zaman aracın Km'si 97000'di.
Bu bir yıl boyunca Km artacağına gittikçe düştü.aldığımda 97000 olan gösterge
şimdi 87000'ine düştü.Bu bir yılda tahmini 6000-7000 Km yol yaptım,artacağına gittikçe düştü.
Bu düşüş birden bire değil,zamanla zamanla oldu,yani Km ileri değilde,hep geriye doğru çalışmış gibi.Bu bir arızımadır,bunun için servise gitmem gerekir mi,bu önemli bir sorunmudur?
2- Bir de aracımın direksiyonu,diğer araçlara göre ağır,her hangi bir uğultu bir ses gelmiyor ama,
biraz ağır.Ağabeyimde 2008 otomatik dizel Megan var,ona bindiğimde serçe parmakla çevir,ama
benim ki ağır.206'lırda bu normal mi,yoksa bir sorun mu vardır bu neden olabilir?...
3- Son olarak yine, aracımın sağ yolcu hava yastığının olduğu yerdeki torpido çatlak vare,
bir yere götürdüm,tamir yaparız 100 TL ücreti olur dediler.Bu parçanın yenisi oluyor mu,
varsa kaç paradır,veya bunun için ne yapmam gerekir.
Beni bu konularda aydınlatırsanız çok memnun olacağım.
Şimdiden Allah c.c. razı olsun.
Selam ve Dua ile.
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Gerçek dost ancak O'dur...
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 18:26
Güncelleme...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
sansasyon61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sansasyon61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 19:13
pejo dıreksıyonları bıraz agır oluyor ustad dıger konularda bı bılgım yok ama kerem oto da bende lovata taktırdım arkadasları tanıdıgım ıcın degıl gercekten işin ehli oldukarı ıcın herkese tavsıye edebılırım benım araca ve kuzenımın araca taktılar  307 ve 2010 honda crv ıkısıde sorunsuz maşallah 
Yukarı Dön
206206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 19:58
Aramıza  hoşgeldiniz .
Arkadaşın dediği gibi , 206  ların direksiyonu  ağır kendi aracımı  sıfır almıştım  ağır diğer araçlara göre.  iş yerinde  fiat  fiorino  kullanıyorum  onun direksiyonu  bile  206  dan daha  hafif.

Aracı 1  yıl  önce aldığınızı söylediniz acaba aldığınız şahıs  km  de herhangi bir  oynama mı  yaptıda  km  çalışma dengesini  bozmuş.  aklıma  o  geldi   
pegeout 207 1,4 hdi trndy
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 01:41
Orjinalini yazan: 206206 206206 Yazdı:

Aramıza  hoşgeldiniz .
Arkadaşın dediği gibi , 206  ların direksiyonu  ağır kendi aracımı  sıfır almıştım  ağır diğer araçlara göre.  iş yerinde  fiat  fiorino  kullanıyorum  onun direksiyonu  bile  206  dan daha  hafif.

Aracı 1  yıl  önce aldığınızı söylediniz acaba aldığınız şahıs  km  de herhangi bir  oynama mı  yaptıda  km  çalışma dengesini  bozmuş.  aklıma  o  geldi   

Hoşbulduk değerli kardeşim teşekkür ederim.
Ben aracı ağabeyimin damadından aldım,o da bir bayandan almış,
sürekli kendi bindiği bir araba değidi ama,km düşürme yapmışmıdır
yapmamışmıdır bilemiyorum ancak,böyle bir imkan varsa,yaptırmış olabilir.
Kendiside oto sanayisinde oto parçacısı.Belkide dediğiniz gibidir.
Şu ana kadar aracıma tüp taktırmadan başka bir masraf yapmadım,
bir şikayetim olmadı arıza olarak,İnşaAllah olmaz da.
Ağustos sonunda memelkete gideceğim İnşaAllah, o zaman
genel bakım yaptıracağım.Gideceğim yol 1000 Km.
Sivas Suşehri...

Düzenleyen Sedat Yıldırım - 27 Mayıs 2012 Saat 01:41
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 01:44
Orjinalini yazan: sansasyon61 sansasyon61 Yazdı:

pejo dıreksıyonları bıraz agır oluyor ustad dıger konularda bı bılgım yok ama kerem oto da bende lovata taktırdım arkadasları tanıdıgım ıcın degıl gercekten işin ehli oldukarı ıcın herkese tavsıye edebılırım benım araca ve kuzenımın araca taktılar  307 ve 2010 honda crv ıkısıde sorunsuz maşallah 

Geçen gittim Kerem otoya,yazlık ayar yaptılar,ilk çalışmada benzinle 1.5 Km gittikten sonra gaza geçiyordu.Kışın öyle olurmuş.Şimdi yazlık ayar yaptılar,100 metrede gaza geçiyor.
Yani motor 40 derece olunca gaza geçiyor.Sağ olsun ben çok memnun kaldım...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
206206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 02:02
sayın abim  , şu linkte sağ airbag  konsolunu  biri satıyor ama  kendisiyle temasa geçerseniz umarım makul  fiyat ister
pegeout 207 1,4 hdi trndy
Yukarı Dön
sansasyon61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sansasyon61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 08:42
bende bujı ve bogaz kelebegı temızlıgınden sora gıdıcem yenı ayar ıcın p.tesı veya salı Smile benımkıde yaz modunda heralde cunku cabuk gecıyor Smile
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 Saat 12:49
Hayırlısı...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 12:26
Arkadaşlar bir özel servisten arabamın bakımı için 400 TL fiyat aldım.
1-Triger seti değişecek.
2-Firen balataları değişecek.
3-Şanzuman yağı değişecek.        
4-Motor yağı ve filitresi değişecek.
5-Hava filitresi değişecek.             
6-Polen filitresi değişecek.           
Bu fiyat nasıl sizce?

Düzenleyen Sedat Yıldırım - 03 Haziran 2012 Saat 22:13
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 22:09
Güncelleme
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
zgr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zgr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 22:39
Orjinalini yazan: Sedat Yıldırım Sedat Yıldırım Yazdı:

1-Triger seti değişecek.
Bu fiyat nasıl sizce?

merhabalar... valla yazdığın fiyat çok iyi. bende bu sıralar triger seti değiştiricem sadece triger için 400 tl civarı tutar dediler. nerede bu servis ve ustalar işin ehli mi? daha önce gittiğiniz bir servis mi? 
bu arada km. sayacı için topkapıda kilometreciler var. aracı onlara götürüp baktırabilirsin km. sayacına. ayrıca km. düşürme yapılıp yapılmadığı konusunda da görüş bildiriyorlar. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 21:29
Orjinalini yazan: zgr zgr Yazdı:

Orjinalini yazan: Sedat Yıldırım Sedat Yıldırım Yazdı:

1-Triger seti değişecek.
Bu fiyat nasıl sizce?

merhabalar... valla yazdığın fiyat çok iyi. bende bu sıralar triger seti değiştiricem sadece triger için 400 tl civarı tutar dediler. nerede bu servis ve ustalar işin ehli mi? daha önce gittiğiniz bir servis mi? 
bu arada km. sayacı için topkapıda kilometreciler var. aracı onlara götürüp baktırabilirsin km. sayacına. ayrıca km. düşürme yapılıp yapılmadığı konusunda da görüş bildiriyorlar. 

Ben şimdiye kadar hiç bir aracıma bir seferinde bu kadar bakım yaptırmadım.Bu otomatik diye biraz özen göstermek istedim.Fiyata gelince,bu özel servis abimin damadının ortağı olduğu bir servis.
Bana söylediği fiyat bu,sanırım sadece malzeme parasını söylemiş bana,işçilik almıyormuş.
Bu servis gerçekten süper güzel ve ciddi bir servis.Her alanın tecrübeli ustası var.
Mesela otomatik araçlar için özel otomatik şanzumancı ustaları var.Abimin damadı bu servise ortak oldu.Daha önce ben bu servise götürüyordum diğer araçlarımı.Bu servisin yeri İstanbul Beylikdüzü,Gürpınar yolu üzeri Beykent sanayi sitesinde.Eğer isterseniz size tam adresini ve telefonunu verebilirim...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
zgr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zgr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 19:35

Ben şimdiye kadar hiç bir aracıma bir seferinde bu kadar bakım yaptırmadım.Bu otomatik diye biraz özen göstermek istedim.Fiyata gelince,bu özel servis abimin damadının ortağı olduğu bir servis.
Bana söylediği fiyat bu,sanırım sadece malzeme parasını söylemiş bana,işçilik almıyormuş.
Bu servis gerçekten süper güzel ve ciddi bir servis.Her alanın tecrübeli ustası var.
Mesela otomatik araçlar için özel otomatik şanzumancı ustaları var.Abimin damadı bu servise ortak oldu.Daha önce ben bu servise götürüyordum diğer araçlarımı.Bu servisin yeri İstanbul Beylikdüzü,Gürpınar yolu üzeri Beykent sanayi sitesinde.Eğer isterseniz size tam adresini ve telefonunu verebilirim...
[/QUOTE]
değiştirme vaktim geldiğinde değerlendirip sizden de telefonlarını isteyebilirim servisin . teşekkür ederim. bu arada benimde bugün itibarıyla km. sayacımda bir hane göstermemeye başladı. sanırım kilometreciye benim de yolum düşecek yine. geçen sene bu vakitler yaptırmıştım. bir sene içinde tekrar etti sorun.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2012 Saat 16:25
Orjinalini yazan: zgr zgr Yazdı:

değiştirme vaktim geldiğinde değerlendirip sizden de telefonlarını isteyebilirim servisin . teşekkür ederim. bu arada benimde bugün itibarıyla km. sayacımda bir hane göstermemeye başladı. sanırım kilometreciye benim de yolum düşecek yine. geçen sene bu vakitler yaptırmıştım. bir sene içinde tekrar etti sorun.
[/QUOTE]
EyvAllah kardeşim,istediğiniz zaman telefon numarasını veririm.
Rab'bim kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin İnşaAllahurrahman.
Selam ve Dua ile...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hızlanma Problemi son mesaja git 5454 1 Evo301
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 661 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 842 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 244 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 1574 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 1182 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13533 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3476 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22082 17 Oğuzhan207
konu icon 206 GTI ATEŞLEME PROBLEMİ son mesaja git 2081 0 Emirhno6
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 5473 3 Yunus58
konu icon Pegouet 306 1.8 XR 16 v 1998 son mesaja git 1940 0 Yunus58
konu icon 1.8 XR Usta son mesaja git 8629 1 Yunus58
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 17483 2 SerkanPinar
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 12666 5 407aziz
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 3816 2 Ayhan1126
konu icon 306 rolanti problemi son mesaja git 2955 10 yasarseri
konu icon 206 ya kaput amortisörü nasıl yapılır son mesaja git 25228 6 anaykh
konu icon 301 ekranını 2008e takmak son mesaja git 2117 0 tarhansmt
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 2593 1 GökhaN
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
heavyburak26 1
Sarı37 1
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Evo301 1
Fero13 1
206cc57 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English