|
Nerden geldiğini çözemediğim ses |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egzos flansindan geliyordur muhtemelen. 106fb'ninkinde de ondan suphelendim ama saniyorum onunki biraz farkli. Genellikle bu ciyk sesi egzos degisimlerinden sonra gelir. Siz egzosu yeni mi degistirdiniz ya da katalizoru? |
||
cemesk
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence bayır testine çok güvenme ben daha geçen hafta bu yuzden baskı balata değiştirdim ve bri faydası olmadı ama peugeotların genelinde hatta ustamın dediğine göre 0 arabada bile rampada diş atma var. Baskı balatanın bittiğini vites geçişleriden debriyajın kavrama noktasından ve sertliğinden anlayabilirsin
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar sorunun kaynağı bulundu.Koliva senin yardımın sayesinde özel servisteki arkadaş çözdü.gerçi o şoför kısmının altında bir egzoz siprali olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğinin söyledi.(koliva senin dediğin egzoz flanşı dediğin parça galiba) yaptırmadım ama baskı balatadan olmadığını duyunca rahatladım.SZKR nikli arkadaşım sende baktırırken direk orayı gösterirsen büyük ihtimal senin sorunda çözümlenir.Gerçekten işini bilmeyen ustalarla uğraşmak zor.onun için başkalarının düşüncelerini almak ve bunları değerlendirmekte fayda var.
|
||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
||
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
westen haus kaçıyor arkadaşım frenciye git bendede aynı sorun var ses çoğalırsa skıntısı şu olur dogan araçları gibi olur freni daha sert basman gerekir.westen haus ne dersen abs fren sistemi. bu arada tamir yaptırma 2 yıl sonra yine aynı olur orjinali komple takımı 400 civarı yaptırırsan 200 tl civarında selametle..
|
||
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
sorun çözülmüş pardon bendende ıslık sesi gibi bir ses geliyor gösterdim westen haus olduğunu söylediler aynı sorun sandığımdan cevap yazdım
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne guzel Egzos sisteminde egzos manifoltundan sonra katalitik konvertor geliyor ve bu konvertor orta egzos borusuna oradan da arka susturucuya baglaniyor. Orta egzos ve arka susturucu nispeten yerlerinde sabitler ancak katalitik katalitik konvertor ve oncesi motor grubu ile ortak hareket ediyor. Yani sistemin on kismi hareketli ama arka kismi sabit. Bir sekilde bu borulari birbirlerine baglamak gerekiyordu ve cozum olarak yayli bir sistem gelistirmisler ve bunun adinada flans demisler. On kisimda olusan esneme bu yaylar sayesinde bertaraf ediliyor ve on kisim sabit olan orta ve arka egzosa herhangi bir kacak olmadan baglanabiliyor. Asagidaki resimde 15 numarali kiti almaniz gerekiyor. Birde genellikle bu noktaya bakir gresi surulur ki yuksek sicakliklarda bile yaglama olabilsin ve gres yagi eriyip gitmesin diye. Düzenleyen koliva - 02 Haziran 2012 Saat 22:05 |
||
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dün bi iki kısa video aldım, upload edebilirsem koyarım buraya da. 106fb, geçmiş olsun, dediğin gibi konuyu önce burada danışmak gerçekten çok faydalı olabiliyor, özellikle koliva gibi bir müdavim varken. ( : Bendeki sesin videosu; Yankı yapsın diye duvara yanaşıp acemi kalkışı şeklinde sesi çıkarmaya çalıştım ( : 1.viteste kalkıp gazı biraz sert bıraktığımda çıkıyor ses. Açıklayıcı olur umarım.. Düzenleyen SZKR - 03 Haziran 2012 Saat 15:06 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |