![]() |
|
206 1000 devirde takılı kalıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Beyler 1 sıfır fazla atmısım ben
![]() |
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben 3 tane peugeot değiştirdim bir tane 206 van kullandım arkadaşlarımın 307'sine baktım bugün 1000 devir sabit.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bunu soylerken aslinda aracin hararetini de soylemek gerekir. Arac ilk calistirmada 1000'den baslayabilir ancak isindikca 800 lere duser. |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Ben 1000 devirin anormal olmadığını anlatmaya çalışıyorum. bende 800'ün altına boğaz kelebeği kirliyken dalgalanma yaptığında düşüyordu ve arabanın stop ettiği bile oluyordu.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
şimdide ilk çalıştırdığımda 750 lerde sonra ısındıkça sıfıra kadar düşüyor... bazen stop edicemiş gibi oluyor hemen toparlıyor... ne yapmak lazım anlamadımkii
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
. |
||
![]() |
||
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
|
klima kullanıyorsan düşer bilindiği gibi 1000 normal sayılır bildiğim 900 normali klima kullanırsan 800 devir e düşmesi normal
|
||
![]() |
||
|
800 devir normal tamam ona bişey demiyorum.. ama şu ara zaman zaman sıfırın ya biraz üstünde yada biraz altında oluyor.. bu anormal değilmi?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |