![]() |
|
boyatmak yada boyatmamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 23:50 |
arkadaşlar aracımda güneş yanıkları var. tavan ve bagaj kapağında oldukça yoğun. ufak tefek aracın diğer yerlerindede mevcut. napayım bi tavsiyenizi alayım. full boyatsam gideri artarmı veya azalır mı ? Boyatmasam dahamı hayırlı. Sadece bagaj ve tavan mı boyatsam. Veya arabayı yakayımmı? ;) Boya Fiyat bilgisi verirmisiniz ? Yoğun tavsiye istiyorum arkadaşlar şimdiden tşkler
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komple boyatsan; ileride aracın takla atmış ondanmı tavan boyalı derler,
folyo kaplatsan; trafik polisleri ruhsatta çift renk kayıtlımı derler. Derlerde derler hocam :) folyo ucuza geliyor hem görüntüsüde fena değil bence.Kaliteli bir usta bulursan 2-3 yıl garanti veriyorlar. bende tavanı folyo kaplatmayı düşünüyorum.Cam gibi görünenleri var ondan kaplatsam fena olmaz diye düşünmekteyim
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boya durumu o kadar kötüyse eğer bol bol ve ayrıntılı fotoğraflarını çektikten sonra boyatabilirsiniz,satarken fotoğraflar kanıtınız olur,kaliteli bir işçilik için en az 1.5 2 bin lirayı gözden çıkarırsanız ve iyi bir usta bulursanız yeni bir arabanız olabilir.. ama tercih meselesi komple kaplatabilirsinizde aynı renk olduktan sonra kaplama ruhsatta problem çıkacağını sanmıyorum.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |