![]() |
|
307 Y3 UYGUN TÜÜÜP ACİL YARDIIIM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
km.serhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: ..... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı km.serhat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 22:11 |
|
Merhaba arkadaşlar. foruma bugun üye oldum. 1 hafta önce yeni bir 307 xt aldım. tüp taktırmam gerekiyor. ama fazla para vermek istemiyorum. yardımcı olurmusunz. hangi tüpü taktirim.Bazı tüp markaları söylüyorlar taktırdırsan performansında bir değişiklik olmaz deselerde performans kaybı oluyor. beni sürekli sanayiye götürmesin eski arabamdan çok çektim. yardımcı olurmusunuz????
![]() |
||
Serhatttttttt.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence en iyi lpg sistemi yerine en iyi usta tavsiyesi istemelisiniz. çünkü usta iyi değilse en iyi sistemi bile taktırsanız randıman alamazsınız. montaj markadan daha önemli.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
aracımı ilk aldığımda tüp vardı 1 ay aracımı tüplü kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim tüplü araç sevmediğim için tüpü söktüm genelde brc veya atiker öneriliyor ama metinin de dediği gibi ne takarsanız takın montajı ve ayarı iyi yapamayan usta olursa ne aracınızdan nede tüpten randıman alırsınız bu sefer yakıttan elde edeceğiniz tasarrufu aracınızın vereceği arızalara verirsiniz.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende zavolli var ben memnunum, ama usta önemli bencede
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kıt mtm yi tavsiye edebilirim . 2 aracımızda kullandık bir şikayetimiz olmadı tabi öncelikle montajı düzgün yapan bir yer olmalı .
|
||
![]() |
||
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
bende 307 sw var 1.6 110 hp ben aracima 100.000 km de atiker taktirdim.taktirirken 990 tl verdim fakat lpg ustasi dediki aracindan iyi verim almak istiyorsan 150 tl daha ver araci ustaya götürelim direk benzin puskürtme yerlerine taktiralim filan dedi biseler yapti ama o kadar güzel olduki anlatamam ne yokusta bayilma var.ne tikanma var. her 10.000 km de bakimini yaptiyorum.Miss gibi anlayacagin.Arti olarak 87 tl ye 723 km yol yaptim sen düsün artik.
![]() |
||
![]() |
||
makaracı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
merhabalar 1 ay önce aldığım 307 me atiker fast sistem taktırdım randumanı ve uyumluluğu süper şu ana kadar hiç şikayetim olmadı. tavsiye ederim ama iyi bir usta olması gerekir bencede. ben düzcede şahin otogaza taktırdım. |
||
AMHET EFE
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
fast sistemde arıza lambası yanması lazım ?
atiker taktıracaksanız eğer safe fast sistemini öneririm italyan aeb yazılımdır ayarları daha gelişmiş ve pejoya daha uyumlu |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
Valla aynı araç bende de var ben böyle bir rakamı kendi aracımı geçtim diğer hiç bir araçta görmedim. Bu sarfiyat değerleri imkansıza yakın. 87/723 =0,120 tl oluyor Ben ankaradayım sizin değerler aynen şöyle oluyor 87/2.49 tl =34,93 lt lpg almışsınız. 100 km de 4.8 lt yapar LPG de. Bu değer benzin olarak düşünürsek yaklaşık 3,9 litre yapar... Kesinlikle yanlışınız var.. Bi daha düşünün.. Saygılar.
|
||
![]() |
||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
|
Arkadaşların da dediği gibi markadan önce İŞÇİliği çok iyi omalı, onun için bulundugunuz cevrede ıyı bır usta araştırın. Marka önerisini de kullanan tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı oluyor.
Çevremden gördüm işçiliği iyi olmadıgı için sahibi artık arabadan soğumustu çünkü birşeyi yanlış oldugunda ardı arkasına arızalar sıralanıyor. |
||
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
||
![]() |
||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
|
Arkadaşımın aracıyla izmitten zonguldağa gittik ve o zaman da lpg litresi 2.49 tl di. ilçesine gittik 350 km yol gittik. depo full çıktık oraya gittiğimizde tekrar fulledik ve 60 tl aldı. ARAÇ /Toyota Corolla 2007 1.6 125 hp/ Şunları da belirtmekte fayda var. kullanırken 140-160 km/h arasında gittik ve lpg yi dha yeni takmıştık 3 gün önce.. /Sadece fikir vermesi açısından söylüyorum/Saygılar./
|
||
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |