Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 Y3 UYGUN TÜÜÜP ACİL YARDIIIM.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21733
Tarih: 12 Haziran 2025 Saat 10:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 Y3 UYGUN TÜÜÜP ACİL YARDIIIM.
Mesajı Yazan: km.serhat
Konu: 307 Y3 UYGUN TÜÜÜP ACİL YARDIIIM.
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 22:11
Merhaba arkadaşlar. foruma bugun üye oldum. 1 hafta önce yeni bir 307 xt aldım. tüp taktırmam gerekiyor. ama fazla para vermek istemiyorum. yardımcı olurmusunz. hangi tüpü taktirim.Bazı tüp markaları söylüyorlar taktırdırsan performansında bir değişiklik olmaz deselerde  performans kaybı oluyor. beni sürekli sanayiye götürmesin eski arabamdan çok çektim. yardımcı olurmusunuz????
Dead

-------------
Serhatttttttt.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 22:14
bence en iyi lpg sistemi yerine en iyi usta tavsiyesi istemelisiniz. çünkü usta iyi değilse en iyi sistemi bile taktırsanız randıman alamazsınız. montaj markadan daha önemli.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 22:39
aracımı ilk aldığımda tüp vardı 1 ay aracımı tüplü kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim tüplü araç sevmediğim için tüpü söktüm genelde brc veya atiker öneriliyor ama metinin de dediği gibi ne takarsanız takın montajı ve ayarı iyi yapamayan usta olursa ne aracınızdan nede tüpten randıman alırsınız bu sefer yakıttan elde edeceğiniz tasarrufu aracınızın vereceği arızalara verirsiniz.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2012 Saat 19:36
bende zavolli var ben memnunum, ama usta önemli bencede

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2012 Saat 22:29
kıt mtm yi tavsiye edebilirim . 2 aracımızda kullandık bir şikayetimiz olmadı tabi öncelikle montajı düzgün yapan bir yer olmalı .

Mesajı Yazan: tariik_akan
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 01:45
 bende 307 sw var 1.6 110 hp ben aracima 100.000 km de atiker taktirdim.taktirirken 990 tl verdim fakat lpg ustasi dediki aracindan iyi verim almak istiyorsan 150 tl daha ver araci ustaya götürelim direk benzin puskürtme yerlerine taktiralim filan dedi biseler yapti ama o kadar güzel olduki anlatamam ne yokusta bayilma var.ne tikanma var. her 10.000 km de bakimini yaptiyorum.Miss gibi anlayacagin.Arti olarak 87 tl ye 723 km yol yaptim  sen düsün artik. Smileatiker tavsiye ederim.bakim ücreti de 50 tl.bilgilerinize.he sunuda soylemeden gecmeyeyim lpg taktirsanda benzin ibresi lpg de giderken düsüyor haberin olsun...

Mesajı Yazan: makaracı
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 10:19

merhabalar 1 ay önce aldığım 307 me atiker fast sistem taktırdım randumanı ve uyumluluğu süper şu ana kadar hiç şikayetim olmadı. tavsiye ederim ama iyi bir usta olması gerekir bencede. ben düzcede şahin otogaza taktırdım.

-------------
AMHET EFE

Mesajı Yazan: okan4037
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 11:35
fast sistemde arıza lambası yanması lazım ? 
atiker taktıracaksanız  eğer  safe fast sistemini öneririm italyan aeb yazılımdır ayarları daha gelişmiş  ve pejoya daha uyumlu

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesajı Yazan: polater
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 12:55
Orjinalini yazan: tariik_akan tariik_akan Yazdı:

bende 307 sw var 1.6 110 hp ben aracima 100.000 km de atiker taktirdim.taktirirken 990 tl verdim fakat lpg ustasi dediki aracindan iyi verim almak istiyorsan 150 tl daha ver araci ustaya götürelim direk benzin puskürtme yerlerine taktiralim filan dedi biseler yapti ama o kadar güzel olduki anlatamam ne yokusta bayilma var.ne tikanma var. her 10.000 km de bakimini yaptiyorum.Miss gibi anlayacagin.Arti olarak 87 tl ye 723 km yol yaptim  sen düsün artik. Smileatiker tavsiye ederim.bakim ücreti de 50 tl.bilgilerinize.he sunuda soylemeden gecmeyeyim lpg taktirsanda benzin ibresi lpg de giderken düsüyor haberin olsun...

Valla aynı araç bende de var ben böyle bir rakamı kendi aracımı geçtim diğer hiç bir araçta görmedim. Bu sarfiyat değerleri imkansıza yakın. 87/723 =0,120 tl oluyor Ben ankaradayım sizin değerler aynen şöyle oluyor 87/2.49 tl =34,93 lt lpg almışsınız. 100 km de 4.8 lt yapar LPG de.  Bu değer benzin olarak düşünürsek yaklaşık 3,9 litre yapar... Kesinlikle yanlışınız var.. Bi daha düşünün.. Saygılar.

Mesajı Yazan: kiracoglu
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 13:47
Arkadaşların da dediği gibi markadan önce İŞÇİliği çok iyi omalı, onun için bulundugunuz cevrede ıyı bır usta araştırın. Marka önerisini de kullanan tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı oluyor.

Çevremden gördüm işçiliği iyi olmadıgı için sahibi artık arabadan soğumustu çünkü birşeyi yanlış oldugunda ardı arkasına arızalar sıralanıyor.

-------------
2006 307 1.6HDİ KARABASAN

Mesajı Yazan: kiracoglu
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2012 Saat 14:04
Orjinalini yazan: polater polater Yazdı:

Orjinalini yazan: tariik_akan tariik_akan Yazdı:

Valla aynı araç bende de var ben böyle bir rakamı kendi aracımı geçtim diğer hiç bir araçta görmedim. Bu sarfiyat değerleri imkansıza yakın. 87/723 =0,120 tl oluyor Ben ankaradayım sizin değerler aynen şöyle oluyor 87/2.49 tl =34,93 lt lpg almışsınız. 100 km de 4.8 lt yapar LPG de.  Bu değer benzin olarak düşünürsek yaklaşık 3,9 litre yapar... Kesinlikle yanlışınız var.. Bi daha düşünün.. Saygılar.

Arkadaşımın aracıyla izmitten zonguldağa gittik ve o zaman da lpg litresi 2.49 tl di. ilçesine gittik 350 km yol gittik. depo full çıktık oraya gittiğimizde tekrar fulledik ve 60 tl aldı. ARAÇ 
/Toyota Corolla 2007 1.6 125 hp/  Şunları da belirtmekte fayda var. kullanırken 140-160 km/h arasında gittik ve lpg yi dha yeni takmıştık 3 gün önce..    /Sadece fikir vermesi açısından söylüyorum/Saygılar./

-------------
2006 307 1.6HDİ KARABASAN

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net