![]() |
|
Pert Kaydı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel bir yazi ele almissiniz. Tesekkurler. Sizi aramizda gormek cok guzel. Sizi daha iyi taniyabilmek icin, her yeni uyenin yaptigi gibi asagidaki linke bir ugrayabilirseniz daha hos olur. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Formun sigortacısı geldi .....
Pert kayıtlı arabayı tramer denılen hızmetten bızler ınternetten ucretsız gore bılıyoruz sızın ıcın de msj tarıfesı cıkarttılar dıkkat edın mesaj ucretlıdır Pert olan arac kesınlıkle tramerde gozukur Yanlız dıkkat edılecek bır husus vardırkı adam yaptıgı kazayı kayıtlara dokmemıstır yada kaskosu yok tur bu araç ne kadar hasarlı olursa olsun pert olmaz yane pert olması ıcın kasko policesinin olması gerekır aksı takdırde bunu tramerde sorguladıgınızda hasarsız cıkacaktır kaskosu olmayan adam kazalı aracını yaptırıp satada bılır hurdayada sata bılır tercıh onundur sadece kaskosu olan araclar perte duser araba almada once tramere sonra ustaya gostermek en mantıklısıdır |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
Çok doğru yerinde bir yorum...aynen katılıyorum
|
|
peugeot 307 sw xr 2004
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
bu nasıl bir ön yargıdır böyle anlamış değilim...
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
minolta35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı minolta35
[QUOTE=kaan__]2011 yada 2012 her araçda hasar ne olursa olsun en küçük bile o araçda perte eyrılır...bu kasko ile yapılan anlaşmada varsa tabi...bunun örneklerini gösterebilirm...her araba pert değildir..zaten şu anda sistemde pert diye birşey yok...araç hasarlı görünür ve hasar bedeli yazar...
örneğin kapıda kaza anında ufacık bi çizk yada ezik de olsa o kapının sıfırı takılır boyanır..buda işçilik ile beraber en az 4bin tl demektir..iki kapının bu şekilde olduğunu düşünün bunlara birde tampon far panel eklenirse 10-12 bin tl yi geçer...bu miktar kasko bedelinin %60 ını geçriği için araç sigortada ihale ile tekrar satılır..sonuçta ağır hasarlı olmadı müddetçe ekonomik olması açısından bu tarz araçlar alınabilir bence... [/QUOTE Türkcell 5664 te plakadan yapılan sorgulamalarda hasar durmu=pert diye belirtiyor.Bilginize... |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
yapacağınız tek sey aracın şase numarası ve plakasıyla herhangi bir sigortacıya rica edip bakıtmanız..
|
|
![]() |
|
blackordark01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: MERSİN/ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackordark01
benim aracımda 2008 model 206 hdi hasar kayıtlı ancak sorunsuz biniyorum arabayı yapanda zaten hasarlı aracları alıp çıkma orjinal parçalarla tamirini yapan kişiden aldım...55bin km.de dizel aracı 16bine aldım...suan arac 63bine geldi sadece direksiyon kutusu yag kaçırıyordu onuda tamir ettirdimm şükür sorunsuz uzun yola çok gitmeme ragmen yolda daha bırakmadı...bence alınan aracın yapılma tarzı ve motoru alt takımı sağlamlıgına bakmak gerek...serviste de pert kaydı gözükmüyor değieşen parçalar söyledi bana...ama bilindik yerlerden alınması taraftarıyım..yoksaiyi kazıklarlar...
![]() Düzenleyen blackordark01 - 23 Şubat 2012 Saat 18:06 |
|
1.4 HDI FEVER ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
hocam 5008 e binmemişsiniz ben bindim :))) harika bir araç söz ile tarif edilmez
|
|
![]() |
|
erenuluoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
sayın hocam tekrardan hoşgeldiniz...
inşallah düşündüğünüz modelleri bulabilirsiniz Düzenleyen kaan__ - 13 Nisan 2012 Saat 20:28 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |