Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Km. gösterge arıza yardım !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Km. gösterge arıza yardım !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alikocer Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alikocer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 11:27
İyi günler geçmiş olsun benimde benzer sorunum oldu geçen ay. bBenim arabada da devir saati çalışmıyordu elektrikçi ustası 60 tl ye söktü yaptı. iyi tamirci sorunu hallerder. ben niğde de yaptırdım.
3008 2012 allure
Yukarı Dön
oskarr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oskarr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 16:40
aynı sorun bende vardı.km göstergesi bir çalışıyor bir çalışmıyordu şanzımanın üstünde küçük plastik bir hız okuyucu var. parça fiyatı 80 tl30 tl de işçilik alıyorlar. sorun düzeldi.
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 22:45

Arkadaşlar bu km.çugubunun çalışmaması meselesi şanzımana kadar dayandı,şimdi benim durum şu Ağrı vilayetinde doğru düzgün sanayi olmadıgı için eskaza bir oto elektrikçisine girdim ve önce kaputu açtı gösterge panelinin önündeki yani kaput tarafındakı kablolarla ugraştı tabi arabayı kaldırdık araba diz hizasine kadar yukarda, neyse usta kablolarla ugraştı ve vitese taktı gaza bastı araç havadayken gösterge duraksayarak çalışıyordu ,arabayı indirdik ve bir tur atim dedim bakalım çalışıyomu çalışmıyomu diye enteresandır km.göstergesi gene çalışmadı ,aynı işlemi gene tekrarladı usta arabayı indirdik tur atimö dedim gene çalışmadı ,bu sefer gösterge panelini söktü ve koliva arkadaşında resimde bahsettiğpi küçük step motoru denen aleti çıkardı onla ugraştı dediki bu arızalı degişmesi lazım,sipariş verdik istanbuldan 120 lira 20 el emeği 140 a gelecek bana ,benim esas sormak istediğim bu cihaz bu kadar pahalımı?

Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 22:57
aynı parça bende de arızalı devir saati olan tamir etçem bi ara ilk açtığımda başarısızlıkla sonuçlandı ama tekrar açıcam bu defa yaparım inş. :D
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 23:51
aynı sorun benim 306 dada var sensör çalışıo ama km dişlisi gidik şanzuman sökülmesi lazım bi km için şanzuman sökülecek ne kadar saçma yav
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 09:09
Orjinalini yazan: Gökhan_S Gökhan_S Yazdı:

Arkadaşlar bu km.çugubunun çalışmaması meselesi şanzımana kadar dayandı,şimdi benim durum şu Ağrı vilayetinde doğru düzgün sanayi olmadıgı için eskaza bir oto elektrikçisine girdim ve önce kaputu açtı gösterge panelinin önündeki yani kaput tarafındakı kablolarla ugraştı tabi arabayı kaldırdık araba diz hizasine kadar yukarda, neyse usta kablolarla ugraştı ve vitese taktı gaza bastı araç havadayken gösterge duraksayarak çalışıyordu ,arabayı indirdik ve bir tur atim dedim bakalım çalışıyomu çalışmıyomu diye enteresandır km.göstergesi gene çalışmadı ,aynı işlemi gene tekrarladı usta arabayı indirdik tur atimö dedim gene çalışmadı ,bu sefer gösterge panelini söktü ve koliva arkadaşında resimde bahsettiğpi küçük step motoru denen aleti çıkardı onla ugraştı dediki bu arızalı degişmesi lazım,sipariş verdik istanbuldan 120 lira 20 el emeği 140 a gelecek bana ,benim esas sormak istediğim bu cihaz bu kadar pahalımı?

Senden haber bekliyoruz kardeş..
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 13:45
Arkadaşlar arızalı dediğim parça yarın gelecekmiş 4x4 gözle yarını bekliyorum bakalım sorun halledilecekmi.
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 16:56
Orjinalini yazan: Gökhan_S Gökhan_S Yazdı:

Arkadaşlar arızalı dediğim parça yarın gelecekmiş 4x4 gözle yarını bekliyorum bakalım sorun halledilecekmi.
Kardeş noldu sorunu halledebildin mi?
Yukarı Dön
Gökhan_S Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 22:18

Hayır sorunu halledemedim çünkü kargoya verilmemiş boşuna 1 hafta bekledim :( istanbuldaki tüccarın dönekligine ugradık.Bende gösterge panelini elektronikçiye tekrar taktırım,şimdi km. ibresi çalışmadan sürüyorum napalım burda ne parça var ne usta,iternette de bulamadım o parçayı ,galiba gösterge panelini tamamen degiştirecem ama fiyatından haberim yok bilginiz varsa yazın

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 20:23
Hız sayacı için bu hafta sanayiye gittim hız sensörünü kontrol ettiler (sensörün ucuna matkap bağladı ve gösterge hareket etti)  sağlam olduğunu söylediler. Sorun şanzıman ile bağlantısı olan dişlilerdeymiş sanırım sıyırmış. Bunun ve keçesinin  değişmesi gerektiğini, çıkma olarak bulunabileceğini söylediler. Parçanın değişimi için şanzıman indirilmesi de gerekebilirmiş. Sizce ne kadar doğru bu. Bir parça değişimi için şanzıman indirmek? Ben de vazgeçtim şimdilik navigasyonun hız göstergesi ile idare etmeye devam ediyorum. Çözüm öneriniz var mı?
Yukarı Dön
sabomemis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sabomemis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 23:50
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: ekinoks44 ekinoks44 Yazdı:

Bu konularda çok becerikli değilimdir ama eğer anlatırsanız deneyeceğim çünkü çok can sıkıcı bir durum. Bir sorum daha olacak bu km sayacının şanzımanla ilgisi var mı? Şanzıman arızasından diyenler de oldu da.. Teşekkürler cevap için..

Kilometre sayici ve hiz gostergesi bilgiyi sanzimanin uzerinde bulunan hiz sensorunden alir. Peugeot 206'larda eski Peugeot'larda oldugu gibi hiz sensorunden ekrana kadar gelen bir hiz kablosu yoktur. Hersey elektronik olarak gerceklesir. Hiz sensorunden gelen veriler gosterge panelinin arkasinda bulunan bir cip vasitasi ile hiz bilgisine ve kilometre bilgisine donusturulur. Zaten %99.9 dan geri kalan %00.1 lik kisim bu cipin bir sekilde bozulma olasiligi idi Göz Kırpma

Eger becerikli degilseniz bu isi uzgunum ki siz yapamazsiniz. Cunku hiz sensorune en kolay ulasim yolu aracin altina yatmaktir. Sokulmesi basittir, sadece civatasini sokuyorsunuz ve yavasca cekip cikartiyorsunuz. Hiz sensorunun resmi:

Bazan 500 km yapıyorum sorun yok ama bazanda (bu hafta 3-4kez bu sorun oluştu) sıklıkla tekrarlıyor.Sadece km hız göstergesi 3-4dakika boyunca  0'a düşüyor.Elektrikçim dediğinizden sözetti.Şimdi sorum bu parçanın değişmesimi gerekiyor.Yani Göstergelere herhangi bir müdahale gerekmeyecek.Teşekkürler...Bir ilave sorum var,izninizle:2001 model 206 GTI de farları yaktığımda Göstergelerdeki,digital klimadaki,bilgi ekranındaki tüm ışıklar yaklaşık olarak %50 sönükleşiyor ve helede gündüzleri görmek çok zorlaşıyor.Akü yenidir ve Şarjıda full,kontrol ettirdim.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2012 Saat 07:07
Orjinalini yazan: sabomemis sabomemis Yazdı:

Bazan 500 km yapıyorum sorun yok ama bazanda (bu hafta 3-4kez bu sorun oluştu) sıklıkla tekrarlıyor.Sadece km hız göstergesi 3-4dakika boyunca  0'a düşüyor.Elektrikçim dediğinizden sözetti.Şimdi sorum bu parçanın değişmesimi gerekiyor.Yani Göstergelere herhangi bir müdahale gerekmeyecek.Teşekkürler...Bir ilave sorum var,izninizle:2001 model 206 GTI de farları yaktığımda Göstergelerdeki,digital klimadaki,bilgi ekranındaki tüm ışıklar yaklaşık olarak %50 sönükleşiyor ve helede gündüzleri görmek çok zorlaşıyor.Akü yenidir ve Şarjıda full,kontrol ettirdim.

Isinize yaradigina sevindim.

Gosterge isiklarinin kisilmasi bir ariza degil bir ozelliktir. Her aracta bu boyledir. Gece surus konforunu artirmak icin tasarlanmistir.
Yukarı Dön
sabomemis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sabomemis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 Saat 01:20

Isinize yaradigina sevindim.

Gosterge isiklarinin kisilmasi bir ariza degil bir ozelliktir. Her aracta bu boyledir. Gece surus konforunu artirmak icin tasarlanmistir.

Kadrandaki ibreler kırmızı renkte ve aydınlatma ışıklarıda kırmızı turuncu gibi yansıyor.Dolayısı ile ayırt etmek ve görmek zorlaşıyor.Bu akşam arkadaşımı oturttum direksiyona ve o da zor görünüyor dedi.Yani benim bahsettiğim bayağı bir ışıkta azalma.Herhalde göstergedeki ışıkları yada ledleri değiştirtme yoluna gideceğim.Keşke resim çekseydim , o zaman daha efektif olurdu . Teşekkürler.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 Saat 08:35

Kadrandaki ibreler kırmızı renkte ve aydınlatma ışıklarıda kırmızı turuncu gibi yansıyor.Dolayısı ile ayırt etmek ve görmek zorlaşıyor.Bu akşam arkadaşımı oturttum direksiyona ve o da zor görünüyor dedi.Yani benim bahsettiğim bayağı bir ışıkta azalma.Herhalde göstergedeki ışıkları yada ledleri değiştirtme yoluna gideceğim.Keşke resim çekseydim , o zaman daha efektif olurdu . Teşekkürler.

Evet bir resim cekebilirseniz ne derece ciddi oldugu hakkinda daha kesin bir yorum yapabilirim. Ayrica, PP2000 ile aracinizi bilgisayara bagladiginizda bu donanimlar ile ilgili isik parlaklik seviyesini ayarlayabileceginiz bir opsiyon oldugunu hatirliyorum. Belki sizden once bu ayarla oynamis olabilirler?
Yukarı Dön
mustigiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustigiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 10:36
Merhaba,

bu hız sensörü fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
Yukarı Dön
35_gti_35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 35_gti_35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 15:07

Kilometre sayici ve hiz gostergesi bilgiyi sanzimanin uzerinde bulunan hiz sensorunden alir. Peugeot 206'larda eski Peugeot'larda oldugu gibi hiz sensorunden ekrana kadar gelen bir hiz kablosu yoktur. Hersey elektronik olarak gerceklesir. Hiz sensorunden gelen veriler gosterge panelinin arkasinda bulunan bir cip vasitasi ile hiz bilgisine ve kilometre bilgisine donusturulur. Zaten %99.9 dan geri kalan %00.1 lik kisim bu cipin bir sekilde bozulma olasiligi idi Göz Kırpma

Eger becerikli degilseniz bu isi uzgunum ki siz yapamazsiniz. Cunku hiz sensorune en kolay ulasim yolu aracin altina yatmaktir. Hiz sensorunun resmi:

O zaman hafta sonu bir ustaya baktırayım. Umarım çok masraf gerektiren bir durum yoktur :) Teşekkürler bilgi için..
206 ların kronik sorunu bu
Yukarı Dön
mustigiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustigiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 15:10
kullanılan malzemenin ömürleri 6 sene mi acaba ?
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
Yukarı Dön
35_gti_35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 35_gti_35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 15:17
malzemeden malzemeye fark gösterir sonucta peugeot ta bunu baska firmalardan alıp öyle topluyo aracı bazıları da çabuk patlak veriyo işte böyle
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 21:18
Peugeot başlı başına bi kronik sorun zaten..Benimde hız göstergesi araç ısındıktan sonra sapıtıyor dalgalanmaya 20-25km daha düşük göstermeye başlıyor .. İlk çalıştırdığım zaman bi 5-10dk boyunca sorun yok sonra başlıyo düşüp dalgalanmaya ya hız sensöründen yada göstergeden dediler 120lira para istediler yaptırmadım öyle biniyorum hızımı zaten devirden biliyorum göstermesede olur hız göstergesi
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2012 Saat 08:13
Orjinalini yazan: 35_gti_35 35_gti_35 Yazdı:

Eger becerikli degilseniz bu isi uzgunum ki siz yapamazsiniz. Cunku hiz sensorune en kolay ulasim yolu aracin altina yatmaktir. Hiz sensorunun resmi:

O zaman hafta sonu bir ustaya baktırayım. Umarım çok masraf gerektiren bir durum yoktur :) Teşekkürler bilgi için..
206 ların kronik sorunu bu
Kronik sorunda hala yaptıramadık 1,5 yıldır bu şekilde idare ediyoruz Smile Şanzımandaki dişli sıyırmış şanzıman inecek diyor usta oda ne kadara patlayacağı belli değil..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 100 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 72 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 72 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 263 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 157 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2315 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6743 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 143 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 140 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 140 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 731 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 186 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 177 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 883 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 347 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 556 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107894 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1657 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3445 4 Rock
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English