![]() |
|
Km. gösterge arıza yardım !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
alikocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İyi günler geçmiş olsun benimde benzer sorunum oldu geçen ay. bBenim arabada da devir saati çalışmıyordu elektrikçi ustası 60 tl ye söktü yaptı. iyi tamirci sorunu hallerder. ben niğde de yaptırdım.
|
|||
3008 2012 allure
|
|||
![]() |
|||
oskarr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
||
aynı sorun bende vardı.km göstergesi bir çalışıyor bir çalışmıyordu şanzımanın üstünde küçük plastik bir hız okuyucu var. parça fiyatı 80 tl30 tl de işçilik alıyorlar. sorun düzeldi.
|
|||
![]() |
|||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
||
Arkadaşlar bu km.çugubunun çalışmaması meselesi şanzımana kadar dayandı,şimdi benim durum şu Ağrı vilayetinde doğru düzgün sanayi olmadıgı için eskaza bir oto elektrikçisine girdim ve önce kaputu açtı gösterge panelinin önündeki yani kaput tarafındakı kablolarla ugraştı tabi arabayı kaldırdık araba diz hizasine kadar yukarda, neyse usta kablolarla ugraştı ve vitese taktı gaza bastı araç havadayken gösterge duraksayarak çalışıyordu ,arabayı indirdik ve bir tur atim dedim bakalım çalışıyomu çalışmıyomu diye enteresandır km.göstergesi gene çalışmadı ,aynı işlemi gene tekrarladı usta arabayı indirdik tur atimö dedim gene çalışmadı ,bu sefer gösterge panelini söktü ve koliva arkadaşında resimde bahsettiğpi küçük step motoru denen aleti çıkardı onla ugraştı dediki bu arızalı degişmesi lazım,sipariş verdik istanbuldan 120 lira 20 el emeği 140 a gelecek bana ,benim esas sormak istediğim bu cihaz bu kadar pahalımı? |
|||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynı parça bende de arızalı devir saati olan tamir etçem bi ara ilk açtığımda başarısızlıkla sonuçlandı ama tekrar açıcam bu defa yaparım inş. :D
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
aynı sorun benim 306 dada var sensör çalışıo ama km dişlisi gidik şanzuman sökülmesi lazım bi km için şanzuman sökülecek ne kadar saçma yav
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Senden haber bekliyoruz kardeş..
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
||
Arkadaşlar arızalı dediğim parça yarın gelecekmiş 4x4 gözle yarını bekliyorum bakalım sorun halledilecekmi.
|
|||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Hayır sorunu halledemedim çünkü kargoya verilmemiş boşuna 1 hafta bekledim :( istanbuldaki tüccarın dönekligine ugradık.Bende gösterge panelini elektronikçiye tekrar taktırım,şimdi km. ibresi çalışmadan sürüyorum napalım burda ne parça var ne usta,iternette de bulamadım o parçayı ,galiba gösterge panelini tamamen degiştirecem ama fiyatından haberim yok bilginiz varsa yazın |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Hız sayacı için bu hafta sanayiye gittim hız sensörünü kontrol ettiler (sensörün ucuna matkap bağladı ve gösterge hareket etti) sağlam olduğunu söylediler. Sorun şanzıman ile bağlantısı olan dişlilerdeymiş sanırım sıyırmış. Bunun ve keçesinin değişmesi gerektiğini, çıkma olarak bulunabileceğini söylediler. Parçanın değişimi için şanzıman indirilmesi de gerekebilirmiş. Sizce ne kadar doğru bu. Bir parça değişimi için şanzıman indirmek? Ben de vazgeçtim şimdilik navigasyonun hız göstergesi ile idare etmeye devam ediyorum. Çözüm öneriniz var mı?
|
|||
|||
![]() |
|||
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
||
Bazan 500 km yapıyorum sorun yok ama bazanda (bu hafta 3-4kez bu sorun oluştu) sıklıkla tekrarlıyor.Sadece km hız göstergesi 3-4dakika boyunca 0'a düşüyor.Elektrikçim dediğinizden sözetti.Şimdi sorum bu parçanın değişmesimi gerekiyor.Yani Göstergelere herhangi bir müdahale gerekmeyecek.Teşekkürler...Bir ilave sorum var,izninizle:2001 model 206 GTI de farları yaktığımda Göstergelerdeki,digital klimadaki,bilgi ekranındaki tüm ışıklar yaklaşık olarak %50 sönükleşiyor ve helede gündüzleri görmek çok zorlaşıyor.Akü yenidir ve Şarjıda full,kontrol ettirdim. |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Isinize yaradigina sevindim. Gosterge isiklarinin kisilmasi bir ariza degil bir ozelliktir. Her aracta bu boyledir. Gece surus konforunu artirmak icin tasarlanmistir. |
|||
![]() |
|||
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
||
Kadrandaki ibreler kırmızı renkte ve aydınlatma ışıklarıda kırmızı turuncu gibi yansıyor.Dolayısı ile ayırt etmek ve görmek zorlaşıyor.Bu akşam arkadaşımı oturttum direksiyona ve o da zor görünüyor dedi.Yani benim bahsettiğim bayağı bir ışıkta azalma.Herhalde göstergedeki ışıkları yada ledleri değiştirtme yoluna gideceğim.Keşke resim çekseydim , o zaman daha efektif olurdu . Teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Evet bir resim cekebilirseniz ne derece ciddi oldugu hakkinda daha kesin bir yorum yapabilirim. Ayrica, PP2000 ile aracinizi bilgisayara bagladiginizda bu donanimlar ile ilgili isik parlaklik seviyesini ayarlayabileceginiz bir opsiyon oldugunu hatirliyorum. Belki sizden once bu ayarla oynamis olabilirler? |
|||
![]() |
|||
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
Merhaba,
bu hız sensörü fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
|
|||
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|||
![]() |
|||
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
||
|
|||
![]() |
|||
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
kullanılan malzemenin ömürleri 6 sene mi acaba ?
|
|||
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|||
![]() |
|||
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
||
malzemeden malzemeye fark gösterir sonucta peugeot ta bunu baska firmalardan alıp öyle topluyo aracı bazıları da çabuk patlak veriyo işte böyle
|
|||
![]() |
|||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
||
Peugeot başlı başına bi kronik sorun zaten..Benimde hız göstergesi araç ısındıktan sonra sapıtıyor dalgalanmaya 20-25km daha düşük göstermeye başlıyor .. İlk çalıştırdığım zaman bi 5-10dk boyunca sorun yok sonra başlıyo düşüp dalgalanmaya ya hız sensöründen yada göstergeden dediler 120lira para istediler yaptırmadım öyle biniyorum hızımı zaten devirden biliyorum göstermesede olur hız göstergesi
|
|||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
![]() |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |