|
ABS lambası yandı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
fantom
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 Saat 00:05 |
|
Bir gün yolda giderken birden ABS lambası yandı.Ne yapmalıyım?Servisi aradım görmemiz gerekiyor dediler.Sizler de karşılaştınız mı?
|
||
Bipper
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inanın ne söylesem yalan olur.Sensörler,fren beyni,kısa devre,abs beyni,vs. vs. olabilir.Serviste bakılması en doğrusu olur.Mümkün olan en kısa zamanda hallettirin abs nin şakası olmaz.
|
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bilgisayara bağlanması en doğrusu olur servis yolu görünüyor
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araya para sıkışmış derler ya hani.
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pejonun en çokta bu huyunu sevmiyorum.
|
||
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dostum yapacagın sey bılgısayara baglatmak eger sensör vs sorunu yoksa abs beyın hatası yada abs röle hatası verecektır servıs değiş dıyecek 1200tl sen elinden iş gelıyorsa sökeceksın lehımlerını tazeleyeceksın rölenın oldugu bölümdede kömür wa onlar bıtmıs olabılır bır elektrıkcıde kömür taktıracaksın ve sistem calısacak ben yapamam dersen ortalama 150-300 arası bı işçilik istıyorlar gecmıs olsun
|
||
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
Abs rolesi derken konuyu açıklarmısınız pek anlayamadım öyle bi rolemi var onun içinde kömürmü var ? rolenin lehimimi atıyor ??
|
||
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
|
arkadaşlar benimde dün el frenini çektim havada çok soğuktu -15 gibi 2 saat el freni o soğukta çekili kalmıştı gelip arabayı çalıştırdığımda abs fault diye yazı çıktı bilgi ekranında 2km gittim yazı kendiliğinden kayboldu abs ışığı söndü herşey normale döndü acaba bu arıza belirtisimi bide çok kar vardı arabanın kardan nerdeyse lastikler dönmüyordu şimdi herşey normal hiç bir sıkıntı yok.
|
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307lerin ön yolcu ve şoför koltuğunun altında soket var zamanla gevşeyince yerinden çıkıyor veya temassızlık oluyor bipperlerde aynı sistem varsa bi kontrol et soketlerdende olabilir herzamanki sensör soket muhabbeti :))
|
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
[QUOTE=efsanemurat]arkadaşlar benimde dün el frenini çektim havada çok soğuktu -15 gibi 2 saat el freni o soğukta çekili kalmıştı gelip arabayı çalıştırdığımda abs fault diye yazı çıktı bilgi ekranında 2km gittim yazı kendiliğinden kayboldu abs ışığı söndü herşey normale döndü acaba bu arıza belirtisimi bide çok kar vardı arabanın kardan nerdeyse lastikler dönmüyordu şimdi herşey normal hiç bir sıkıntı yok.[/QUO
sürücü veya yolcu koltuklarının altına bak soketleri kontrol et.
|
||
erkerd5429
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
|
|
bi 10 gün kadar önce frene hafif dokunduğum için zannedersem kaydı çarpmak için yer bakarken kendiliğinden durdum ışıklardan kalktım abs fault yazdı eve gittim stop ettikten bi yarım saat sonra çalıştırdım arabayı ışık yanmıyodu neden oldu anlamadım
|
||
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
ABS hata vermiş ve kaydığına göre de devre dışı kalmış sistemde bir sorun var demektir bu da siz de bir baktırın isterseniz iyi bir ustaya. |
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen abimin dediği gibi.Abs hayati önemlilikte bir parçadır.
|
||
racer50
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
efe kardesım bılgısayara düşen arıza kodu o şekilde.
resim sağ tarafını hiç açtınmı bilmem ama oradakı dinamonun kömürü bıtıyor sol taraf zaten plaka seklınde onunda baglantı lehımlerını tazelıyorsun bılmem anlatabıldımmı |
||
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
Anladım usta daha öğreneceğimiz çok şey var desene
|
||
|
||
kudret_yildirim
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
|
|
abs sisteminde oluşacak herhangi bir arıza aracın fren sistemini etkilemiyor diye biliyorum ben. tabiki de bir an önce tamir ettirmeni tavsiye ederim ama bu süre içinde sadece abs'siz araba gibi kullanmış olacaksın hepsi o kadar. inşallah çok masraflı bir tamirat olmaz...
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürler abim.
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
conteo
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Düz yolda gıderken 207 aracımda abs ısıgı yandı, servıse gıttık bılgısayarda arka lastıklerı görmuyor donus hızı 0 cıkıyor. Sensorler ve arka bılya kontrol edildi sorun bulunamadı Sımdı beyın ve beyne gıden kablolar kontrol edılecek buna benzer sorun yasayan oldumu
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |