|
p407 zenon far ??? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar size tavsiyem 407 ye sonradan dandik bir xenon far kit takmayın takacak olursanızda philips photon marka xenon takın.bizzat benim başıma geldi tamircinin biri xenon takılım yakışır dedi tamm dedim sonrada bi taktı farlar yandı fakat silecekler artık durmak bilmiyor devamlı kontrol dışı calısmaya başladı o yüzden bsi beynini yaktı.Ve 407 lerin bsi beynide tamir olmuyor içini silikon doldurmuşlar.direk değiştirmek gerekti ve yaklasık o zaman 650 tl ye bsi beyni almak zorunda kaldım böylece takılan xenon u da soktum.Sonra phlips photon marka aldım yaklaşık 1 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum.
|
|
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
size tavsiye ettiğim model ilanda mevcut http://www.arabamherseyim.com/urun/philips-photon-peugeot-407-h7-ampullu-6000-k-ozel-xenon-kit-841455.aspx
|
|
|
|
407&777
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle yapma ben yaptım aracım su an istanbulda tamirde ben tokattayım sigorta tablası ve silecek motorları yandı
|
|
407&777
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 in varsa taktır gör yanacak yerlerii
|
|
407&777
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nerde yapdırdın kardesim bende su anda o sorunla mucadele ediyorum
|
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
benimde bizzat bsi motoru yandı değiştirmek zorunda kaldım geçmiş oldun.sıradan xexon takmayın dikkat edin phlips photon benim aracta sonradan taktım sorunsuz calısıyor.
|
|
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostlar xenon için elektirik anahttan mı alındı?Yoksa röleli tetikleme sistemimi kuruldu?
|
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
direk hazır kitlerden taktım ben.
|
|
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elektirği nerden aldınız?
|
|
eipeksen
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba bende xenon takmayı düşünüyorum
phlips photon takarsak sıkıntı yaşamayız kesin değil mi?
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi hattı röleli yaptırın orjinal hattan tetikleme için elektirik alın.Sıkıntı yaşamazsınız.
|
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
elektrigi direk kısa farlardan aldık.benimde 407 1,6 phlips photon taktım sorunsuz calısıyor.
|
|
|
|
eipeksen
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki ayrıca röle mi almamız lazım ,photon philps kutunun içinden çıkmıo değil mi? bu rolenin bi derecesi yada volt vs gibi bi şeyi var mı peki?
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi birçok arkadaş sorun yaşıyor bu konuda.Sizdede ortaya çıkabilir.Bağlantı yanlış olmuş.Ayrıca xenonlar başlangıçta daha fazla elektirik çektiğinden koldaki kontaklarda bir süre sonra zarar görmeye başlar.
|
|
eipeksen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
net olarak ne yapmamız gerekiyor açıklama yapacak arkadaş var mı.? şimdi xenon seti aldık bundan sonra ne yapmalıyız?nelere dikkat etmeliyiz ? hangi yolları izleyerek silecek motorunu yada sigortakutusunu yakmayalım yada arabaya zarar vermeyelim :S
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi sana öncedende mesaj yazmıştım ama forumdaki sıkıntıdan dolayı ulaşmadı galiba.Sen kendinmi takacaksın zenonu ona göre tarif edeyim.
|
|
eipeksen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok arkadaşım var elektrikçi o yapacak..
|
|
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
philips setinde hersey mevcuttu.ekstradan bişey almadan elektrikci ustaya taktırmıstık.yaklasık 1 yıldırda sorunsuz calısmakta.Tabi bundan öncesinde sıradan bir xenon takı bsi beynini yakmıştım :))
|
|
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
takan kişiye ayrı bir hattan elektirik çekip koldan gelen elektiriktende tetikleme alıp sistemi bu şekilde kurmasını söyleyin.Yok mok der çünkü daha zor bir iş.Millet alışmış orjinal koldan gelen elektiriği direk bağlayıp kolayca geçmeye.Bu hataya düşmeyin.Sonra beyin yanar,kol yanar ne gerek var riske girmenin.
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abim xenonun kendisinden kaynaklanmıyor bu durum.Elektirikçi erindiği için orjinal hattan çekiyor elektiriği ve sonuç bu.Yeni sisteminizi de kontrol ettirin eğer orjinal far kolundan gelen hattan almışlarsa elektiriği dediğim şekle çevirtin kafanızda soru işareti kalmasın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |