|
sileceklerim park halinde kendi kendine çalışıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
SAVAŞ
2. Vites 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah Yavuz kardeş ne o nasıl söz.. İlgin için çok teşekkür ederim
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben teşekkür ederim abim.
|
|
aspirinxlarge
2. Vites 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sorunun ne olduğunu bilemeyeceğim ama - Bütün gün çalışan silecekten sonra o camın halini düşünmek istemiyorum :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaldırın silecekleri camdan be yav
|
|
Fevzi
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mrb arkadaşlar benim pego 308 2009 model aracım park halindeyken silecekler ve farlar kendiliğinden yanıyor. Aküyü boşaltmasın diye kutup başını söküyorum. Elektrikçi sorunu bulamadı. Benzer sıkıntı yaşayan veya nedenini bilen lütfen yazsın. Ne yapmam gerekiyor
|
|
mahmut alpay
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
|
Sileceklerim kendiliginden çalışıyor yolcu airbag
Arızası veriyor sigortasini çektigim zaman araç marş Basıyor ama çalışmıyor kapılar kitlenmiyor haliyle Kapıyı kitleyip aküyü söküyorum sigortayı söküyorum Sabaha kadar bekletip tekrar deneyecem.kimi zaman sabah Calistirip frene bastigimdada araç stop ediyor kanser etti beni Bana sigorta tabladi komple deismeli 2000 tl.lerden Fiyat cıkiyor kimi zaman direk geri vitese atincada stop ediyor Elektrik pejolarda cok zorlu anlayanda fazla bulunmuyor Bir.daha fransiz arabasina tövbe edecem nerdeyse aklımı yitiricem
|
|
mahmut alpay
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
|
Bsi sigorta paneli komple.elden gecirdim arac yikarken
Kaput.ici yikanacaksa o beyinleri sigortalari iyi muhafaza ettirin Su temasi ya da sicak havada terlemede yapiyor meret Tamamen bsi den kaynakli.cikti tamirat yaptirdim.düzeldi Bir.daha yapmaz.insallah ekstra notum.olsun Silecekti calismamaydi kitlememeydi bunlarin yüzde doksani Bsi malesef
|
|
erhan78
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2019 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorunu çözebildinizmi acaba. Çünkü aynı sorun şuan benim başımda. Napacam bilmiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |