|
peugeot 206 kaç derecede fan açar? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır soğuk üflemiyor ama çok sıcakta üflemiyor normal bi sıcaklık oluşuyor içeride...servise gitsem baktırsam ne kadar tutar ne kadar isterler neyi olduğuna baktırsam bilgisi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var?
saygılarımla Düzenleyen semih - 11 Mart 2011 Saat 01:16 |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sıkıntı bendede var termostat değiştirdim yetkili serviste 90 da çakılı uzun yola gittm otobanda 110 lara dayanıyo kaloriferi açtım aşırı derecede sıcak üflüyo anlamadım gitti
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet aynı sorun bende var sorun ne çözemedim servise gitsem ne kadar mal olur göstersem bi bilgisi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
saygılarımla |
|
semih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
''Onur'' bey bende termostatı değiştirdim ama hala hararet sorunu devam ediyor.
saygılarımla. Düzenleyen semih - 11 Mart 2011 Saat 04:25 |
|
gibso
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede 1.4 benzinli var 70 i geçmiyor derece. anlamadım gitti. budamı bir sorundur peki arkdşlar
|
|
206 x-line 2005 atıker manuel
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
termostat varmı kaçlık
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Termostadın açık kalmış yani bozulmuş , 20-30 tlcik masrafınız var yaptırsanız kaloriferiniz ısıtır , yakıtınızda bir miktar düşer
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
100 ü geçmemesi lazım aracınız fan açmıyor olabilir , fan müşürünüzü kontrol ettirin hatta fanın durumu kontrol ettirin büyük ihtimal fan açmıyor aracınız , soğutma suyunuzuda kontrol edin
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Şurdan anladım acıkta kalsa yazlıkta olsa değişmesi lazım
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
FERDİ CAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
Arkdaşlar aracim 206 xt 1600 cc hareret 100 de açıyordu. Triger.devirdayim.fan rolesi.fn muşru.termostat.yani her şeyi değiştim. Sonuç aynı.hala 100 de açiyor. Değişmemi istediğiniz tavsiyeniz varmı.
Düzenleyen FERDİ CAN - 03 Haziran 2015 Saat 21:49 |
|
muhammed.ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
Bence her ikisi de dogru. Klima acilir ki klima acikken arac fan acar. Bu da hararetin dusmesini saglar. Kaloriferi sicaga alip tam fan yapmak da bir cozum. Het ikisi de olabilir. |
|
muhammed.ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
Arkadaslar 206 da fan 92 derecede acar. 90-100 araligi bizim araclarin sevdigi aralik. Problem yok. Devam..
|
|
muhammed.ceyhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
Termostatta problem olabilir. Senin termostat surekli acik kaliyor sanirim. Yada termostati sokmusler.. :)) |
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim kışın genelde 90da duran ibre havalar ısınınca 90-100 arası oynamaya başladı yetkili servise gittim, anlattım o da normal dedi zaten öyle olması gerekiyor dedi, ben de daha kurcalamadım sonuçta hiç 100 ü de geçmiyorsa motora zaten zararı olmaz diye başıma iş çıkarmamak için kabullendim. durumu böle olan arkadaşların içini rahatlatırsa artık.
|
|
FERDİ CAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FERDİ CAN
|
2 kademe var diyolar fanin benimki 2. Kademede açiyor hep bu nededir acaba
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hararet problemi olanarkadaşlar aracınızın suyu ful antifiriz doluysa ondan yapıyor. Ben kışın antifriz koyunca hararet çok yukselıyo. Havalar ısınınca yarısını boşaltıp su eklıyorum hıc sıkıntı yok. Yarın hava alma tapsını acın bırakın 2 3 lt kadar bosalsın antifriz goz kararı(yedek su deposu tamamen bosalsın ve su ejleyın ornegın, ekledıkten sonra yarıya kadar bosaltıp bi daha ekleyın.) Sonrasında su ekleyın ve deneyın yıne hararet yapıyorsa fanı kontrol edın 2. kademe.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pejolar kolay kolay hararet yapmıyo arkadaşlar kormayın ben sondaki beyaz çizgide daga tırmandım 5 kişi dolu araçla tık demedi şükür. Yazın pek 90 da durmaz bızım hararetler. Ancak uzun yolda durur. O da bı yokusa bakar yokusta anında çıkar :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
usta42
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar benimde 307 var hararet sorunu yasadim bende fans sigorta atmis fan iki kademeli ilk kademe 95 csliyor yavaş devirde 2 kademe 115 filan aciyor fanin içinde kademeleri ayarlayan bir direnç gurubu var onada bir baktirin derim benim direnç gurubu Ariza yapmis 35 TL ye degistirdim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |