|
106 GTI marş sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
uraybas
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: 106 GTI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 10:44 |
selamun aleyküm bir aracım var 106 gtı basıma söyle bir olay geldi.aksam iş cıkısı benzin aldım eve gittim araç kapıda 3 saat kadar bekledi daha sonra araca tekrar bindim hastaneye kadar gittim hastane otoparkında yine 1 saat kadar durdu ve sonra işim bittikten sonra tekrar bindim ve marşa bastım araç çalıştı daha sonra stop etti bir kaç defa denedim çaışmadı daha sonra gaza basaraktan tekrar denedim gaz verince calısıyor fakat gazı bıraktığım anda stop ediyor mesela ışıklarda felan veyahut yolda giderken gazı bıraktığım anda araç stop ediyor aküm zayıftı abimin aracından sağlam aküyü aldım taktım araç çalışmadı yine aynı birde 1 ay öncesi rolanti mişürüm arızalı idi rolentide durmuyordu araç değiştirdim ondan şüphelendim rolanti mişürünün fişini cektim eskisi dışarda iken taktım araç çalıştı mişürden diye düşünerekten aracı stop ettim eski üzerinden cıkan mişürü taktım tekrar bastım araç çalışmadı.Kontağı çeviriyorum marş bölümüne artık calıstırma pozisyonuna getirdiğimde kontağı. CIT CIT CIT CIT die ses geliyor araç çalışmıyor bu sesler gelirken aynı zamanda aracın bütün ışıkları yanıp yanıp sönüyor yani 1 CIT sesinde ışıklar yanıp sönüyor biraz uzun oldu ama YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HERKESE TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aleykümselam.Akü sökme takma kurallarına uydunuzmu?
|
|
uraybas
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: 106 GTI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü sökme takma kuralları derken ? ilk başta takviye yaptım olmadı daha sonra üzerindeki aküyü cıkarttım ve diğer aküyü taktım yine aynı sorun devam ediyordu ve benim aklımdaki düşünce sanki benzin gelmiyor gibi :S
|
|
Azmiş pipi donda kızmış 106 GTI yolda durmazmış :)
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kontak kapatıldıktan sonra 10 dk beklenir ve kutup başları sökülür.Sonrada 10 dakka beklenip akü takılır.Yoksa aracın beyni veya elektirik aksamı zarar GÖREBİLİR.Hele hele takviye yapmak beyinli araçlarda çok çok sakıncalı bir durumdur.
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü kutup başını söküp 20-30 dakka bekleyip takın belki düzelir.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aküyü söküp takarken uyku modunda çalışır durumda hiç birşey çalışır olmasın kapılar açık olmasın koliva kardeşin açtı bir konu vardı inceleyin derim ecuya birşey olmasın
Düzenleyen Üçyüzaltı - 26 Aralık 2011 Saat 11:26 |
|
uraybas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım dün akşam uğraşıyordum araç ile 1 saate kadar aracın basına
dönücem ve kutup başları geceden söküktü aracın.. gittiğimde takıcam
denicem bahsettiğiniz gibi olmadı çekici ile sanayiye çekicem baska çare yok gibi :S birde koliva kardeşin konusunu bulamadım link varmı yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Link i bende bulamadım ama kendisine özelden mesaj attım yardımcı olacaktır , umarım sorununuz çözülür
|
|
uraybas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok teşekkür ediyorum sizlere allah razı olsun
|
|
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Buyrun
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20338&title=aku-kutup-baslarini-sokerken-3-dakika-kurali |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Destek geldi olay tamamdır
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Nedemek kardeşim burda herkes birbirine yardım için var
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
|
uraybas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öyle bir şey ki aracı garaja çekip akşamdan akşama yağlama için felan ısıtıp 1-2km kadar çalıştırcaktım kış günü kullanmak istemiyorum .diğer aracımı kullanıcam
|
|
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 dakkamıymış o.Ben 10 dakka sonra çıkarıp 10 dakka sonra takıyorum.Ustam söyledi. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cit cit cit diye ses gelirken mars motoru donuyor mu yoksa hic mars motoru donmuyor mu?
|
|
uraybas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dönüp dönmediğini bilmiyorum ama cıt cıt cıt ses gelirken gösterge panelindeki felan tavandaki bütün ışıklar her cıt sesi ile beraber yanıp sönüyor .peki dönüp dönmediğini nasıl anlıcam ?
|
|
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
uraybas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
he marş sesi gelmiyor ama motor hareket ediyor sürtünme gibi sesler duyuyorum. yani marş sesi yok en ufak gıy gıy gıy zorlanma gibi bile sesi yok umarım anlatabilmişimdir :/
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben birsey anlamadim Su iki videoya bakin. Hangisi gibi? |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |