![]() |
|
Yarın muayene günü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 19:17 |
||
İyi akşamlar arkadaşlar yarın muayenem var lpg li şekilde ilk muayenem olucak ek-1,egzoz muayenesi,ve sızdırmazlık yaptırdım aracımın tek extrası beyaz ampül farlar xenon değil 5000 kelvin ayarında beyaz ışık veriyor uzun kısa aracım peugeot 306 muayene öncesi tavsiye de bulunucaklar var mı? bu ampüller bana sorun çıkartır mı ?
|
|||
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ampülller beyaz olduğu için sanırsam sorun çıkmaz.Motorun altını yıkatmışsınızdır umarım.Yıkatmadıysanız bile giderken altını mutlaka yıkatınki abuk subuk ithamlarla karşı karşıya gelmeyin.
![]() |
|||
![]() |
|||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
||
contada hafif yağ sızdırma olayıda var ama nasıl motor yıkatıcaz ki sonra çalışmaz etmez bide su kaçtı diye bedavadan iş çıkar
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
dostum motoru değil ,altını yıkatacan.Yağ kaçaklarını temizler.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hangi contada yağ sızdırma olayı var?
|
|||
![]() |
|||
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
Motor yag kacaklarina hafif kusur yaziyolar ondan bisey olmaz ama arkadaslarin dedigi gbi adam aracin altina giriyo eli ayagi yag oluyoya beylerin birazda onun icin afra tafra yapiyolar. yikatmanda fayda var
|
|||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vakit gecirecek birşeyler al yanına
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Silindir kapak contasında sanırım inceden sızdırıyo öyle
evet haklısınız bugün aracımın muayenesi gerçekleşti ama onaylanmadı aşağıda yazdığım bir ağır kusur neticesinde aracım muayeneden kaldı Arka servis freni : fren etkisi farkı kabul edilebilir düzeyde değil (%30 dan daha büyük) Ağır kusur Kısa hüzmeli far : ayarı çok yüksek Kısa hüzmeli far : yönü hatalı Akü bağlantısı : artı kutup başı üzerinde koruma kapağı yok (bunu bizim kalfa abi bu ne ya diyerek çıkarmıştı 306 da bilen bilir plastik gibi kumaşımsı bi giydirme kutup başında) Motor yağ kaçakları |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Muayene randevum 3:00 de idi saat 3:25 de girdim,özellikle ilçeden almıştım randevuyu daha sakin bekliyodum ama yine vardı bekleyenler özellikle kamyonların gürültüsünde anons edilen plakaları duymak çok zordu ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
Siz şanslıymışınız ben sabah 9 du gittim akşam 5 ti sıra geldi iki sefer uyuduydum
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum benim lpg faturası kesileli baya oldu 6 ay kadar şimdi ben bu muayenemi yaptırdıktan sonra (1 hafta içinde tekrar gidicem) ruhsatı mı değiştirip lpg yi orayada tescillettirmem için belli bi yasal süre var mı?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sağol yavuz25 hocam,bakım yaptırdım ama triger,klima,devirdaim direksiyon kayışı motor takozu falan hepsi halloldu ama yağ kaçağı için motor bloğunu kaldırmak gerekmiş
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
||
silindir kapak contası işi kolay diye biliyorum.Kapak çıkarılıp taşlanır.Güzel olur.Ama tabi aciliyeti yoktur.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
far ayarlarınıda elektirikçide makinede yaptırın zira daha hakkınz yok.Yoksa yine para yatırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
|
|||
![]() |
|||
||
öyle,öyle hocam haklısın 3 kuruşluk iş yaptırıp 5 gün işin peşinden koşan arkadaşım çok ustaların kapılarını aşındırıyolar allaha şükür dayım bursanın sayılı tamircilerindendir ondan kafam rahat
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
kolayda biraz tuzlu işte kapak taşlaması contası keçesi yağı suyu yine 300 ü var ondan beklesin biraz ![]() ![]()
serviste var far ayarı biraz benim umursamazlığıma geldi hafif kusur olsun diye ama bu sefer yağ kaçağı haricinde perfect gidicem ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
yağ kaçağını yıkattırın gitmeden önceki akşam.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Birde şu conta meselesine takıldı kafam en üstteki kapağın ordan kaçırıyor değilmi?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |