|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 7891011> |
Yazar | |
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne araba olursa olsun o markanın formuna mutlaka üye olurum.Pevgeot içinde buraya üye oldum.Ortamın kalitesini görünce devamlı gezilebilecek bir yer olduğuna kanaat getirdim.Herkese katkılarından dolayı teşekkür. |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herşey bi 307 sahibi olunca başladı
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Açıkcası hikayesini hatırlamıyorum. Kendimi bir anda burda buldum.Mutluyum
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 sahibi olunca bi süre siteyi izledim ortam hoşuma gitti ve üye oldum pişman değilim:))
|
|
temsan
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel hikaye.
|
|
Pugcu06
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: Modifiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kader diyelim herşey e46 sevdamı ertelemekle başladı ve gerisi sırayla geldi önce bı 106 sonrada burası ama sevmeye başladım yavaş yavaş mutluyummmm
Düzenleyen Pugcu06 - 20 Aralık 2011 Saat 00:02 |
|
kudret_yildirim
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
|
ilk peugeotum olan 306 xr platinum sahibi olunca kendimi burada buldum. :)
|
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 için takıldığım ama şimdi keyifle dolaştığım hergün yeni yeni şeyler öğrendiğim sitedir p.t
genel olarak donanımhaber.
eskiden corsa için opelim.net ve scooter için motosiklet.net
işim ve özlük haklarım için memurlar.net Düzenleyen albayman - 24 Aralık 2011 Saat 22:29 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
peugeotttt
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
vallaha ben araca modifiye parcaları bakıyordum netten google peugeot yazınca burası cıktı karsıma girdim baktım gayet yararlı bilgiler ve paylasımlar oluyolar.alışkanlık oldu baştan sonrasında ise bağımlılık yaptı :D o gün bugündür hep burdayım.nete girdigim zaman direk buraya giriyorum.valla bildiğim kadarıyla GÖKHAN arkadasımız kurmuş burasını ve cokta güzel bişey yapmıs emeğine sağlık allah ragzı olsun arkadasımızdan.iyiki acmış burasını.ne güzel bişey butun peugeotcular bi arada .)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
Hypron
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 sahibi olunca burada buldum kendimi he birde sattığı tüm araçların KM lerini düşüren bir galerici buna en büyük sebep sanırım mağdurlardan biriside benim malesef konusu açılmışken yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
|
|
murat20021978
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
|
206 Aracımın tavan lambasını nasıl sökeceğimi araştırırken tesadüfen rastladım. İçeriği görünce gözüm döndü resmen:) Gayet memnunum. İyiki üye olmuşum.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mümkünse Bende Sticker isterim, kargo icin adres verebilirim :))
Ayrıca Siteyi normal olarak Sevgili arama motorumuzdan peugeot yazıp, bir kaç çeşit forum dolaşarak tercih ettim ve üye oldum. bazı sorunları konu açmadan yada yazmadan bulabiliyorum. kısaca Kendi seçme hakkımla
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
EvoVlll
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayalimde temiz bir peugeout almak var bu yaza kısmetse.İnternete gezinirken gördüm ve kendime de faydalı olucagını düşündüm.Umarım faydalı bilgiler alırım sayenizde.Site kurucularına teşekkürler..
|
|
Gaza gelme ;)
|
|
haSAN_307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
bende pejo aldıktan sonra forum sitesi ararken buldum bağımlısı oldum sitenin günlük girmesem içim rahat etmiyo :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
atlasbm
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende google amca dan buldum . mesajları görünce dikkatimi çeken üyelerin birbirlerine rencide edici tavırlarının olmaması idi. admin lerin veya sorumlu kişilerin gerçekten yaklaşımları güzeldi. forum sitesinde bişey sormak için çekinmiyor insan diğer kullanıcıların tepkisi ne olur diye. tşkler böyle bir anlayışa , yöneticilere ve üyelere.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
cihanpasam
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
|
ilk arabam ve hala kullandığım Roland Garros 206 aracımın teyp kodu muhabbetine gelmiştim.teybi değiştirdim.ama forumda kaldım. Bilmediğim her şeyi öğreniyorum. Sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Yani araçta çıkan bir sorunla ilgili bile önceden bi araştırma yapmış oluyoruz. sanayiye gitsek bile ustaya "bu adam da işten anlıyor." izlenimi veriyoruz...:))))
|
|
silivriserdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Aracımı aldığım zaman Nette buldum ve üye oldum. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
m_ulusoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üye olmadn geziniyordum,yedek parça fiyatları,tavsiyeler ve alım satım bölümlerinde gezinmek zevkli :) Aracımı satmak için başlık açmak zorunda kalınca haliyle üye oldum :)
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk aracım 106 ya tampon jant vb gibi aksesuar araştırırken karşıma çıkmıştı 16 ekimde üye oldum 17ekimde aracımı aldım gayetde memnunum forumumuz diyorum okadar sahiplendım artık :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
İsmailmiAbi?
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
|
Hikaye felan yok aslında... 307 aux girişi nasıl yapılır diye araştırırken Google amca buraya yönlendirdi beni. İlla git bak, tanıdık felan vs. dedi...)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 7891011> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |