|
308 vti titreme (şiddetli) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 20:29 |
İyi akşamlar arkadaşlar.
Benim araç 308 vti otomatik.Bugün araç çalışırken titremeye başladı.Titreme hafif kalır.Resmen sarsılıyor.Yavaşladığımda veya durduğumda, sanki dışardan birisi arabayı sallıyormuş gibi sarsılıyor. Soğutma fanıda habire çalışıyor.Benim aklıma enjektörler geldi. En yakın yetkili servis 80 km uzaklıkta.Sizce ne yapmalıyım?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Saniyorum aracinizin garantisi hala vardir. O yuzden 80 km birsey degil gidip servise baktirin.
Zannimca katalitik konvertorde ya da egzoz sisteminde bir sorun olabilir. Altta kalan lamda sensorunu cikarip icerideki yapinin bozulup bozulmadigina bakilabilir. Sogutma fani calisiyorken hararet yuksek mi gostergede? Yoksa hararet olmadigindada mi calisiyor? |
|
golge_oyunu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşım yakıtın bitmek üzeremi ? kırmızı yanıyor mu ?
|
|
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Radyatöre su ilave ettim biraz.Hararet 60-70 lere düştü. Kontağa basmamla fan tekrar çalışmaya başladı.Bundan önce megane 2 kullanıyordum.Onda da katalitik konvertör arızası vardı.Ama onda titreme olmamıştı. Konverter dağılıp çıkışı tıkadığından gaza ne kadar basarsam basayım araç 80km/h i geçmiyordu.Konvertörü söktürünce araç rahatlamıştı.
|
|
3saniye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence hic fazla beklemeden servise gidin ve garanti kapsaminda baktirin. Sonuclardan bizleri de haber etmeyi unutmayin.
|
|
golge_oyunu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
Arkadaşım şunu için sordum benim iki kez başıma geldi yakıtı dipine kadar kullandım bitmeye yakın titreyerek gitmeye başlıyor katalizör hatası veriyor arıza lambası yanıyor . benzin alıyorum anında düzeliyor.. hatta bugün yine oldu .. aldıgın yakıttan da kaynaklanıyor olabilir ..
|
|
golge_oyunu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
köyü yakıt bunun nedeni olabilir ( solvent )
|
|
3saniye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yakıttan da kaynaklanmıştır diyicem ama, bu titreme sorununu ilk çalıştırma esnasında da yapıyordu daha önceden.
|
|
3saniye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar aracı servise götürdüm.Cihaza bağladılar. 2 ve 4 nolu silindirlerde hata okudu.Usta, ateşleme bobini arızalanmaya başlamış ama şimdilik idare eder dedi. Hata kodlarını sildi ve araçta şu anda titreme olmuyor. Tuhaf ama arıza ışığının yanması bile aracı etkiliyormuş demek ki.
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Geçmiş olsun .
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
3saniye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |