![]() |
|
MOTOR ÜFLEMESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi abimin dediği gibi teşhis koyabilmekte önemli.Acaba doğru teşhismi koydu usta?
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
üstadım motor ustası ne kadar iyi olursa olsun modern motorlarda artık yağ çubuğu açılıp gaz vermeyle sağlıklı bilgi edinilmiyor. ben şahsen güvenmezdim, güvenmedim.
en güzeli yetkili servise gidip biraz para ve zamana kıyıp çok nokta expertizi yaptırmak.
diye biliyorum ben
![]() |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Baskı balatayla bir ilgisi yoktur.Motor aşınmıştır ve ömrünün sonuna gelmek üzeredir.Eğer aracı alırsanız sekman attırsanız bile bir süre sonra komple revizyona girmek zorunda kalırsınız.Uzak durun.
|
|
![]() |
|
emrust ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: GEBZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
peki baskı balatayla bı alakası varmıydır?
|
|
![]() |
|
sekman işi sakat geçici bir çözümdür ağız tadıyla binemezsiniz.Tavsiye etmem.
|
|
![]() |
|
emrust ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: GEBZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
S.a arkadaşlar 2000 model 306 xr platıum alacaz ama soyle bı sorun var motor hakkında fazla bılgımız yok motorcuya göturduk arabada baskı balata bıtık dedı üfleme var dedı ama baskı balata degışır bırde segman atılırsa araba düzelir dedi siz neler düşünüyosunuz şimdiden tşk.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |