|
Yeni Jantlarım yorumlarınız..? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 19:50 |
|
Arkadaşlar,baskülümü alıp jant satıcısına gittim yaklaşık 35 adet farklı jantı tarttıktan sonra tanesinin apırlığı 6.1 kg olan lenso GTR yi hafifliği nedeni ile aldım aracın performansına artı yönde çok etkisi oldu ama 17 RC jantlarımdan sonra şekil olarak pek içime sinmedi sizce nasıl duruyor yorumlarınıza göre yeni bir jant arayacağım :)
Bu jantın bazı kısımlarını boyasam daha iyi görünebilirmi fikirleriniz nelerdir? yada ön tarafta fena değil arkada çirkin gibi geliyor torsiyonu bir diş daha düşürmek görüntüyü güzelleştirir mi ? jantları alalı 2 gün oldu bu arada :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen umutrizaergen - 01 Aralık 2011 Saat 19:52 |
||
repropark
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
|
bence gayet güzel olmuş, daha önceki halini bilmiyorum.
|
||
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
Gayet güzel , büyük janta arabayı yoruyor böyle daha iyi
|
||
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
Yorumlarınız için teşekkürler.
|
||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
balataların üstüne gecen kapaklardan koya bilirsin kırmızı üstüne beyaz yazılı olanlardan hoş oluyur , jantın kenarlarına kırmızı fosfor gibi oluyor bazı jantlardan oldan çekebilirsin , araba saten yerde daha ne düşürecen kimse binmiyecekmi buna
Düzenleyen Üçyüzaltı - 01 Aralık 2011 Saat 22:47 |
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
Fren kaliperlerinin sarısı var aracın üzerinde ama fotoda çıkmamış :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zevk meselesi önce tabiii ama bana göre rc jant daha hoş duruyoor sanki...
|
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
bana görede rc jant daha hoş duruyor fakat tane başına 4.4 kg daha ağır rc ler :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yapacak birşey yok kardeşim. ama jantların hoş gerçekten içinde şüphe kalmasın gayet güzel...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1.4 değil mi aracın xs modelinin
|
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
2.0 araç GTİ :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah kardeşim :( 1.4 - 1.6' sı arasında gidip geliyorum almakta karar veremiyorum. jantı hesaba kattığın için sormuştum. bana 1.6 görünür anlaşılan sen 2.0 de jantı düşündüğüne göre... teşekkür ederim güzel araç allah kaza bela yaşatmasın.
|
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
araç günlük kullandığım bir araç değil üstadım üst sınıf japonlara kafa tutacak bir araç hazırlamaya çalışıyorum atmosferik olarak motorla baya bi uğraştık araçta stepne-koltuklar-müzik tesisatı ne varsa söktüm attım, hafif jant aramamın nedenine ağırlık için bu kadar fedakarlık yapmışken attığımız ağırlığı jantlar güzel dursun diye geri almayalım dedik :) Düzenleyen umutrizaergen - 02 Aralık 2011 Saat 01:01 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tebrikler hocam dualarım sizinle... yeniyim kusura bakmayın tanımaya çalışıyorum sizleri biraz yabancıyım şimdilik. bol şans kardeşim. kolay gelsin size. umarım isteğinizi elde edersiniz. şimdiden kutlarım tekrardan.
|
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
Rica ederim ne kusuru çoğumuz birbirimizi yeni tanıyoruz, umarım yakında yüzyüze tanışırız :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tanışmak kolay gönüller bir olduktan sonra. öncelik beni 206xs sahibi yapmak. çok olmasa az buçuk ilgileniyorum arabalarla. pişman olmayacağım bir araç bulmalıyım almak için bu modelde piyasada bakıyorum da internette pek fazla seçenek yok 1.4 lerinde. haşat arabalar hep. seninle forumlaşınca 1.6 alacağım gibi görünüyor şimdi. istanbul ve civarında yardımlarınızla inşallah sahibi olacağım temizine...
|
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eskilerine göre çok çok daha güzel olmuş..güzel günlerde kullanın..
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
Size önerebileceğim mermi gibi bir 206 var %100 orjinal olan tek 206 gti ama 2.0 :) |
||
MagicPerformance
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
|
Teşekkürler kardeşim rahatlattınız beni :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim fakat 1.6 alabilirim eşimle birlikte kullanacağımdan ötürü. malum türkiye şartları yakıt durumunu düşünmek zorundayım.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |