Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yeni Jantlarım yorumlarınız..?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Jant Lastik Seçimi
Forum Tanımlaması: modifiyeli peugeotlar icin jant lastik şikayet ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20323
Tarih: 16 Haziran 2025 Saat 12:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yeni Jantlarım yorumlarınız..?
Mesajı Yazan: MagicPerformance
Konu: Yeni Jantlarım yorumlarınız..?
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 19:50
Arkadaşlar,baskülümü alıp jant satıcısına gittim yaklaşık 35 adet farklı jantı tarttıktan sonra tanesinin apırlığı 6.1 kg olan lenso GTR yi hafifliği nedeni ile aldım aracın performansına artı yönde çok etkisi oldu ama 17 RC jantlarımdan sonra şekil olarak pek içime sinmedi sizce nasıl duruyor yorumlarınıza göre yeni bir jant arayacağım :)

Bu jantın bazı kısımlarını boyasam daha iyi görünebilirmi fikirleriniz nelerdir? yada ön tarafta fena değil arkada çirkin gibi geliyor torsiyonu bir diş daha düşürmek görüntüyü güzelleştirir mi ?

jantları alalı 2 gün oldu bu arada :)
http://imageshack.us/photo/my-images/15/dsc00341ug.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/97/dsc00343jf.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Cevaplar:
Mesajı Yazan: repropark
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 20:05
bence gayet güzel olmuş, daha önceki halini bilmiyorum.

-------------
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 22:25
Gayet güzel , büyük janta arabayı yoruyor böyle daha iyi 

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 22:28
Yorumlarınız için teşekkürler.

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 22:32
  balataların üstüne gecen kapaklardan koya bilirsin kırmızı üstüne beyaz yazılı olanlardan hoş oluyur , jantın kenarlarına kırmızı fosfor gibi oluyor bazı  jantlardan oldan çekebilirsin , araba saten yerde daha ne düşürecen kimse binmiyecekmi buna LOL

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 22:46
Orjinalini yazan: Üçyüzaltı Üçyüzaltı Yazdı:

balataların üstüne gecen kapaklardan koya bilirsin kırmızı üstüne beyaz yazılı olanlardan hoş oluyur , jantın kenarlarına kırmızı fosfor gibi oluyor bazı  jantlardan oldan çekebilirsin

Fren kaliperlerinin sarısı var aracın üzerinde ama fotoda çıkmamış :)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:17
zevk meselesi önce tabiii ama bana göre rc jant daha hoş duruyoor sanki...

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:31
Orjinalini yazan: cigdemilker cigdemilker Yazdı:

zevk meselesi önce tabiii ama bana göre rc jant daha hoş duruyoor sanki...

bana görede rc jant daha hoş duruyor fakat tane başına 4.4 kg daha ağır rc ler :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:41
yapacak birşey yok kardeşim. ama jantların hoş gerçekten içinde şüphe kalmasın gayet güzel... 

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:42
1.4 değil mi aracın xs modelinin 

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:47
2.0 araç GTİ :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:57
maşallah kardeşim :(  1.4 - 1.6' sı arasında gidip geliyorum almakta karar veremiyorum. jantı hesaba kattığın için sormuştum. bana 1.6 görünür anlaşılan sen 2.0 de jantı düşündüğüne göre... teşekkür ederim güzel araç allah kaza bela yaşatmasın.

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:00

maşallah kardeşim :(  1.4 - 1.6' sı arasında gidip geliyorum almakta karar veremiyorum. jantı hesaba kattığın için sormuştum. bana 1.6 görünür anlaşılan sen 2.0 de jantı düşündüğüne göre... teşekkür ederim güzel araç allah kaza bela yaşatmasın.

araç günlük kullandığım bir araç değil üstadım üst sınıf japonlara kafa tutacak bir araç hazırlamaya çalışıyorum atmosferik olarak motorla baya bi uğraştık araçta stepne-koltuklar-müzik tesisatı ne varsa söktüm attım, hafif jant aramamın nedenine ağırlık için bu kadar fedakarlık yapmışken attığımız ağırlığı jantlar güzel dursun diye geri almayalım dedik :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:06
tebrikler hocam dualarım sizinle... yeniyim kusura bakmayın tanımaya çalışıyorum sizleri biraz yabancıyım şimdilik. bol şans kardeşim. kolay gelsin size. umarım isteğinizi elde edersiniz. şimdiden kutlarım tekrardan. 

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:07
Rica ederim ne kusuru çoğumuz birbirimizi yeni tanıyoruz, umarım yakında yüzyüze tanışırız :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:15
tanışmak kolay gönüller bir olduktan sonra. öncelik beni 206xs sahibi yapmak. çok olmasa az buçuk ilgileniyorum arabalarla. pişman olmayacağım bir araç bulmalıyım almak için bu modelde piyasada bakıyorum da internette pek fazla seçenek yok 1.4 lerinde. haşat arabalar hep. seninle forumlaşınca 1.6 alacağım gibi görünüyor şimdi. istanbul ve civarında yardımlarınızla inşallah sahibi olacağım temizine...

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:18
eskilerine göre çok çok daha güzel olmuş..güzel günlerde kullanın..

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:22

tanışmak kolay gönüller bir olduktan sonra. öncelik beni 206xs sahibi yapmak. çok olmasa az buçuk ilgileniyorum arabalarla. pişman olmayacağım bir araç bulmalıyım almak için bu modelde piyasada bakıyorum da internette pek fazla seçenek yok 1.4 lerinde. haşat arabalar hep. seninle forumlaşınca 1.6 alacağım gibi görünüyor şimdi. istanbul ve civarında yardımlarınızla inşallah sahibi olacağım temizine...

Size önerebileceğim mermi gibi bir 206 var %100 orjinal olan tek 206 gti ama 2.0 :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:23
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

eskilerine göre çok çok daha güzel olmuş..güzel günlerde kullanın..

Teşekkürler kardeşim rahatlattınız beni :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:52
Orjinalini yazan: umutrizaergen umutrizaergen Yazdı:

Size önerebileceğim mermi gibi bir 206 var %100 orjinal olan tek 206 gti ama 2.0 :)

teşekkür ederim fakat 1.6 alabilirim eşimle birlikte kullanacağımdan ötürü. malum türkiye şartları yakıt durumunu düşünmek zorundayım. 

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 20:27

Orjinalini yazan: umutrizaergen umutrizaergen Yazdı:

teşekkür ederim fakat 1.6 alabilirim eşimle birlikte kullanacağımdan ötürü. malum türkiye şartları yakıt durumunu düşünmek zorundayım. 

Tamam 1.6 arayalım o zaman :)

Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 20:37
hayırlı olsun güle güle sıkıntısız bir şekilde kullanmanız dileğiyle.

-------------
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)

Mesajı Yazan: ßarış
Mesaj Tarihi: 03 Aralık 2011 Saat 16:22
gayet güzel olmuş tabi ben büyük jant severim orası ayrı :)

-------------
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli

Mesaj Tarihi: 03 Aralık 2011 Saat 18:34
hakkaten bugün baktımda o kadarda kötü değilmiş:) yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net