![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 8> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bidaki sefere filtreyi yıkmazsın herhalde
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıkamak bir yana , su girmesin die dikkat edecem araba neymiş yav eski halide böyle gitmiyordu yani yıkamadan önce demek oda gidimiş , Maşallah kükrüyor rolantide düzeldi çalışmasıda gaz yemeside ohbeaa
![]() |
|
![]() |
|
anladığım kadarıyla gaz kelebeğinin filtryle bağlandığı noktayı diyosun bende temizlediğimde kelebeğin olduğu yer hafif yağlı oluyordu...
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
yok motor kapağından bir boru çıkıyor filitrenin içinde olduğu kazana bağlanıyor , benim öğrendiğim yanlış deilse yağın fazlasını burdan atıyormuş .
|
|
![]() |
|
bende oradan bassediyorum...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Şahin Peugeot un sitesinden parça temin ettim parçalar gelince aracı bakıma sokup bir iki küçük işi var onları yaptıracağım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
hım tmm sorun normal yani
|
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
4 tane Michelin kışlık lastiklerimi taktırdım ve balans ayarlarını yaptırdım bugün.Kışa hazır sayılırım :)
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
2 gündür uğraşıyoruz elektirik tesisatı komple elden geçiyor kapı içlerine ışık takılıyor karbon kaplama çekiyorum sürücü ve yolcu kapısındaki kolçakarda cam açma modülünün olduğu yer sökülüp boyanacak ön kapıların şerit üstüne krom stickerlar yapıştırıldı ön tamponu tutan siyah bir çerçeve var panjurun üstünde karbon çekecem elektirik kutusunun üst kapağı karbon çekecem dahada bi ton iş çıkacak karbon vites körüğü aldım takılacak
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Silecek suyu ekledim. :) sonuçta bi emeğim geçti :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
bugün,2 sınavım vardı,okula erken gidip çalışmak için arkadaşım aradı kendi arabasıyla geldi beni evden aldı..benimde hiç aklıma gelmedi kendi arabamı almak...benim okuldaki işlerim uzayınca arkadaşa sen git dedim...
ey Allahım çıktımki okuldan akşam 5 gökdelindi yağmur nasıl yağıyo ( bugün 11'de başladı halaaa yağıyor mübarek) mesai çıkışı servis otobüsleri okulun içini kitlemiş..trafik durmuş dolmuş işlemiyo.dedim otobüse bineyim yağmurda durakta bekledim itiş kakış bindim,kartımın süresi dolmuş....lanet okudum indim bekle bekle dolmuş gelmez..ki dolmuşla 2 vasıta değiştirerek eve gidicem.. velhasıl bugün pejomu almadığıma it gibi pişman oldum..ilk kez okula arabamsız gittim dibime kadar ıslandım..ders olsun demekki arabanın değerini bilmek gerekiyomuş.... |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Sabah kontağı çevirdim :-))) 200 km yol yaptım. Islak ve yağmurlu yolda 5.20 d ile kapıştım :-)))
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sabah okula sınava gittim giderken lpgde yine stop etti lpg ayarını yapana sövdüm
![]() |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
bugün kesilen park lambalarımı yenisiyle değiştirdim.bagaj lambamı şerit led yaptım orjinal durdu ,iç tavan lambası olmıcak heralde ona led ampul gerekli sökerken kırdım ayaklarını bide ne lanet şey çıkmak bilmiyo.şimdi evd eyapıştırıp geri takıcam,o arada arkadaşın cliosuna şerit ledden bagaj lambası da yaptık oda güzel durdu
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
test ederken radyatör hortumunu patlattım :S
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
hayırsız! 80 tl mi yedi.benzin pompasını yakmışım
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
2 tane 6x9 pioneer hoparlör aldım ama bağlayamadım daha
![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bugün 206 mla boşanıyoruz öğlene kadar satışını vericem . İnşallah corsa 1.7 dizel alıcam akşam üzerini malum yakıtlara dayanacak güç kalmadı
|
|
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
İçine binip işe geldim. :))))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Yağ , yağ filtresi , karter tapası , contası , orjinal silecekler , bir kaç ıvır zıvır daha :) 201 TL / 10 Taksit ehuheah :)))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |