![]() |
|
Yardım lütfen??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 11:32 |
|||
Arkadaşlar resimde işaretli olan bu parçanın ismi tam olarak nedir? Motor sesi yalıtımı için kullanılan bu mudur acaba, bu parçayı nereden temin edebilirim?
![]() |
||||
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arkadaşım o parça fan paneli olarak geçiyor herhalde ama tam emin değilim.
|
||||
![]() |
||||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|||
motor yalıtımı oldugunu zannetmem koruma amaclıdır altında radyator fanları felan var site sponsorlarıyla ıletısıme gecıp ozel msj olarak atarsan resmı yardımcı olucaklardır sana
|
||||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||||
![]() |
||||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
|||
Arkadaşlar ben okların birleştiği yerden değil yukarı kısmından bahsediyorum. Fotoğrafı bir daha düzenleyip öyle koyayım. Dikdörtgen içindeki kısım nedir?
![]() Düzenleyen nteker - 13 Kasım 2011 Saat 12:43 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ordaki plastik parça değilmi kasttettiğin?
|
||||
![]() |
||||
|||
Hayır keçe gibi olan
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Yıpranma çoksa çıkarmanı tavsiye ederim ya da segmanlarla yerine sabitle yerinden çıkmışsa.Keçe malzeme Allah korusun sıcak motora temas edebilir.Ses izolasyonu yapan yerlerden fiyat alabilirsin muadil ürünler vardır.Ytekili serviste kaput yalıtım ve bu dahil 400 tl gibi bir fiyatı vardı zamanında..
|
||||
![]() |
||||
|||
Valla çok para ya bu malzemenin aynısını murat beyde filan bulamaz mıyız? Bu ses izolasyonu için değil mi?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ses ve ısı izolasyonu için.Toz,toprak girmesin diye ayrıca.
|
||||
![]() |
||||
|||
Çok teşekkür ederim.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
efe ye sor bi isterseb kesin onda vardır...
|
||||
![]() |
||||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ses yalıtımı için ben serviste yaptırmıştım 150 tl |
||||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||||
![]() |
||||
|||
o gösterdiğin şey arabanın içine motor sesi gelmesin diye konulan karton ve pamuksu elyaf karışımı yalıtım malzemesi ve tahminimce sponsorlarda vardır
|
||||
![]() |
||||
|||
evet benimkinde sıkıntı vardı ben bi oto döşemecisine gittim sabitledi oraya vidalarla falan böle idare et dedi gönderdi beni:)
|
||||
![]() |
||||
|||
vidaladı derken ? yoksa her yerine sac vidasımı sıktırdın
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
walla aynen öle abi ben ne biliyim öle işte :) öle vidalattım hiç bir yerden sarkmıyor. şimdi borcum var borcum bitsin zaten şöle bi 2000 3000 harcama niyetim var araba için eksik gedik nesi varsa şimdi hep böle idareten iş yaptırıyorum. arkadaşlar kılıf hediye etti bende utandığımdan gittim kolçak yaptırdım kılıfı takan yerde arkadaşlar dalga geçmeye başladı arabayı aldın sen böle değildin arabaya hiç bişey yaptırmıyon diye:) |
||||
![]() |
||||
|||
valla bende aynıyım ama ben memurum yaw para yokki arabaya belli başlı harcama yapıyorum gerekenlerin dışına çıkamıyorum
![]() |
||||
![]() |
||||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|||
o gosterdıgın pandızotlar cok pahalı yıprandıysa gıt bı koltuk yapanlara felan ustunu kaplat eskıyenlerın pırıl pırıl olur ayrıca o akunun oldugu yerı komple sokmek gerekıyo ordakı pandızotu degıstırmek ıcın :D bende degıstırcektım adam soyleyınce dedım kalsın klıma boruları gaz kelebegı felan var ugrasamam bı sorun cıkar felan dedım
|
||||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
walla abicim benimde durum aynı bende memurum bide geçen yaz düğün yaptım onun borcu var şuan hep hazırdan yiyorum zaten :) bide ekstra bişey çıktığı zaman durum daha vahim oluyo martta ilk taksitlerim ardından haziranda ikinci taksitlerim bitecek ondan sonra 3 diyene al sana 5 lira diyecem adam gibi yap şunu:) berk kardeşim aynen dediğin gibi o döşemecide aynen öle söledi bu çok uğraştırır biz bunu vidalayalım dedi iyi dedim sen biliyorsun yap o zaman:) |
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ederim arkadaşlar sponsorlara sorayım, benimki çok kötü durumda tamamen gitmiş sayılır.
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |