Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yardım lütfen???

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19928
Tarih: 06 Temmuz 2025 Saat 07:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yardım lütfen???
Mesajı Yazan: nteker
Konu: Yardım lütfen???
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 11:32
Arkadaşlar resimde işaretli olan bu parçanın ismi tam olarak nedir? Motor sesi yalıtımı için kullanılan bu mudur acaba, bu parçayı nereden temin edebilirim?

-------------
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 11:51
arkadaşım o parça fan paneli olarak geçiyor herhalde ama tam emin değilim.

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 11:57
motor yalıtımı oldugunu zannetmem koruma amaclıdır altında radyator fanları felan  var site sponsorlarıyla ıletısıme gecıp ozel msj olarak atarsan resmı yardımcı olucaklardır sana 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:38
Arkadaşlar ben okların birleştiği yerden değil yukarı kısmından bahsediyorum. Fotoğrafı bir daha düzenleyip öyle koyayım. Dikdörtgen içindeki kısım nedir?

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:40
ordaki plastik parça değilmi kasttettiğin?

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:45
Hayır keçe gibi olan 

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:48
Yıpranma çoksa çıkarmanı tavsiye ederim ya da segmanlarla yerine sabitle yerinden çıkmışsa.Keçe malzeme Allah korusun sıcak motora temas edebilir.Ses izolasyonu yapan yerlerden fiyat alabilirsin muadil ürünler vardır.Ytekili serviste kaput yalıtım ve bu dahil 400 tl gibi bir fiyatı vardı zamanında..

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:53
Valla çok para ya bu malzemenin aynısını murat beyde filan bulamaz mıyız? Bu ses izolasyonu için değil mi?

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:55
Ses ve ısı izolasyonu için.Toz,toprak girmesin diye ayrıca.

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 12:59
Çok teşekkür ederim.

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 13:09
efe ye sor bi isterseb kesin onda vardır...

Mesajı Yazan: efsanemurat
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 14:12

ses yalıtımı için ben serviste yaptırmıştım 150 tl

-------------
2004 model 307 hdi xr 120000 km de

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 14:17
o gösterdiğin şey arabanın içine motor sesi gelmesin diye konulan karton ve pamuksu elyaf karışımı yalıtım malzemesi ve tahminimce sponsorlarda vardır
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça
0216 631 10 80
0216 631 18 12
0533 301 88 06

http://www.peugeotmarket.com/" rel="nofollow - www.peugeotmarket.com
ECU TUNED
Chip Uygulamaları
Dizel & Benzin
0538 318 35 84
0216 565 97 08

http://www.ecutuned.com/" rel="nofollow - www.ecutuned.com
OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma Yedek Parça
0212 486 33 66

http://www.peugeotcikmacisi.com/" rel="nofollow - www.peugeotcikmacisi.com
http://www.cikma-parcaci.com/" rel="nofollow - www.cikma-parcaci.com

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 14:21
evet benimkinde sıkıntı vardı ben bi oto döşemecisine gittim sabitledi oraya vidalarla falan böle idare et dedi gönderdi beni:)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 15:26
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

evet benimkinde sıkıntı vardı ben bi oto döşemecisine gittim sabitledi oraya vidalarla falan böle idare et dedi gönderdi beni:)
vidaladı derken ? yoksa her yerine sac vidasımı sıktırdın SırıtmaStar

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 15:36
Orjinalini yazan: 06ilhan06 06ilhan06 Yazdı:

walla aynen öle abi ben ne biliyim öle işte :) öle vidalattım hiç bir yerden sarkmıyor. şimdi borcum var borcum bitsin zaten şöle bi 2000 3000 harcama niyetim var araba için eksik gedik nesi varsa şimdi hep böle idareten iş yaptırıyorum.
arkadaşlar kılıf hediye etti bende utandığımdan gittim kolçak yaptırdım kılıfı takan yerde arkadaşlar dalga geçmeye başladı arabayı aldın sen böle değildin arabaya hiç bişey yaptırmıyon diye:)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 15:52

walla aynen öle abi ben ne biliyim öle işte :) öle vidalattım hiç bir yerden sarkmıyor. şimdi borcum var borcum bitsin zaten şöle bi 2000 3000 harcama niyetim var araba için eksik gedik nesi varsa şimdi hep böle idareten iş yaptırıyorum.
arkadaşlar kılıf hediye etti bende utandığımdan gittim kolçak yaptırdım kılıfı takan yerde arkadaşlar dalga geçmeye başladı arabayı aldın sen böle değildin arabaya hiç bişey yaptırmıyon diye:)

valla bende aynıyım ama ben memurum yaw para yokki arabaya belli başlı harcama yapıyorum gerekenlerin dışına çıkamıyorumSırıtma

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 16:27
o gosterdıgın pandızotlar cok pahalı yıprandıysa gıt bı koltuk yapanlara felan ustunu kaplat eskıyenlerın pırıl pırıl olur ayrıca o akunun oldugu yerı komple sokmek gerekıyo ordakı pandızotu degıstırmek ıcın :D  bende degıstırcektım adam soyleyınce dedım kalsın klıma boruları gaz kelebegı felan var ugrasamam bı sorun cıkar felan dedım 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 17:34

valla bende aynıyım ama ben memurum yaw para yokki arabaya belli başlı harcama yapıyorum gerekenlerin dışına çıkamıyorumSırıtma

walla abicim benimde durum aynı bende memurum bide geçen yaz düğün yaptım onun borcu var şuan hep hazırdan yiyorum zaten :) bide ekstra bişey çıktığı zaman durum daha vahim oluyo martta ilk taksitlerim ardından haziranda ikinci taksitlerim bitecek ondan sonra 3 diyene al sana 5 lira diyecem adam gibi yap şunu:) 
berk kardeşim aynen dediğin gibi o döşemecide aynen öle söledi bu çok uğraştırır biz bunu vidalayalım dedi iyi dedim sen biliyorsun yap o zaman:)

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 06:27
Teşekkür ederim arkadaşlar sponsorlara sorayım, benimki çok kötü durumda tamamen gitmiş sayılır.

-------------

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 08:22
Orjinalini yazan: nteker nteker Yazdı:

Teşekkür ederim arkadaşlar sponsorlara sorayım, benimki çok kötü durumda tamamen gitmiş sayılır.

benimki okadar kötü değil ama gidici gözüküyor araştırınca bizimle paylaşırmısın.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 09:13
Tabi ki metin bey.

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:14
Arkadaşlar servis o parça için 224 TL istedi. Çok pahalı geldi döşemeciye gittim 80 TL'ye hallederiz dedi, motoru indrimeden yaparım dedi üstelik, üst tarafı sökecez onadan sonra yapacam dedi. Şu anda arabanın içinde motor sesi, rüzgar sesi, yol sesi aşırı derecede kafam şişiyor. Fikri olan lütfen yardım etsin.

-------------

Mesajı Yazan: hsnsnr
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:17
çok kötü değilse orjinalini bozma sonradan yapılınca sökülüp takılan yerlerden uyuz sesler gelir..

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:19
bu arada onun ismi göğüs keçesidir her türlü izolasyon için kullanılır ses toz toprak v.s. illa alacaksan servisten değil dışarıda orjinal parça satan birinden al döşemeci montaj yapsın döşemeciden uyduruk parça kullanırsan aynı şikayet artarak devam eder.

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:28
Aydın'da olduğumuzdan burada bulmak imkansız(yetkili servis haricinde), Murat bey ve efeye sordum yok dediler 224TL'de açıkçası fazla geldi bana. Tabiki durumu çok kötü iyice salmış durumda. Dediğim gibi aracın içinde acayip ses var.

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:36
ben olsam metal maşayla yerine oturtarak orjinalini alana kadar beklerim .. zaten resimdeki hdi model yani seninki (1.6 benzinli) ondan daha rahat çalışabilecek alana sahip .. daha olmadı o plastik sekmanların altına daha geniş bir pul koyarak orjinal gibi sıkıştırabilirsin.. 

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:38
bu arada çok sarkmış yerlere ufak nokta kadar dayson sıkarak  yapışmasını sağlayabilirsin orjinal rsimleri olsa daha rahat yardımcı olurdum ..

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:40
Orjinal resmini yarın yükleyeceğim, o zaman yardımcı olursanız sevinirim.

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 13:00
İşte durum bu arkadaşlar;

-------------

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 18:35
Bir an sanki benim aracimin fotografini koydunuz sandim LOL
Benimki de aynen boyle.

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 18:51
Bütün 307 lerde aynı sorun demek ki yeğen de 307 var aynısı olmuş. Ben

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2011 Saat 09:11
Peki bunu düzelttirdiğimizde, içeri giren sesler azalacak mı?

Araç içindeki sesler için nerelere bakmamız gerekiyor ayrıca;

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net