|
206 Xt Hareret sürekli 90ın Üzerinde ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar bende 87 derecelik alman malı termostat taktırdım arabaya ( kendi termostatını bulamadım ) şimdi harerek 90-100 arası dolaşıyor
eskiden ise termostat açık kalmış hiç çıkmazdı bu sıcaklıklara bi zararı olurmu peugeot un kendi termostatı kaçta açıyor biliyormusunuz ? Araç 98 model griffe Düzenleyen Üçyüzaltı - 06 Kasım 2011 Saat 15:57 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 306 kullanıcısıyım bizmde 98 de açıyor diye biliyorum...
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
98 mi termostata 98 çok deilmi ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankarada rakım farkı yüzünden sular 97 derecede kaynıyo yani su kaynadıktan sonra termostat açılıcak desene
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
zuhahaha su kaynadıktan sonra açılan termostadı neyleyim 97 termostat acan fanı ne zaman açar acaba
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yahu uğraşmayın arkadaşlar 60lık termostat taktırın rahat rahat binin
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |