![]() |
|
Bayram Çilesi Trafik. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 20:21 |
Bugün ailem ile birlikte bayram alışverşine çıktık,evden çarşıya kadar yol tıkalı kamyon,otobüs,tır,otomobiller yağan yağmur görüş mesafesinin azalması her kavsakta tır ve otomobilllerin kazalarını gördüm.Bayramda Yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim,emniyet kemerini takmanızı,hız ve trafik kurallarına uymanızı rica ediyorum.Trafik hayattır bir önlem bir HAYAT kurtarır.
Düzenleyen mehmet eren - 04 Kasım 2011 Saat 20:22 |
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese iyi yolculuklar
![]() |
|
![]() |
|
hepinizin bayramı mübarek olsun ve birde söz eklemek istiyorum.
"her ne kadar iyi bir şoför olsanızda unutmayınızki karşınızdan gelenin ne kadar iyi bir şoför olduğunu bilmiyorsunuz.bu nedenle her gelene acemi olarak bakarsanız dikkatinizi kesmezseniz daha güvenli bir yolculuk geçirirsiniz" herkese bayramda kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
arkadaşlar şu anda işten gelirken gördüm tem otoyolu ist-ankara istikamite çok kalabalık bu istikamette yol gidecek olan tüm dostlara duyurulur hayırlı yolculuklar
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul - Ankara otoban kullanan arkadaşlar, Düzce otoban full kilitlenmiş durumda kaza var eski yolu (d-100) kullanmanızı tavsiye ederim...
Hayırlı yolculuklar...
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bugün Çorumda bir trafik vardı akıllara zarar büyük şehirdekileri bugün daha iyi anladım , gıdım gıdım gitmekten ayam ağrıdı . Bu bayram ne yazıkki yine çok kaza olur.
![]() |
|
![]() |
|
beyler şimdi haberleri izliyorum.kaza haberleri ve otobüs uçak seferleri için bilet kuyrukları gündemin ilk iki maddesi 3. madde her zamanki gibi kurbanlık.her seneki gibi millet kurban pazarında.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bugün sahibinin elinden kurtulan bir tosun sanayiye girmiş , adamlar arkada tosun önde kovalıyorlardı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Ben de bügün Ankaradan Sakarya Akyazı daki kaplıcalara geldim İstanbul dan ankara yönünde müthiş trafik vardı(bolu tüneli girişinde 3-4km kuyruk,gerede de 5km rahat vardı) 3 4 tane ufak çaplı kazalar gördüm ve çok fazla arızalanan araç vardı(bakımsız araçlarla yola çıkmayın) yoğun trafiken hareret yapanlarda vardı bizim taraf çok açıktı çok şükür çok rahat geldik inş.dönüşde öyle olur herkese iyi bayramlar
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ben az önce babamın palio ile domuza çarptığını ve arabanın sürücü kapısının açılmadığını öğrendim.yani kaza geliyorum demez.sağlık olsun cana gelmesinde.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |