Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bayram Çilesi Trafik.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19700
Tarih: 30 Temmuz 2025 Saat 03:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bayram Çilesi Trafik.
Mesajı Yazan: mehmet eren
Konu: Bayram Çilesi Trafik.
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2011 Saat 20:21
Bugün ailem ile birlikte bayram alışverşine çıktık,evden çarşıya kadar yol tıkalı kamyon,otobüs,tır,otomobiller yağan yağmur görüş mesafesinin azalması her kavsakta tır ve otomobilllerin kazalarını gördüm.Bayramda Yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim,emniyet kemerini takmanızı,hız ve trafik kurallarına uymanızı rica ediyorum.Trafik hayattır bir önlem bir HAYAT kurtarır.

-------------
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2011 Saat 20:43
Herkese iyi yolculuklar Approve

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2011 Saat 22:31
hepinizin bayramı mübarek olsun ve birde söz eklemek istiyorum.

"her ne kadar iyi bir şoför olsanızda unutmayınızki karşınızdan gelenin ne kadar iyi bir şoför olduğunu bilmiyorsunuz.bu nedenle her gelene acemi olarak bakarsanız dikkatinizi kesmezseniz daha güvenli bir yolculuk geçirirsiniz"

herkese bayramda kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2011 Saat 22:43
arkadaşlar şu anda işten gelirken gördüm tem otoyolu ist-ankara istikamite çok kalabalık bu istikamette yol gidecek olan tüm dostlara duyurulur hayırlı yolculuklar

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 14:31
İstanbul - Ankara otoban kullanan arkadaşlar, Düzce otoban full kilitlenmiş durumda kaza var eski yolu (d-100) kullanmanızı tavsiye ederim...

Hayırlı yolculuklar...

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 17:40
Bugün Çorumda bir trafik vardı akıllara zarar büyük şehirdekileri bugün daha iyi anladım , gıdım gıdım gitmekten ayam ağrıdı . Bu bayram ne yazıkki yine çok kaza olur.AğlamaHerkese hayırlı kazasız belasız bayramlar.

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 18:02
Orjinalini yazan: Üçyüzaltı Üçyüzaltı Yazdı:

Bugün Çorumda bir trafik vardı akıllara zarar büyük şehirdekileri bugün daha iyi anladım , gıdım gıdım gitmekten ayam ağrıdı . Bu bayram ne yazıkki yine çok kaza olur.AğlamaHerkese hayırlı kazasız belasız bayramlar.
beyler şimdi haberleri izliyorum.kaza haberleri ve otobüs uçak seferleri için bilet kuyrukları gündemin ilk iki maddesi 3. madde her zamanki gibi kurbanlık.her seneki gibi millet kurban pazarında.

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 18:13
Bugün sahibinin elinden kurtulan bir tosun sanayiye girmiş , adamlar arkada tosun önde kovalıyorlardı Gülme Trafikte önünüze inek dana koç falan fırlarsa şaşırmamak lazım Sırıtma

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 18:19
Ben de bügün Ankaradan Sakarya Akyazı daki kaplıcalara   geldim   İstanbul dan ankara yönünde müthiş trafik vardı(bolu tüneli girişinde 3-4km kuyruk,gerede de 5km rahat vardı)  3 4 tane ufak çaplı kazalar gördüm ve çok fazla arızalanan araç vardı(bakımsız araçlarla yola çıkmayın) yoğun trafiken hareret yapanlarda vardı bizim taraf çok açıktı çok şükür çok rahat geldik inş.dönüşde öyle olur herkese iyi bayramlar 

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2011 Saat 18:39
ben az önce babamın palio ile domuza çarptığını ve arabanın sürücü kapısının açılmadığını öğrendim.yani kaza geliyorum demez.sağlık olsun cana gelmesinde.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net