|
ne yaptıysam araç halen sağa çekiyor ?? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar hazirandan beri yapılan işlemler ve halen saraç sağa çekiyor başına gelen arkadaşlardan yardım beklemekteyim
ön takım komple sıfır elden geçti 4 lastik sıfır takıldı amortsör takoz ve bilyesi değişti firen disk ve balata değişti rot balans ayarı sorunsuz yüksek hızlanmaya gerek kalmadan direksiyonu bırakınca sağa çekiyor araç
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
jantlarınız yamuk olabilir bence onlarada baktırın ilk aklıma gelen bu.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
jantlar yamuk değil kontrol ettirdiim iyi dediler zaten olsa yamukluk titremede yapar sanırım
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
*1 |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Herzaman direk titreme yapmıyo bazen belli bir hıza gelince yapıyor. Aklıma gelen birşeyi daha söyleyim madem jantlar düzgünmüş, direksiyonda boşluk olabilir mesela benim aracım direksiyon hafif sağa doğruydu fakat araç düz gidiyodu rot balansta direksiyona ellemeden tekerlerden düzeltiyorlar bu durumu belki o işlem yapılırken yanlış yapılmıştır direksiyon düz duruyodur ama tekerler hafif sağa doğrudur. her ihtimali dikkate almışsınız bide buna baktırın derim. geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum gerçekten.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
direksiyon kutusundanda olabilir ayrıca aracın kaporta durumu ne varmı çıkık vs biyerler.Mesela benim arabanın sağ çamurluk yerine tam oturmuyor açık duruyor biraz yüksek hızlarda sağa çektiriyo azda olsa
|
|
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
tek bakılmadık yer direksiyon kutusu mafsallar felan kaldı onuda açtır taktır derken bir 250 400 arası bişe olur o nedenle onu erteledim şimdilik artık yedi bitirdi beni canavar :) kaporta da bişe yok öle yamuk çıkık bir yer
|
|
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
arkadaşım ben yüksek hızda bir çukura girdim aynı dediğin titreme ve sağa çekme olayı oldu sağ teker düştü çukura, aks bilyası çıkmış yerinden oynamışmı neyse artık taktılar balans yaptılar sorun çözüldü. usta akslar bile yamulmuş olabilir dedi tornaya gönderdik yamukluk yokmuş bilyadanmış sadece.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
araçta titreme olayını ön fren disk ve balata değişince hallettim ben o soorunu çözdüm şükür.Diskler yeniydi ama yamulmuş sanrıım uzun yoldan felan gelince yada yolda aracı yıkatınca sıcak disklere su gelince yamuluyr .ama sağa çekme olayını akstanda şüphelendik onuda söktürdüm bişe çıkmadı gayet sağlam dediler.
|
|
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Tornacıya kesin gönderin aksları sağlamdır fakat yamulmuş olabilir. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bayramdan sonra onuda deneyeyim bakalım teşekkür ederim baya bilgi verdin yardım için sağol
|
|
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
rica ederim taş attımda kolummu yoruldu sende sağol
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bugün en son adama dedimki rot balans ustasına sen biraz sola çektir düz gitsin bizde kurtulalım adam gülme krizine girdi :) yeni araçlarda o olmuyormuş manuel ayar öle sağa sola kaydırma yapamam dedi halbuki mantıklı
|
|
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
bize mantıklı geliyoda vardır onunda bir püf noktası :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum şaselerine baktır bence. Ön düzen tutmayan araçlarda kaza yoksa bile kesin sert bir darbeye maruz kalma sonucunda yamulma oluyor. Gaza bastığın yahut bıraktığın zaman aracın çekme yönü değişiyorsa akstan olma ihtimali yüksek. Arka tekerleri kontrol ettirdim diyorsun. Amortisörleri,yayları kontrol ettirdin mi peki ? Benim şimdiye kadar çözümsüz dediğim hiç bir arızası olmadı peugeotların tamamen ustalık meselesi. Unutmadan Direksiyon tam düzken lastiklerin durumuna yahut lastikler tam düzken direksiyonun durumuna da bir baktır derim. (Rotçular aşağıdan ayarlıyor aşağısı tamam ama sen yukarıdan kullanıyorsun ama direksiyon uyumsuz ise lastiklerle düşük ve yüksek hızlarda çekme yapar. Düşük hızlarda çekme bariz ise bu konuyu özellikle atlamamanı öneririm.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Aracının dindar bir kişiliğe sahip herhalde hep sağa çekiyor . Şaka bir yana umarım sorunun düzelir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rot ayarın tamam
fren ayarın tamam ön takım tamam arka amartisörler ve yürüyen takımı tamam jantlarında yamukluk yok şasen düzgün akisler sağlam ve düzgün akis lalesi düzgün akis başlarında sorun yok diyorsan... ya dreksiyon kutunda bir problem var yada sizin sağ kolunuz soldan ağır olduğundan dreksiyonun sağ tarafına çok yük biniyo ve o tarafa çekiyo
|
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gece gece kahkaha attıracan
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla aklıma başka bişey gelmedi ne bileyim
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |