![]() |
|
ne yaptıysam araç halen sağa çekiyor ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşım ben yüksek hızda bir çukura girdim aynı dediğin titreme ve sağa çekme olayı oldu sağ teker düştü çukura, aks bilyası çıkmış yerinden oynamışmı neyse artık taktılar balans yaptılar sorun çözüldü. usta akslar bile yamulmuş olabilir dedi tornaya gönderdik yamukluk yokmuş bilyadanmış sadece.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
tek bakılmadık yer direksiyon kutusu mafsallar felan kaldı onuda açtır taktır derken bir 250 400 arası bişe olur o nedenle onu erteledim şimdilik artık yedi bitirdi beni canavar :) kaporta da bişe yok öle yamuk çıkık bir yer
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
direksiyon kutusundanda olabilir ayrıca aracın kaporta durumu ne varmı çıkık vs biyerler.Mesela benim arabanın sağ çamurluk yerine tam oturmuyor açık duruyor biraz yüksek hızlarda sağa çektiriyo azda olsa
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Herzaman direk titreme yapmıyo bazen belli bir hıza gelince yapıyor. Aklıma gelen birşeyi daha söyleyim madem jantlar düzgünmüş, direksiyonda boşluk olabilir mesela benim aracım direksiyon hafif sağa doğruydu fakat araç düz gidiyodu rot balansta direksiyona ellemeden tekerlerden düzeltiyorlar bu durumu belki o işlem yapılırken yanlış yapılmıştır direksiyon düz duruyodur ama tekerler hafif sağa doğrudur. her ihtimali dikkate almışsınız bide buna baktırın derim. geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum gerçekten.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
*1 |
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
jantlar yamuk değil kontrol ettirdiim iyi dediler zaten olsa yamukluk titremede yapar sanırım
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
jantlarınız yamuk olabilir bence onlarada baktırın ilk aklıma gelen bu.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
arkadaşlar hazirandan beri yapılan işlemler ve halen saraç sağa çekiyor başına gelen arkadaşlardan yardım beklemekteyim
ön takım komple sıfır elden geçti 4 lastik sıfır takıldı amortsör takoz ve bilyesi değişti firen disk ve balata değişti rot balans ayarı sorunsuz yüksek hızlanmaya gerek kalmadan direksiyonu bırakınca sağa çekiyor araç
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
iinş bakalım artık kütahya dönüşü çöözüm aramaya devam edeceğim artık kısmet çözüm bulunca formda paylaşacağım zaten işe yaraması için
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende senin gibiyim bide bişeyin okadar üzerine düştüğünde canını okadar sıktığında çözümü gördüğünde bunun içinmi üzülmüşüm ya oluyor. inş seninde aynı şkilde sorunun kalkar
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
evet denedik onuda ama nafile çözüm koly olmadı artık vakit kalmadı yıllık izne çıkacağım kütahya da olacağım kütahya ya giderken eksik olan sadce sağa çekme yağ hava filtresi fren balataları felan tüm bakımlar yapıldı tek kusuru bu kaldı onuda çzmezsem içim rahat etmiyor titizlik var araba konusunda
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
baktırdırsan çıkmadıysa sorun yokdur yoksa mutlaka belli eder.
aracı krikoya alıp lastikleri çevirdin mi fren yapıyormu
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
arkadaşlar kaza felan deyip korkutmayın yaw :) alırken şasesinden her yerine kdar baktırdım sadce kapılarda lokal boya var kaza yok yan ciddi öle şase zarar görecek şekilde
|
||
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Balansı eski tip cihazlarda yaptırın "lastik araç üzerindeyken yapılan"
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Lazer ile rot ayarı yapılıyordu.. Aracın önlastikler sağ sol oalarak ölçülüyor. Önde mi arkadamı.. yerden yükseklikte farklılıklar var mı bunlara bakılarak yapılıyordu. 2005 yılında 106 xs aracım vardı 1.5 cm sol ön lastik içeride idi ölçüm sonrası... Kulelere baktırmak lazım.. Kaza olmayıp sağlam bir çukura girme bile bu sorunlara neden olabilir. şaseden çektirme yapılarak düzeltilebiliyordu... Maslak sanayide vardı bununla ilgili uğraşan ustalar.
Geçmiş olsun. Görmediğimiz için sadece sana yönlendirme yapabiliyoruz.
|
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
ben sana şöyle söyliyim bilmiyorum yorumların hepsine bakmadım belki yazmış olabilirler.
aracım daha 4bin de iken sağa yada sola çekiyordu balans ayarında bir problem yoktu 4 lastiktete. sağ sol çapraz değiştirdik lastikleri problem değiştirince öbür tarafa geçiyordu.lastikler arızalı dediler :D 4bindeki aracın hadi ordan diyip lastik havalarını elektronik bir cihaz var bende herşeyini söyleyen onla baktım bir lastik 31 diğeri 32 başkası 33 çıkıyordu hepsini 31 e ayarladım kesildi:D
rakamda yanılmış olabilirim 32 olması gerektiğini duydum ama kesildi
bir baktırmanda fayda var lastik hava saati ile ölçüm yaptırma elektronik ufak cihazlar var onlar kesin tam bakıyor
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
|
inşallah kazası yoktur.
|
||
||
![]() |
||
|
Bence aracın sizden önceki sahibi büyük kaza yapmış, ön taraf toplanmış. Bence aracın şaselerini kontrol edin. |
||
![]() |
||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
dikkat et ama arka teker bilyası 500 lira civarı 50-100 lira aşşağı yukarı oynar ve teki bu fiyatlarda bende arka sağı değiştirmiştim ama sağa sola çekme problemi yoktu yüksek hızda ses yapıyordu ses düşük hızlardada yapmaya başlayınca ses şiddeti artınca değiştirdim ustaların her dediğine tmm deme zararlı çıkarsın ama neticede pejo bu ön sağ hoparlör arızalıdır diye sağa sola çekme yapabilir
![]() alakasız yerdeki arıza alakasız yeri etkiliyor o kadar araç kullandım sadece pejolarda var bu hadiseler bu fransızlar ne kafası yaşıolarsa bizede söylesinler yahu
![]() ![]() |
||
otomatik 307
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
lastik havaları felan normal değerleri yani ustadaartık ne zaman gitsem şuradandır buradandır artık deneye deneye bıktık :) arka teker forya sanırım onada bakacağız , şaselerede ama artık başka bişe kalmadı
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |