|
Yakıt Düşürüp Performans Arttırıyormuş... |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bujinin çakma şekli ile yanma direk alakalıdır. Fakat yakıtta bu kadar tasarruf ettiğini idda etmek çok ciddi bir konu. Sonucu herkes gibi bende merakla bekliyorum.
|
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
valla platinium bujiyi duydum iridyum bujiyi duydumda performans ve yakıt tasarrufu için böyle bir işlemi ilk defa duydum bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyoruz
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
serdar026
1. Vites 02 - Kasım - 1986 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdar026
|
|
Bujinin yakıta etkısını bende cıft tırnakları degıstırırek gordum..Bakalım bu sekılde bujıyı delerek ne sekılde bı verım elde edılıcek.Ümittt hadii merakla beklıyoruz
|
||
106 XS
1997 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
serdarım bayrama kalmaz paylaşırım diye umuyorum ;) |
||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
Gelsın bujıler de olayı gorecegız bakalım bende arabamın performansından cok memnun degılım (106dan sonra) onun ıcın benzıne gerı dondum hep bırlıkte gorecegız |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
muzaffer
2. Vites 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeş araştırmadan merak etmeden hiç birşey öğrenemezsin.Ayrıca bu yapılan işlemin araca zararı olmaz. Ya çekişten düşer yada tasarruf yerine daha fazla yakıt tüketimini sağlar gerekli kombinasyon yapıldıktan sonra. Ayrıca bu foruma üye olan herkes emin ol aracına kendinen daha çok saygı duyuyordur. Bir diğer konuda pahalı olunca kaliteli ucuz olunca kötü mantığına katılmıyorum ustan adam gibi ustaysa çok güzel işler başarır. |
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanlışınız var parayla orantılı değildir bazı şeyler aklını kullanmış kim düşündüyse maaliyeti az diye güvensiz anlamına gelmez |
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eger bujinin geri kalan kismi ayni ise elektrotunun dort tirnakli, ya da iki tirnakli olmasi performans acisindan hicbir sey kazandirmaz. 4 tirnakli bujinin 4 tane atesleme yapacagi mantik yanlistir. Elektrik en kisa yolu secer ve hangi elektrot merkeze yakin ise oradan atlama yapar.
|
||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Gerçekten anlamıyorum Anlam katmak istemiyorum aracanıza saygınız yoksa ne diyebilirimki.Koliva doğruları söylediğin için teşekkür ederim.
Düzenleyen mehmet eren - 01 Kasım 2011 Saat 20:48 |
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ee deneyecek olan arkdaş ne yaptı hallettirdimi.....
|
||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
bayram sonuna kaldı arkadaslar deneyecegız ve gorecegız ya bız cok bılıyoruz ya da bujı uretenler macera olsun dıye 4 tırnak 2 tırnak yapıyor bız boyle bır sey oldugunu ıddaa etmedık sadece varsayım yaptık bu konu hakkında bılgısı olan var mı dıye konu actık ama bılgısı olan cıkmadı ama yorum yapan baya cogaldı yıne de tesekkur ederız herkeze
konu baslıgımız Yakıt Düşürüp Performans Arttırıyormuş...!Düzenleyen mehmet1965 - 05 Kasım 2011 Saat 16:20 |
||
gravis_pro
1. Vites 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
|
|
ümitarmatlisizin dediğiniz bujiler sanırım E3 DiamondFire bujilerine benzer bir özellik kazandırmak. Daha fazla yanma sağlıyor. Linkini veriyorum merak edenler inceleyebilir.
Sizin işlemin sonucunu bende merakla bekliyorum. |
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sakın bujileri delme bu işlem ultrasonik perfonmans bujilerde var ve araca göre üretilir bujideki delik yakıtı tam yakması perfonmansını artırması ama ilerde pistonların kafasında bir oyukla motoru indirmek zorunda kalabilirsin bence iyi düşün
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |