|
Yakıt Düşürüp Performans Arttırıyormuş... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 10:10 |
|
Arkadaşlar sevdiğim bir abim aracının bujilerinin tırnaklarını 0,3mm lazer ile deldirerek yakıt tasarrufu ve performans arttırdığını iddia ediyor. Kendisinde 1993 model şahin var 160 km/h geçmiyorken bujileri bu şekilde değiştirdikten sonra 190 km/h gördüğünü söylüyor. Ayrıca bujiden önce 325 kr yakan araç bujiden sonra 275kr yakmaya başlamış. Bende 4 adet sıfır buji alıp yaptıracağım bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Düzenleyen ümitarmatli - 31 Ekim 2011 Saat 13:04 |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
nasıl bı ıslem uygulanıyor kı bujılere abı ben ılk defa duyuyorum
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buji tirnaginda delik mi aciyorlarmis? Eger boyleyse bana pek inandirici gelmedi.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben bujileri teslim ettim mehmet ve benim araca uygulayacağız siteyi haberdar ederim.
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
merakla bekliyoruz sonucu.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
bujiden HP mi çıkarmış :) ilk defa duyuyorum |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
denemekten ne kaybederiz 4 buji 40tl sonuçta. bujiden hp arttığını duymaman senin kaybındır tek tırnak çift tırnak dört tırnak olayı bu iş için çıktı diye biliyorum...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konu hakkında teknik bilgisi olan varsa yorumunu bekliyoruz. teknik bilgi bulamadığımız için deneme yanılmaya yöneldik. :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Telefonda soyledıgım gıbı denemekten zarar gelmez. Sonucunu bızımle paylasırsın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çift tırnak bujiden tek tırnağa geçişteki yakıt düşme işlemini gördükten sonra bu işleminde bir değişiklik sağlayacağını düşürüyorum ama içi rahatlatacak bir teknik bilgiye ihtiyacım var...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yıne soyledıgım gıbı bu noktada bılgısı olan bırısını bence zor bulursun. Ben boyle bır olayı hıc duymadım. Bunu denemıs olan varmıdır bılemıyoruz... Denenmıs olupta fayda alınmıs olsaydı elbet fırmalar bıle bunu uygulardı dıye dusunuyorum. Ama bunu kımse denememıste olabılır yanı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
muzaffer
2. Vites 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah olumlu sonuç alırsın abi. Sabırsızlıkla bekliyorum bu dediğin olayın sonucunu.
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
muzaffer
2. Vites 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aklıma gelmiyor değil hani üstündeki bujiler yıpranmış olduğundan dolayı yeni bujilerden kaynaklanan bir performans olabilirmi abi delikten ziyade.(fikir olarak söyledim)
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merakla sonucu bekliyoruz.
ve işlem nasıl yapılıyor bize anlatırsanız seviniriz. resimli olursa daha da hoş olur |
||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Konu başlığında yakıt tüketimi ve performansın artmasını bekliyorsunuz,Bunu 40 Tl masrafla cok fazla birşey beklemeyin işi bilen birkişiye yaptırın sonradan çıkacak arızalardan çok masraf çıkabilir.Bunlar benim görüşüm,Diğer söylediğniz araç şahin bunun parçaları ucuz sizin altınızdakı peugeot şanş bile denemeyin derim.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Enteresan bir uygulama takmadan önce fotoları koyabilirseniz bujileri nasıl bir işleme tabii tutmuşlar görürüz. Bir de kullanımdan sonra bakarsan yakıta etkisi nedir belki biz de yaptırırız.
|
||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Gerçekten insanları anlamıyorum ucuz maliyet ile araçlaranıza nekadar güvenli işçilik yaptırıyorsunuz,Kendi kullandığınız araçlarada saygı duyun lütfen.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buji ne kadar iyi ateşleme yapar ve yanmamış yakıtı ne kadar az kaçırırsa o kadar güzel performans verir.ama unutmadan bu yanmanın sağlanması için doğru oranda oksijenede ihtiyaç var :)
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+1 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |