Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 RC 2.0 180HP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 RC 2.0 180HP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ysn_erl Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ysn_erl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 17:02
yok ztn bunu motordaki oynamalar içn örnek olrk verdim. Benim de önceliğim çok kurcalanmamış bir araç olur.  Bulamazsak Allah kerim Gülme
Yukarı Dön
oğuzhan86 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 11:21
arkadaşlar zaten bu rc motoru gti de de yokmu sonucta bircok gti de de lpg war. ama bircok arkadaşta söylemiş zaten lpg yi takan usta önemli işçilik + düzgün bir marka seçimi örneğin brc nin her yerde servisi war prins iyi fakat her yerde yok birde teleflex iyi olan lpg markasıdır... bu markaları iyi bir usta iyi bir işçilikle yaparsa performansta sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 15:43
arkdaşlar 206 rc ye neden lpg takılmasın 206 gti de de aynı motor yok mu acın bakın bi sürü lpg li gti war lpg sadece 207 gti ve rc ye takılmıo o da henüz onların motorlarına uygun bir sistem cıkartamadıkları için fakat 2012 yılında turbo thp motor içinde sistem kesin cıkıcakmış..ayrıca performans anlamında benzinle neyse lpg de de aynı performasa yaklasırsınız ama arada cok az bir fark olur belkide olmaz cayenne de escalade de mercedes bmw gibi markalarda bile bi ton lpg li araçlar war onlar heralde performansı düşşe taktırmazlar bu lpg kitleri
hatta ve hatta yarış sürat teknelerinde bile lpg war..araştırın görün ayrıca mercedes firması bi ara fabrika çıkışlı lpg de üretti ama sanırım pek tutulmadı sonucta adı cıkmıs bir kere lpg tüp patlar vs diye..Bana kalırsa Prins Telefrex ve Brc de yapın bu işleri cünkü bunlar en iyileri ayrıca arayın sorun en en iyi ustaya yaptırın bu markadan alıcağınız kitleri...
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 17:33
Selçuk kardeşim 45 - 50 yakması bana imkansız gibi geliyo rc nin :))) benim aracım gazı okşarsam 650 kuruş yakıyo basarsak 1 mılyon rahat yakıyo, benzın sıkıntın varsa rc den gtı dan uzak dur ben baska bısey demıyorum sana :)) ha illa rc diyosan benzini düşünmeyeceksin yada dediğin gibi lpg taktır ama 3-4 sene sonra rc motorun 1,6 motor ayarına gelır :))
rc nin yol tutuşu güzel bildiğim kadarıyla, ağırlığıda en kötü yine 1 tonun üstündedir dolayısıyla pekte hafif bir araç değil yani kasa kıyaslaması yapılması bence saçma olur. RC' nin ağırlığını bilmiyorum fakat benim aracımla hemen hemen aynı 2.0 motor 180 hp, 306 GTI da 2.0 motor 170 hp ağırlığı 1.213 kg
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 21:41
206 rc nin ağırlığı 1050 kg ama arkdasım senin aracı eğer gazı okşadağında 65 kuruş yakıyosa altındaki motoru ac bi baktır altında ferrari olsa o dediğin veriler olur ayrıca 2.0 motor neden 1.6 oluyor onuda bir acıklarsan sevinirim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 21:50

motor değilde egzos sisteminden dolayı biraz fazla yakıyo ama en son hesapladığımızda 625kr yaktı. ferrariyle kıyaslanmaz bu iş herşeyden farkeder yakıt. Performans motora sahip aracın varsa filtre egzos gibi faktörler varsa yakıt artar arkadaşım, ki gaza basmadan da olmuyo her türlü yakar yani. Ben ibrenin düşüşünü seyrediyorum, 306 GTI sahiplerinede sorabilirsin yakıt verilerini :) Ferrariden bile fazla yakıyorum belki :D

LPG dönüşümü yakın vadede herhangi bir sorun çıkartmasada uzun vadede ve tabiki kullanımada bağlı olarak motorun performansını ve verimini düşüroyor bu yüzden kardeşim. 
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:01
burda bir kaç arkadaş vardı gti kullanacısı sonucta onların motoruda aynı lpg takmışlar aynı performansı alıyoruz diyolardı.. Bence önemli olan Bu işi çok kaliteli yapan marka ve ustaya yaptırmak cünkü cayenne dediğimiz arac motor performansı olarak değer kaybetse sanırıyorum bi ton para vermiş insanlarda o kit i araçlarına taktırmaz..haksız sayılmam kabul et yarışlara katılan sürat tekleri war heralde öyle bişey olsa ilk bunlar taktırmaz direk performans aracı :) senin dediğin şeylere de katılıyorum cünkü 10 tane markanın montajını yapan yere bu işi yaptırırsan altında yaris bile olsa performansı düşür bu iş işin ehli insanlarda yapılırsa bence motor ilerleyen zmanlarda da performans kaybetmez ama bu iş öyle 3 günde karar verilip yapılacak iş değil cok cok iyi bir araştırma yapmak gerekiyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:02

Aynen öyle kardeşim fakat biri sıvı diğeri kuru yakıt ne olursa olsun illaki zamanla verim düşecek. Dediklerine katılıyorum, uzun vadede diyorum zaten fakat işinin ehlide yapsa bu işi sonuç olarak lpg dönüşümü sonradan motora iliştirilen bir kit :) en iyi verimi benzinle alabilirsin :) şahsen ben fazla yakmasından çokta şikayetçi değilim çünkü bile bile aldım bu aracı, performans için hız için. Aksi durumlarda şehir içinde 1-2 tur deşarj olmama yetiyoda artıyo bile :))

Düzenleyen I Love My Pug - 22 Ekim 2011 Saat 22:08
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:07
tamam da adamlar sürat teknelerine taktırıyor... porsche bmw mercedes bu araçların 100 bin liranın altında 0 aracı nerseyse yok hatta porsche 200 diyelim bana mantıklı gelmiyo eğer aracın değerinden ve performasndan düşüyorsa motor zmanla kendi hacminin altında performans veriyosa peki bu adamlar neden lpg taktırıyor ???
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:14
Bahsettiğin gibi BMW, Porsche gibi yüksek performanslı araçlarda kullanılan LPG sistemi
Direct Liqui Max LPG olarak adlandırılıyor.
Üst ve orta sınıf araçlara uygulanan bu sistem, diğer LPG üreticilerinin üretim araçlarına göre avantajlar içeriyor. Sistem, mevcut benzin enjektörlerini kullanarak LPG enjeksiyonunu yapıyor ve bu özelliği kullanırken motora ayrı bir müdahale gerektirmiyor. Bu teknoloji gazda sıvı bazda enjeksiyon yaparak benzinle aynı performansı sağlıyor. Otogaz sisteminde, iki çeşit sistem vardır. Direkt enjeksiyonlu motorlar ve sabit enjeksiyonlu motorlar, bu teknoloji her ikisinde de kullanılabilir. LPG, pompa aracılığıyla motora gönderilir ve motor açısından hiçbir zorlanma yaşanmaz. Güvenlik açısından da dünyadaki LPG sistemleri belli standartlar dahilinde üretilmektedir.

Bu bahsettiğimiz teknoloji normal LPG den farklı kardeşim, sıvı olarak enjektörleri kullanıyor çünkü.

Düzenleyen I Love My Pug - 22 Ekim 2011 Saat 22:19
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:18
benm dediğim olayda bu işte ....peki maliyetleri nedir bu kitlerin bi bilgin warmıdır hocam 3 aşağı 5 yukarı?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:30
Fiyatı hakkında tam bilgim yok ama araştırdığım kadarı ile 2011 başından itibaren başlanacak Türkiyede uygulanmaya deniliyordu, 
1. Prins ve teleflex'in yakında uygulamay başlıyacaklarnı söyledikleri sıvı püskürtmeli sistemler sadece direk enjeksiyonlu (tsi, fsi, vb) araçlara takılabilecek,

2. Normal benzinli çok noktadan enjeksiyonlu araçlara sıvı püskürtmeli sistemi uygulayan tek firma Vialle ( Prins ve Teleflex gibi Vialle'de TS ve FSİ motorlara ayrı bir enjektör kullanmadan mevcut benzin enjekörü ile gaz püskürtebilen sistemi yakında uygulamaya başlıyacağını söylüyor. Yanlış bilmiyorsam bazı araçlarda da uygulamaya başladılar. Bu sistem her araç için ayrı bir kit olarak geliyor ve sanırım bu da ustanın hata payını çok aza indiriyor.

3. Ayrıca; BRC firmasının bunların bir adım önüne geçen bir sistemi geliştirdiği, bu sistemin tsi, fsi, vb motorlu araçlarda olduğu gib ayrı bir enjektör kullanmadan mevcut benzin enjektörünü kullanarak sıvı gaz püskürteceği ( manifold delme, ecu, ayrı enjektör yok), bu kitin tüm benzinli araçlarda kullanılabileceği.

Düzenleyen I Love My Pug - 22 Ekim 2011 Saat 22:34
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:34
verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim :) Ama bu iş kolay bi iş değil çok ayrıntılı araştırışıp yapılması gereken bir durum
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 22:41
Rica ederim ne demek, öyle araştırmak lazım tabiki :)
Ben Prins ve Vielle derim :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:06
vialle ye cok güvenemedim cünkü fazla bayisi de yok :) ama araştırıcam cünkü usta coook önemli
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:10
Tabiki önemli ama daha öncede söylediğim gibi ayrı bir kit halinde geldiğinden ustanın eskisi kadar önemi kalmıyo, fakat yinede işçilik önemli :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:16
vialli sanırım üzetime başlamış hocam yarın bi arıcam altunizade deymiş merkez ofisi bilgi alalım bakalım sitesini beğendim ama :) peki hocam bu lpg kiti suanda yüksek performans araçlar için en iyisi mi yoksa daha iyiler de warmı?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:20
Şuan için en yeni ve en iyisi bu bildiğim kadarıyla, markadan markaya illaki kalite bazında farklar vardır diye düşünüyorum. Kullanılan malzeme bakımından falan :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:22
yalnız hocam vialle nin bu LPi sistemi suanda satışa başlanmış sanırım...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:24
Vialle LPi
Sıvı Püskürtmeli LPG Dönüşüm Kiti

Vialle LPi sistemi Türkiye'deki tek sıvı püskürtmeli LPG sistemidir ve aynı zamanda piyasadaki en modern ve en teknolojik lpg tesisatıdır. Multipoint sıvı enjeksiyon (dünya çapında patentli) sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.

Vialle LPi sıvı püskürtmeli LPG dönüşüm kiti taktırarak, LPG'nin Benzin karşısındaki fiyat ve vergi avantajından yararlanarak yüksek oranda tasarruf, aynı zamanda düşük karbondioksit salınımı sayesinde çevreyi koruyarak daha sağlıklı bir gelecek, diğer LPG dönüşüm kitlerine göre bakım gerektirmemesi, ayar gerektirmemesi gibi avantajları sayesinde maliyetsiz kullanım sağlarsınız.

Hemen size en yakın bayimizle iletişime geçerek Vialle Lpi sıvı püskürtmeli LPG dönüşüm kiti taktırabilirsiniz:

» Bayilerimiz

Neden Vialle LPi?
Vialle LPi sistemi Türkiye'deki tek sıvı püskürtmeli LPG sistemidir.
Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Dönüşüm Kitiyle, aracınız benzinli motor gücünden bir şey kaybetmemekte, en yüksek seviyede verim ve tasarrufla çalışmaktadır. Ayrıca sürücü için çok önemli olan sürüş ve hızlanma gibi önemli özelliklerde de herhangi bir değişiklik olmamaktadır.

İtalyan LPG'sinde bulunan yabancı maddeler ile ilgili olarak herhangi bir bakım yapılmamaktadır. Herhangi bir filtre değiştirilmemekte ve tesisata herhangi bir zararlı artık bırakmaksızın bütün gaz yanmaya sıvı halde taşınmaktadır.

Vialle LPi sisteminin yüksek kalite ve güvenilirliği 2 yıl/100.000 km garanti vermemize imkan sağlamaktadır.

Bagaj taşıma kapasiteniz değişmez ve araç içi yerlerin daha iyi bir şekilde kullanılmasına imkan sağlar.

Emisyonları kontrol edilmiş ve onaylanmıştır.

Vialle LPi'nin, Sıralı Sistem LPG Dönüşüm Kitlerine Göre Avantajları:

» Performans Kaybı Yok!

Sıvı püskürtmeli Vialle LPG sistemi, "sıvı" haldeki LPG'i emme valfinin hemen önünden gönderdiği için, silindirde bir soğuma meydana getirerek daha fazla yakıtın silindire dolmasına ve motorun daha güçlü çalışmasına imkan sağlar. Bu sayede benzinli sistemden performans olarak hiçbir farkı yoktur.

» Periyodik Bakım Yok!

Sıralı sistem LPG sistemlerinde, düzenli olarak servise gidilerek LPG sistemininin filtre, hava ve coğrafik koşullara göre ayarlama gibi işlemler yapılır. Oysa ki sıvı püskürtmeli LPG sistemi olan Vialle LPi herhangi bir periyodik bakıma ihtiyaç duymaz.

» "Backfire" Riski Yok!

Backfire; gaz halinde LPG kullanan sıralı sistem LPG kitlerinde, gazın bir bölümünün yanma odası dışında da yanmaya devam etmesine denir. Aracınız için zararlı olan bu durum, sıvı püskürtmeli LPG sistemi Vialle LPi takılmış araçlarda yaşanmaz.

» Motor Ömrü Kısalmaz!

Vialle LPi, dünyanin en yeni ve lider teknolojisi sayesinde, aracınızın benzinli sistemine çok benzer bir yapıda çalışır. Sıvı püskürtmesi sayesinde, sıralı sistem LPG kitleri nedeniyle motor donanımınızda oluşan yıpranmalar olmaz.

» Yakıt Tasarrufu

Vialle LPi, üstün teknolojili sıvı LPG püskürtmesi sayesinde en yüksek verimle çalışarak benzinli sistemlere ve gaz LPG kullanan sıralı sistem LPG kiti uygulanmış araçlara oranla yakıt tasarrufu sağlar.

» Sıcak, soğuk, nem, rakım ayarına gerek yok!

Sıralı sistem buharlı LPG sistemlerinde, hava veya coğrafik koşullara göre ayar yapılmaktadır. Oysa ki sıvı püskürtmeli LPG sistemi olan Vialle LPi, LPG'i sıvı olarak sisteme gönderdiği için dış etkenlerden etkilenmez.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 106996 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1254 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2775 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 8735 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8186 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 569 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 463 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1456 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55035 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 288 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 855 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1339 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 229 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1957 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 563 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1246 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15777 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 18671 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 963 0 KerimSahin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English