|
Flanş & Spacer ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gecen bır arkadasla aynı sekılde flans ısını konusuyorduk bana cok ucuz paralardan bahsettı. Bende dedım kı "sen ıyımısın??? o ıs o paralara olurmu" dıye
Flansın tanesı 15-20 lıralardan bahsedıyor. Bıjonlarada tanesı 2.5 tl dıyor. Tamam bıjonlar olabılır ama flans ıcın pıyasada tanesı ortalama 50 tl. Bırde bu fıyat durumu kalıteye gore cok degısken. Tanesı 100 tl olanıda bılıyorum. Merdıven altı bır tornacıda yapılacak urunude aracıma takmam zaten... Esasında 1cm kadar kendı aracımında arka lastıklerını dısarı cıkarmak ısterdım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arabayı ilk aldım ...tipodan kalma sıfır jantlarım vardı 4* 100 4*108 bijon aralığında 16" .....kaliteli bir flanş 400 tl denilince ..samimi söylüyorum 1300 tl ye aldığım jant lastiği çorluya 750 tl verdim gitti ..flanş undertaker +CeCoLi ustaların dediği gibi tuzlu ..
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
+1000000 Yapmayı düşünüyorsan kesinlikle kaliteli malzeme kullan tekerler şakaya gelmez eğer ben üç teker üzerinde giderim demiyorsan.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar benim aracımda arkalarda bulunmakta.Ustamız sağolsun iyice ölçüp biçerek cnc de ayarladı,bijonları özellikle kendisi seçti.Arada sırada kontrol etmekte fayda var.Emniyet için... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
taşkın bu aracı her gördüğümde maşallah diyorum..fazla görünme ortalıkta:))))))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah razı olsun Ersinim.Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin...
Abilerini örnek alıyor
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
flanş taktığında bijonları uzatman gerekecek. uzayan bijonun kopma kırılma ihtimali kısalara göre daha yüksektir. Allah korusun kopturğunda lastik fırlar kazaya bile sebebiyet verir. kesinlikle tavsiye etmiyorum. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metinim nasıl bir uzatmadan bahsediyoruz,orjinali üzerinden bir oynama yapılmıyor benim bildiğim,bu bijonlarda da değişik boyutda olanlar var isteğe göre seçebilirsin...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi flanş takınca lastik dışa çıkacağı için bir okadar daha uzun bijon kullanmak lazım ondan bahsettim.
konunun içinde farklı bir konu varmı bilemem ben konu başlığı ile ilgili yazdım sizin tartıştığınız konuyu bilmem (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok flanşın çok öyle bir abartı bir kalınlığı yok en azından bendeki öyle,fakat dediğim gibi bijonun birazdaha uzun olması güvenlik açısından önemli,tabi arada sırada bijonları kontrol etmekde fayda sağlar...
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi kimseye kızmıyorum burası forum eleştiride alcagız notta sıkıntı yok :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okan karıştırma ortalığı ..anladık bbs var sorarım ben sana yakında |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
spacer dan uzun oldu konu yalnız :)
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıkıntı yok ersin abi canın saolsun ya Senin olsun bbsler :D sıkıldım zaten Rc Alsammı diye düşünü yorum:) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
lkr_yldz
2. Vites 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gördüm ve anladım ki bu is tehlikeli en iyisi vazgeçmek herkese teşekkür ederim verdigi bilgilerden dolayı çok sagolun
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |