Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Flanş & Spacer ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Flanş & Spacer ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:54
bu işler şakaya gelmez yaptın mı doğru düzgün bişey olması lazım can taşıyoruz bu arabalarda sadece kendimizde gitmiyoruz bu yollarda başkalarınıda düşünmek lazım. herhangi bi lastik jantçıya gitsem kesinlikle sorun olmaz diyecek biliyorum sırf satabilmek için o yüzden ilk önce size sormak her zamanki gibi daha doğru geldi bana
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:56
ilker bide kafama takıldı şimdi sanki arkalar içerde duruyor demişsin ya.. aracındaki jantlarda flanş yok..ve 4 jantta aynı büyük ihtimal... dolayısıyle sanmıyorumki bir dengesizlik olsun... hadi diyelim flans koydun bu sefer arkalar istediğin gibi olacak ama önler çıkık kalacak o bakımdan hiç oynama bence...
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:57
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

flanshı sağlam yerden alırsan bijonlarıda uzun yada kısa olmicak şekilde tam oturtturursan sorundan çok faydası olur.Virajlarda çok fark eder araba yolu daha iyi tutar.Gidipte kasacılarda tornacılarda kendin yaptırma derim ben.Araştırmıştım bi ara çok fiyat farkları var satılan flansların pahalısının pahalı olmasının bir sebebi vardır illa.Sonra balans ayarı vs uğraşırısn.Ersin abiminde dediği gibi yaptırıcaksan kesinlikle 4 tekerede aynı ölçülerde yaptır
ucuz alan 2 kere alır diye bi laf var katılıyorum sana illa kalite bişey olması lazım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:57
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

ya abi ben kullanıyorum valla

Kardeşim kullanırsın kullanmasına ama bijonların girmesi gerektiği kadar girmez açıkta kalır orjinaliyse.Bi vida düşün sen o vidayı deliğinden çıkarıp araya pul koyarsan nolur deliğine tam oturmaz.Bijon kesersin mazallah.

AlkışAlkışAlkışçok güzel bir örnek..
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:58
kardeşim yarına kadar bi bekle kullanan arkadaşlar var ve hepside çok memnunlar bide onlardan bilgi al zaten konuyu görünce geleceklerdir
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:02
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ilker bide kafama takıldı şimdi sanki arkalar içerde duruyor demişsin ya.. aracındaki jantlarda flanş yok..ve 4 jantta aynı büyük ihtimal... dolayısıyle sanmıyorumki bir dengesizlik olsun... hadi diyelim flans koydun bu sefer arkalar istediğin gibi olacak ama önler çıkık kalacak o bakımdan hiç oynama bence...
aracım orjinal lastik ebatlarında zaten. sadece aldığım kişi servisten peugeotun orjinal 14'' jantlarını almış yani değişen bişey yok aracımda dengesizlik değil zaten baktığım orjinal oynanmamış 206 ların hepsi aynı sadece arkadan bakıldığında biraz daha açık dursun ve yandan baktığımda biraz daha lastikler kendisini göstermesini istiyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:04
benden sana tavsiye sakın yapma.
flanş dediğimiz şey basit birşey değil.
yük indeksine göre flanşlar var. kafana göre takarsan dört teker bijonlarından kırılır.
2007 mustang salleen flanş uygulamasını izledim youtube da.
taktıkları flanşın üstünde bile yük indeksleri var.
öyle sanayide yaptırırım tornada takarım usulü olmaz.

Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:04
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

kardeşim yarına kadar bi bekle kullanan arkadaşlar var ve hepside çok memnunlar bide onlardan bilgi al zaten konuyu görünce geleceklerdir
bakalım bütün bilgisi olan arkadaşlardan yorum almadan yapmam zaten
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:33
kardesım bencede hıc oynama.flans kamber bu tur seyler bence gereksız gelıyor.al guzel bır kalın lastık hem daha guvenlı gıt.hem arkadan guzel gozuksun.olmadı arabayı dusur arkadan gozukmez zaten.yandan da kımse bakmaz lastık ıcerdemı dısardamı.jantının guzellıgıne baksınlar.dertsız basına dert almanın anlamı yok bence.yıne sen bılırsın.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:34
Acıkcası flans ıcı oyle cok cok makbul bır hareket degıl.

Sımdı ben ne desem bırısıne dokunacak. Ama her zaman ne yapıyorsam sımdıde aynısını yapacagım. Bırısıne dokunup dokunmamasını dusunmekten zıyede bılgım noktasında cevap verecegım...

Okan kardesım sen kullanıyor olabılırsın ama bu durum aracının suandakı durumunun cok emnıyetlı oldugunu ıspat etmez. Ulkemızde bu ve benzerı seyler yerıne o kadar bılıncsız yanlıs gelısıguzel yapılıyorkı ve kullananlarda senın dedıgın gıbı "ben kullanıyorum memnunum hıcbır sorun yok" dıyebılırler ama 3 gun sonra ne olabılecegı hakkında kımsenın fıkrı olamaz.

Arac uretılırken her turlu sartlar goz onunde bulundurulur. Aracın en buyuk dusebılecegı cukur bıle hesap edılmeye calısılır.

Sımdı sen flans taktın bır kere en basta "porya bılyalarına" daha cok yuk bındırıyorsun bu kesın...
Belkı cok buyuk bır fark yaratmaz orada mutabık oluruz.

Fakat bıjon ne kadar dıs tutuyor??? Veya degıstıysen aldıgın bıjonların saglamlıgı nedır ???

Dıyecegım o kı bu arac dınamıgı denılen durum bızım at gozlugu takmıs ustaların aklının yetecegı kadar basıt konular olmayabılır... Her zaman bılımın ısıgında hareket edılmesınden yanayım.

Sonuc olarak eger flans takılacaksa kalıtelı olanları tercıh edılmelıdır kı balans sıkıntısı vs yasanmasın. Ayrıca bıjon degısecekse yıne kalıtelı olanları arastırılmalıdır. Bıldıgım kadarıyla pıyasadakı bajı bıjonlar uzama yapıyor ve zamanla bır gevseme meydana getırıyor. Bunun sonu kopmaya kadarda gıdebılır...

Sunuda eklemek ıstıyorum. Sadece arka lastıklerın dısarı cıkarılması aracın dınamıgınde bır bozulmadan zıyade fayda saglayabılecegı kanaatındeyım. Fabrıkanın neden arka lastıklerı ıcerıde yaptıgını anlayamıyorum. 206 larda on lastık zaten bıraz daha cıkıntılıdır. Arka ıcerde kalır ve bıraz cırkın bır goruntu olusur. Arkaların hafıf dısarı cıkması cok daha guzel bır gorunum sergıleyecegını tahmın edıyorum.

Aman sız sız olun cıddı noktalarda tehlıke rıskınızı artırmayın.

Ayrıca Okan kardesım sakın ama sakın sozlerımden alınma uzulurum yoksa Göz Kırpma Bızım amacımız burada dogruyu bulmak. Egerkı yanlıs yaptıgını dusundugum olursa da senı sıddetle uyarma hakkını kendımde vasıf goruyorum bılgın olsun...

Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 23:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:49
bu video flanş ile ilgili.
videodaki gibi yanlış seçimde tekerlekler fırlar gider.

Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:00
Ben lastikçi çırağını üstünde zıplatıyorum bijon anahtarının Sırıtma siz neden böyle şeyler yapıyorsunuz  anlamıyorum . Şahsi görüşümdür arabada yay kısaltma ( kestirme , hatta spor yay ) orjinal ebadından farklı ebatta lastik , gereksiz lambadır vs... işlemler bence kendinizi ve diğer insanları tehlikeye atmaktan başka birşey değil . Gecen biri gelmiş bilader bu arabayı yere yapıştır ne olur varya...
ne olacak alttakım dağılır girdim ilk sert çukurda direksiyonu elimden alır .... ÖLÜMLÜ YARALAMALI KAZA ZOR BİR KONU TANIŞMAMAYA ÇALIŞALIM ARKADAŞLAR ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:05
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Ben lastikçi çırağını üstünde zıplatıyorum bijon anahtarının Sırıtma siz neden böyle şeyler yapıyorsunuz  anlamıyorum . Şahsi görüşümdür arabada yay kısaltma ( kestirme , hatta spor yay ) orjinal ebadından farklı ebatta lastik , gereksiz lambadır vs... işlemler bence kendinizi ve diğer insanları tehlikeye atmaktan başka birşey değil . Gecen biri gelmiş bilader bu arabayı yere yapıştır ne olur varya...
ne olacak alttakım dağılır girdim ilk sert çukurda direksiyonu elimden alır .... ÖLÜMLÜ YARALAMALI KAZA ZOR BİR KONU TANIŞMAMAYA ÇALIŞALIM ARKADAŞLAR ...

O kadar katı olmaya gerekte yok. Hersey emnıyetlı sekılde yapılırsa herhangı bır sorun teskıl etmez.

Fakat senın gorusune saygı duyarız. Ama senın dedıgın gıbı bakarsakta modıfıyenın bır anlamı kalmaz. Bazısı modıfıyeyı gelıstırmeyı degıstırmeyı sever bazısıda orjınal olarak bınmeyı sever. Bunlar kısısel kavramlardır. Saygı duymak gerek. Ama her zaman emnıyet sartları dahılınde tabı kı Gülme
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:11
Tabi herkesin kendi zevkleri var ben saten şahsi görüşüm die belirttim .Ben çıtır modifiyecilerdenim Sırıtma

Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 00:12
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:16
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Tabi herkesin kendi zevkleri var ben saten şahsi görüşüm die belirttim .Ben çıtır modifiyecilerdenim Sırıtma

Bu modıfıye para merak ve ımkanlar ıle olcusen bır konu... Bırazda zevk meselesı Göz Kırpma
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:46
Ne kadar para o kadar zevk . Ben mesala body Kit olayına bitiyom ama o bana bitmiyo  Sırıtma şişirilen camurluklar altında ofsetli jantlar arabada v6 bir motor olacak vışşşş Sırıtma
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:34
Dincer abi benim yerime yazmis benim 106 xrda sadece arkalarda flans var bizde cok arastirdik guzelini bulamayinca cnc de yaptirdik 2 sene olucak neredeyse bir sorun yasamadik.Bizdeki bijinlarda sifreli bijondu yanlis hatirlamiyorsam
Ozet : iyisini alicaksan bence sorun yok.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 02:01
Bu arabalar üretilirken güvenilirlik olarak belirli sınırların içinde kalmak şartıyla en ekonomik şekilde üretiliyor.Daha iyisini yapabilmek içinde mükkemmellikten kaçınılmakta.Modifiye olayını trafikte suç olarak görenleri anlamıyorum hoşlanmıyor olabilirsiniz zevk meselesi.En basitinden insanlar cam filmi sevmiyor saygı duyarım ama takanada suçlu muamelesi yapıyor.Bence bilinçli yapılacak her müdahale araç için güvenlik için bir artıdır.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:17
Olaya su acıdan bakmak gerek. Bızlerın modıfıye olarak yaptıklarımızı fabrıkada orjınal olarak yapabılıyor sonucta. Fabrıka yapınca modıfıye olmuyor. Bızler sonradan yapınca modıfıye oluyor.

Sonucta bızım ıstedıgımız sekıldekı orjınalden modıfıyelı mısal bır evo 10 kac para ??? alıpta sahıp olabılecegımız bır arac degıl. bızde bu aracın bazı ozellıklerını belırlı lımıtler dahılınde kendı aracımıza kazandırmaya calısıyoruz. Bunda kımseye bır zarar goremıyorum.

Mısal bır arkadas aracı dızeldır hem az yakar hemde gorunumu guzel olur. Bu kotu bırsey mı ???

"Onemlı olan yapılacak uygulamaları belırlı emnıyet sartları dahılınde bılınclı bır sekılde "bırsey olmaz" mantıgından uzak bır cercevede yapmaktır" dıye dusunuyorum
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:47
Kaliteli bir spacer/flans (aynı şey) ve kaliteli bijon, aracınıza hiç bir zarar vermez fakat bu parçalar ne kadar kaliteli olursa olsun orijinal olmayacağı için aracınıza çok fazla yüklenmemeniz gerekir, el freni, sert virajlar vb gibi...

17" leride 16" larıda kullanırken spacer artı uzun bijon kullandım, maliyeti bir hayli yüksek oldu fakat kafam rahat.  
ph2 stock 306 gti
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6014 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1084 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 233 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49233 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 478 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 297 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 518 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4358 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1756 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 994 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28762 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3686 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26086 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2501 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English